torsdag 24. februar 2011

Fra nedtur til opptur!

Dagen i dag i grove trekk har vært en forbanna møkkadag! Alt virker så mørkt og svart.Tok kontakt med Haugesund Fertilitetssenter idag, og papirene var kommet fra gynekologen.

For 14 dager siden da jeg ringte sa kontordama at vi kunne regne med å bli innkalt til behandling i juni. Idag når jeg ringte fikk jeg beskjed om at søknaden vår om IVF med donorsperm var avslått pga manglende kapasitet!

Er det rart man blir forvirra og passe rar i hodet! Her går man å forbereder seg på å dra til Haugesund i juni for i neste øyeblikk å få en helsikkes knyttneve plassert midt i ansiktet!

Sendte en mail til HFS hvor jeg sa akkurat hva jeg mente. For det som har skjedd nå, det er at saken vår er avslutta og vi må søke om behandling på nytt igjen! Hva pokker er det da??!! Akkurat som om gynekologen vår ikke har nok å gjøre? Skal han liksom sende inn anbefaling en gang i måneden i håp om at vi skal komme oss inn....
De burde iallefall ha en venteliste når det er inntaksstopp på klinikken!! 

Ikke minst så burde de oppdatere hjemmesiden sin, for der står det at ventetiden er 5 måneder.

Har vel vært innom hele jævla følelsesregisteret i løpet av et par timer! Så humøret er langt fra på topp! Lillemor har prøvd å få meg til å tenke positivt, men akkurat nå så er det INGENTING i verden som klarer å få meg til å tenke i den retningen! 

Nå i ettermiddag var vi på konsert, en opplevelse som fikk meg til å ikke tenke i det hele tatt. Jeg lot meg fange av den fengende musikken, og storkoste meg. Det var godt å komme seg bort og ut av tenkeboksen. Kom hjem og ramlet vel litt ned på humørskalaen igjen, og kjente at jeg var irritabel. Tenkte vel egentlig ikke så mye, men dagens opplevelse med Haugesund Fertilitetssenter lå vel i underbevistheten min å terget meg!

Glodde litt på kopekassa, og tok en sovetablett. Orket ikke tanken på å ligge å vri meg i senga, halvveis kvalt av plagsomme og negative tanker. Jeg ville rett og slett ha en skikkelig god natts søvn.  Ettersom jeg mest sannsynlig kommer til å legge meg tidligere enn jeg bruker, så bestemte jeg meg for tisse på testestikka for en halv time siden. Og hva skjer? Jo, eggløsningstesten lyser opp mot meg, og er veldig positiv! Så nå har jeg satt i gang prosessen med å gjøre klart til inseminering i morgen. Her i huset er vi visst nødt til å gjøre det på egenhånd ettersom vi ikke får noen hjelp fra det offentlige.....
Men dette skal vi klare selv! Jeg har bestemt at det skal sitte en liten spire i magen min om kun kort tid, og da skal det gjøre det. Sånn er det bare! 

PS!! Lillemor fikk forresten mensen i dag, akkurat slik som jeg forutså. Det som er skikkelig kjipt med det er at hun ikke har fått noen positive eggløsningstester....Skjønner ikke hvorfor testene ikke har slått ut.

Så ønsk meg lykke til og kryss fingrene for meg kjære blogglesere, for det trenger jeg!

Hilsninger fra:
Tuppen

11 kommentarer:

 1. Masse lykke til imorgen:) Da blir vi inseminert samme dag denne måneden da, spennende:)

  SvarSlett
 2. Forstår godt at dere er sinte og frustrerte. Håper virkelig dere klarer dette på egenhånd nå.

  Ang. uteblitt eggløsning så er det noe som skjer innimellom. De aller fleste hopper over en eggløsning her og der uten at det er noe galt med det. Når man ikke er i en prøvesituasjon hvor man bruker EL-tester merker man jo ikke dette.
  Neste syklus er nok EL på plass igjen.

  Jeg synes det er en flott blogg dere skriver. Jeg er innomher hver dag og heier fra sidelinjen. Selv om ikke situasjonen vår er 100% lik så har jeg vært igjennom veldig mye av det dere holder på med nå. Lykke til vidre! Dette kommer til å gå rett vei :)

  SvarSlett
 3. For et opplegg på den kliniken da! Dere som allerede har søkt burde settes på en venteliste som du sier, så burde heller nye søkere etter inntakssoppen få avslagene vel?!

  Så bra at dere ikke trenger de da, siden dere skal bli gravide lenge før juni begge to (jeg heier på denne tvilling bugabooen vettu ;))

  Manglende eggløsning er noe Lillemor og jeg har til felles denne måneden :/ Fikk bekreftelse fra gynekologen om at det er noe som bare skjer av og til, er helt normalt og ikke har noe å si. Så selv om rot i sykluser er pes, så er det godt å vite at det ikke er et dårlig tegn på noe som helst :)

  Lykke til i morgen! Jeg krysser fortsatt fingre for dere :)

  SvarSlett
 4. kliniK og inntaksSOPPEN faktisk...

  SvarSlett
 5. Masse lykke til, jeg heier på dere!

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at dere blir irriterte ja! Men jeg krysser fingrene, og har trua på at dere klarer det på egen hånd :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg heier og heier på dere begge - og har trua på at dere skal klare dere på egenhånd ;-)

  SvarSlett
 8. Tusen takk Drømmen om barn!! Blir ekstra spennende å følge med deg denne pp. Skal vi ha en teste-date? :)

  SvarSlett
 9. Mari: Frustrasjonen gikk fort over, men det er ganske håpløst av HFS å ha så dårlige rutiner! Takker for info angående eggløsningen til Lillemor, vi har nå skjønt at hun ikke er noe utskudd, men helt normal ;)
  Tusen takk for koselig kommentar og lykkeønskninger! Vi setter veldig stor pris på at du er innom å leser hva vi skriver. Ønsker dere også masse lykke til :D

  SvarSlett
 10. Et ønske: Ja, det opplegget til HFS holder ikke mål i det hele tatt, og jeg håper at den dønn ærlige mailen min til dem har fått dem til å endre rutinene sine. Om det ikke hjelper oss, så vil det kanskje hjelpe andre som kommer etter oss.

  Hehehhe! Du og den Bugaboo Donkey'en altså :P Må være den mest geniale vogna jeg har sett, etter Bugaboo Cameleon ;)Hadde vel også håpet på tvillinger, men ettersom det mest sannsynlig ikke blir IVF behandling så er vel sjansene relativt små for tvillinger hos oss.
  Godt å høre at manglende eggløsning er mer normalt enn det vi trodde, men for Lillemor var det et skikkelig nederlag. Hun har jo så lyst på spire i magen hun også.
  Tusen takk for lykkeønskninger, vi håper at spiren sitter nå. Var så heldig å få flere doser med flotte svømmere, så håper at i alle fall en av dem blir invitert til en heftig date med egget ;)
  Hehehhe!! Skrivefeilene dine la jeg ikke merke til en gang før du la dem inn. :P

  SvarSlett
 11. TUUUUSEN takk til Ønskemor, Min drøm og Flippy :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)