torsdag 3. februar 2011

I dag

...har Tuppen testa på billig-test, og denne var negativ. Nå skal det sies at det er sjelden at disse slår ut før menstruasjon, men det er jo lov å prøve seg. Er ikke så mange der ute som har testet med A1 før, for vi har ikke fått mye svar på de spørsmålene inne på noen av forumene vi har lagt ut på. Så derfor avventet vi litt med å bruke den, og satset på billig-test i stedet for... Men det var nok ikke det lureste, i og med at vi vet at denne ikke virker like fort som Clearblue og A1 sine tester.

Så var vi ute og handlet litt i dag, og vi har sagt helt siden vi begynte prøvinga om at babyting skal vi ikke kjøpe før vi tester positivt. Sendte Tuppen inn på Europris helt alene, og dette kommer hun ut med:

3D Gipsavstøpningssett til hand eller fot. Tuppen kjøpte 2!
Er ikke det største innkjøpet hun kunne ha gjort, så syntes det var utrolig morsomt. Tenk å kunne ta gipsavstøpninger når spiren en dag kommer ut!! <3

Har jo både en, to og ti ganger sagt nei til å begynne med klesinnkjøp, men dette var greit å få i hus, av en eller annen merkelig grunn.... Tror kanskje det ligger en liten spire i lufta nå i vår!

Vi sitter ganske ofte og sikler etter babyvogn og annet utstyr også, men det blir ikke kjøpt inn før spira er der, og alle vet om at babyen er på vei. Der er vi enige. Tror jeg da..... ;o)

Det spørs om vi ikke kjører på med en A1-test i morgen, må jo snart begynne å teste på ordentlig... Jeg skal begynne med EL-testing i morgen selv, så da hadde det jo ikke gjort noe å være litt mer sikker... Spennende!

En ting er i allefall sikkert: jeg er sammen med verdens mest fantastiske og babysyke jente! Og det er herlig!! <3

Skrevet av:  Lillemor

4 kommentarer:

 1. Det er veldig vanskelig å la være å kjøpe noe ja, jeg kjenner følelsen ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har kjøpt inn haugevis med babytøy - på TILBUD. Har jo forsøkt å bli gravid siden desember 2009, så har vært mye håp gjennom det siste året, men fortsatt ingen spire. Men masse babytøy - får håpe det blir en baby snart som kan bruke alt dette:)

  SvarSlett
 3. Ja, det ER virkelig vanskelig å ikke la seg friste av alle disse babytingene rundt omkring. Har veeeeldig lyst å kjøpe vogna allerede nå.... :/

  SvarSlett
 4. Spennende tider :)
  Krysser fingre og tær for at dere har en liten spire i magen, og at en til finner veien hvert øyeblikk <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)