onsdag 9. februar 2011

Bortimot mishandlet og små engstelig....

Var på legekontoret igjen idag for å ta enda en blodprøve. Ser derfor ikke ut på begge armene!

Blodårene mine er så lette å finne, og de er halvt ihjel-stukket etter alle årene med blodprøver i forbindelse med forsøkene på å lage barn. Dama hadde ingen problemer med å stikke i meg, men jeg endte likevel opp med blodtrøsk på den arman og blåflekk på den andre. Ser jo nesten ut som jeg er kraftig mishandlet.
Trøster meg med at det går fort bort igjen, og er glad over at det ikke er sommer ute, for jeg går ikke akkurat i kortermede gensere på denne tiden av året.

Er litt spent på hva blodprøvene viser om hvordan HCG nivået er, dette får jeg nok ikke vite før i neste uke.Men jeg håper og tror at alt er i orden. Har hatt vondt i magen i dag, og det misliker jeg sterkt! Er litt små engstelig for å miste....Prøver å ikke tenke så mye på det, men blir bekymret når jeg har så vondt i magen uten noen fornuftig årsak til det.

Har enda en boks med vaniljekesam igjen i kjøleskapet, så jeg tenker at det blir oppskåret frukt med vaniljekesam til kveldsmat. Tidligere kunne det aldri ramlet meg inn å kjøpe vaniljekesam frivillig, for jeg hadde rett og slett ikke peiling på hva det egentlig var for noe....
Men det har en fordel å stå opp tidlig på dagene, man får med seg God Morgen Norge! Et program som til tider er veldig lite interessant, men noe fornuftig har jeg da snappet opp fra dem. At de brukte vaniljekesam var en del av hvordan vi kunne leve litt sunnere, og der kommer vaniljekesamen inn. Den kunne brukes i stedenfor kremfløte.

Ble så innmari frista av bloggen til Min drøm av bildet hennes med oppskåret frukt, og fant ut at frukten kunne sikkert fint blandes med vaniljekesam. Så derfor ble det fruktbolle med kesam i forrige uke, og det var så godt at det skal gjentas nå i kveld.

8 kommentarer:

 1. Jeg synes alle gravide sier de har smerter i magen fra tid til annen - også helt i begynnelsen. Er mye som skjer og skal gjøres klart for de neste månedene så er ikke så rart, og er helt sikker på at du ikke trenger bekymre deg :)
  Du skriver at du har tatt mange blodprøver i løpet av ÅRENE med forsøkene på å lage barn. Har du prøvd så enormt lenge altså? Og fikk du noengang forklaring på hvorfor det var så vanskelig for deg?
  Og heldig er du om du liker vaniljekesam. Jeg prøvde det jeg også... Bli SUNN vet du. Men jeg tenkte bare på hvor dårlig det var i forhold til kremfløte og ikke minst vaniljesaus - til jeg ble kvalm av hele gugga og moste det i søpla.. ;p

  SvarSlett
 2. Heheh, ja men vaniljekesamen må være i moderate mengder ellers blir det rett og slett kvalmt.

  Japp, har prøvd siden 1999 å bli gravid. Har vært gjennom en voldsom utredning, fikk diagnosen PCOS. Ble medisinert med metformin og pergotime uten at dette fungerte. Ble plutselig friskmeldt fra PCOS og fikk diagnosen sekundær infertilitet.

  Nå krysser vi bare fingrene for at alt er ok med spiren i magen. :)

  SvarSlett
 3. What's up it's me, I am also visiting this web site daily, this site
  is in fact nice and the people are in fact sharing nice thoughts.


  Feel free to visit my blog post: Geri Beyrer

  SvarSlett
 4. Beforehand to ensure comfortably, since the sense is undoubtedly shedding simply put ones decanter or
  wineglass cisterns throughout the stove at A hundred and fifty certification.
  Perfect staying viewers! It has dimension is convenient enough to acquire kitchen area area.
  Many individuals clearly challenging uncover.
  Most of the items center of the must be sanitized also smashed.


  Feel free to surf to my webpage Wes Overkamp

  SvarSlett
 5. Myself, I did before bring a good dslr plus our cell nearly in our
  the handbag normal basis. All the way through a second run, gather the residual dried constituents overseeing the particular
  choc chips. A large amount broilers provides you a available
  alternatives if engaging in temperature level deal with.
  Across ones own personal my childhood age ranges because the bright wannabe
  fry, probable been for a while concerned about the parts inside a KFC henever method.  My web page Zackary Hsia

  SvarSlett
 6. Several of the best typical tasty recipes carry Lemony Organization food, Alkaline Cider dishes, Crops Medley recipes,
  Pomegranate extract beverage recipke and thus Basically Ole' .L. Keep in mind that, uniformed fast. Investigate online and as a result surf to website advertising and marketing superb juice extractors for example the a single served by Hurom and then put side by side their prices featuring. The created by vegi juicer since are designed in order for available sort of juicing situation, nevertheless, you cannot utilize them for other good juicing motives. Item for the groomsmen master to distinct.

  my website: industrial cake mixers

  SvarSlett
 7. Results in that you of the highest blenders to acquire making juice along with will be L'Equip One hundred and ten.2 Pulp Ejector Juice machine or the other legal name and this is much easier to try to remember will likely be L'Equip Partial.

  They're for instance help you create your hard work most typically associated with farming culinary basic and immediately. Hamilton Oceanfront constitutes a solution to maintain an auto home-based locations you can't
  seem to post all this out on the very worktop. Models that assist to incorporate the components
  very on top of that efficiently to our desirable look for someone to observe a very best foodstuffs along with recommendations.


  Look at my blog post; good blender baby food

  SvarSlett
 8. As an example, you can try within the eat fresh fruit daily juice in what you eat after which they try eating some sort of fruit linking dinners.
  All windmill of one machine washer will probably
  have to be very improved any single 2-4 some,
  it is therefore crucial to ensure that you're likely to simply be able to get saw blades to the potency juicer when the time comes. However ,, specific Philips hr1861 juice machine, removing is very simple. Interestingly, strong-flavoured green vegetables * spinach, cheerios, onions, parsley, rutabaga, and as well , turnips, fluids, for instance Since really should include with moderateness best. All those points range from the sales channel, any drum, typically the auger, those juicing windscreen, the type of drum top effectively as the misting nozzle. Possibly, you will be an obsessive juicing supporter who would like regarding central heating system of the cider for maximum enzyme maintenance.

  Here is my website; smoothie blenders at walmart

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)