onsdag 9. februar 2011

WEEEEEEEEEE!!! Ferien er i boks!

1.mai reiser vi til Rhodos, nærmere bestemt til  Sunwing Resort & Spa Kallithea. Vi var der på samme tid i fjor, bare en dag som skiller årets tur. Vi hadde hørt mye negativt om å reise nedover i det tidsrommet fordi det angivelig ikke skulle være spesielt varmt der da. Alle spådommene til folk rundt oss ble gjort til skamme i fjor!! Vi hadde det behagelig varmt (24-30grader), men på slutten var det så varmt at vi slet med å ligge i solen. Vi trives i varmen, men i moderate mengder. Så det passer oss perfekt å reise når temperaturen er levelig.

Vi vurderte å reise tilbake til Gran Canaria også, men Ving har kun avreiser i fra Oslo i det tidsrommet vi kunne tenkt oss å reise dit. Sist vi var der dro vi på høsten og det var rett og slett knallbra. Men ettersom vi er i "lykkelige omstendigheter" så kan vi ikke akkurat belage oss på å reise i septemeber når vi har termin i oktober. Jeg får vel strengt ikke LOV å reise da uansett. Passer fint å reise på ferie i begynnelsen av mai, for da er jeg bare 16 uker på vei. Bare håper at formen holder seg fin, at ferien ikke blir brukt til å være bestevenn med do-skåla! I fjor var vi på dykketur, lurer på om man kan dykke når man er gravid?....

Det største bassenget på hotellet forbeholdt ungdommer/voksne. Dette ble favoritt bassenget vårt i fjor. :o)
 Skal bli virkelig deilig å få litt sol og varme etter den slitsomme vinteren vi har hatt og fortsatt har! Så idag er det 81 dager til avreise, skal bli ubeskrivelig herlig! Endelig noe å se fram til i dette helsikkes snøværet. Nå kan vi bare lukke øynene og drømme oss bort, og tenke at: nå er det ikke lenge til solstrålene skal få danse rundt på våre bleike kropper. :o)

Leiligheta vi skal bo i! Kjekt med et soverom og en sovealkove :o)

I fjor hadde vi en annen leilighetstype, og den var forsåvidt bra, men den lå i selve hotellbygningen. Det var vel der majoriteten av mennesker bodde, og vi trives egentlig ikke så godt helt klint oppå masse mennesker.Vi synes egentlig ikke at det var så kult med støyen fra trafikken på hovedveien. 
Så i år har vi bestilt leilighet i et av de mindre kompleksene som ligger rundt hovedbygningen. 
Plusset med denne leiligheta er at den har en terasse på 20 kvadrat, i fjor måtte vi klare oss med en pingle altan på knappe 6 kvadrat som attpåtil var lang og smal, med andre ord totalt ubrukelig!! 
Leiligheta ligger rett ved eget bassengområde, dette testet vi ikke ut i fjor. Vi vandret bare rundt og sjekket statusen på det. Men det virket som det var mye roligere der enn ved hovedbassenget. Vi får også fin utsikt ned mot stranden og ikke minst vender den bort fra hovedveien. Gleder vi oss?! JA, klart vi gjør. Vi vet hva vi går til, og er blitt kjent i området rundt hotellet så vi vet akkurat hva vi skal og ikke skal gjøre. 


Sprudlende skriverier av: Tuppen på tjukken!

2 kommentarer:

  1. Ohoy, her har det skjedd saker og ting skjønner jeg! Gratulerer sååå mye med graviditeten! Sitter her med et stort smil, og er veldig glad på deres vegne :)
    Klem :)

    SvarSlett
  2. Tuuuuusen takk Min Drøm! Her går vi bare rundt og gliser om dagene, og har det egentlig ganske så fint :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)