mandag 14. februar 2011

Klarte ikke å motstå fristelsen...

...vi var en liten tur i byen idag, for å ordne opp i diverse. Blant annet bytte et par sko som vi kjøpte før jul, som allerede var så herpa og ødelagt at man skulle tro at de var blitt brukt i tre år og ikke i et par  måneder! Fikk heldigvis pengene igjen. Fant ikke noen andre sko, for butikken bugnet av vår-sko! Er ikke akkurat noe man kjøper seg når det er 15 minusgrader ute. Så får bare lete fram noen sko fra "sko-arkivet". Ja, for i dette huset er det egentlig ikke mangel på sko, til Lillemors store frustrasjon....

Endte opp bare sånn "helt tilfeldig" på barneavdelinga på Lindex. Skulle jo aldri gått inn der....Voldsomt mye fine klær til disse små knøttene! Herlige og sterke farger er det som preger klærne som er å finne på Lindex nå, og det passer oss ypperlig. Vi elsker fargesterke klær. Så vi klarte jo ikke å unngå å shoppe litt når vi først var der....
Var det noen som sa viljestyrke?!:shopping:
Men etter å ha kartlagt klærne vi har fra før, så tillater vi oss å handle litt småklær (50-56) for det har vi veldig lite av. Jada, det er tidlig å handle, men det er vel vår måte å få lov til å være gravide uten å måtte fortelle det til noen. Så når vi har handlet så har vi bedt om å få med gave-esker for det skal jo gis bort.
For vi bor på verdens minste plass, og det hadde garantert fort blitt snakkis, om vi hadde flydd rundt i byen å handlet babyklær uten at det skulle være gave.
Så etter dagens lille shoppe-runde, så blir det ikke noe mer babyklær på ei stund. Vil ikke at det skal oppstå rykter (noe det bestandig gjør her, det er faktisk helt ekstremt!) og at folk skal dra konklusjoner ut fra det.
Vi ønsker å fortelle det til folk rundt oss når vi er klare for det.:glis:

At klærne attpåtil hadde regnbuer på seg fikk oss jo til å smelte helt! Klart vi må ha klær med regnbuer, vi skal jo ha en skikkelig regnbuebaby sammen.
Alt bortsett fra badekåpa er kjøpt på Lindex.I dag er det alle hjerters dag, og jeg fikk gave fra Lillemor. Har lenge hatt behov for ny telefon, og idag fikk jeg den kuleste telefonen jeg har hatt til nå. Virker som det er mye å sette seg inni, for den har utrolig mange funksjoner. Gleder meg faktisk til å lese bruksanvisninga! Har verdens beste kjæreste som kom med verdens kuleste valentins gave. Elsker deg snuppa mi. :wow:

Her er et bilde av nyheten, min samsung galaxy s 9000

Ble ikke noe rydding i kjelleren idag, for vi måtte akutt til vetrinæren med katta vår. Han var skikkelig pjusk,  hadde blodig avføring og vi trodde ei stund at han hadde spist rottegift ute! Men det var ingenting som tydet på det, så vi kunne puste lette ut. Han fikk antibiotika, og vi fikk beskjed om å holde pusekatten innendørs  og uten mat i et døgn. Stakkars katta som går å mase etter mat og står å kraser på døra for han vil ut....
Så innmari dumt at han ikke skjønner at vi gjør dette for hans eget beste.

Ellers så er formen min fin, har veldig lite "typiske" graviditetssymptomer. Det eneste jeg merker er at puppene er litt små-ømme, og at jeg blir fort trøtt på ettermiddagen. I utgangspunktet hadde vi bestemt oss for at Lillemor ikke skulle insemineres mer i første omgang, ettersom jeg var blitt gravid. Men med et par SA bak meg, så ønsket vi likevel at hun skulle gjennomføre det. Blir hun gravid, og jeg klarer å holde spiren i magen i 9 måender, så blir de uansett så tette at de nesten blir tvillinger. Det er bare en bonus for oss, og tro hvor morsomme vi skal bli med å gjøre hvis vi begge går gravide sammen! :knegg:  :haha:

Vi jakter fortsatt på Lillemor's eggløsning. Hun skulle egentlig hatt det for ei uke siden, men den uteblir. Skjønner egentlig veldig lite av hvorfor syklusen hennes er blitt så skrudd! Er jo ingenting som henger på greip med den syklusen hennes lenger...
Så nå tisser hun på pinner hver kveld, og vi føler at vi famler litt i blinde i denne jakten på eggløsningen. Kan ikke gjøre noe annet enn å ta tida til hjelp, for før eller siden må den jo komme...


Skriblerier av: Tuppen og Micro 

5 kommentarer:

 1. Aiaiai for noen knuseherlige plagg!! Regnbuer til regnbuebabyer... Herlig :)) Og den fargerike, stripete sparkebuksa... Elsk!

  SvarSlett
 2. Mhm, vi vet! Kunne jo ikke la sånne herlige plagg bare henge i butikken. Holdt bortimot på å gå berserk på Lindex, utrolig mye fint på baby-avdelinga. Vi hadde da litt viljestyrke, og klarte å beherske innkjøpet. En del av klærne var kjønnsbetinget, så det hjalp oss ganske mye faktisk. ;o)

  SvarSlett
 3. Hvis dere vil ha tips til hvor dere kan finne ordentlig herlige regnbueklær, så er det blant sortimentet til den danske kleskjeden MOLO. Jeg så flere barn med disse dressene under homseparaden i sommer, de er jo så herlige! :)

  http://www.ziggys.biz/Babies+%280-2+yrs%29/All-In-Ones/Molo+Rainbow+Playsuit+%28Falke%29.html

  Til jente:

  http://www.ziggys.biz/Babies+%280-2+yrs%29/All-In-Ones/Molo+Girly+Rainbow+Playsuit+%28Frannie%29.html

  Leit å høre at dere mistet, masse lykke til videre med prøving, en dag skal dere få den lille! :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for flotte linker Helena Maria! :D

  SvarSlett
 5. Postet innlegget litt for kjapt...Takk for omtanken og lykkeønskninger. Nå er vi inne i en ny prøve periode, så vi håper at spiren sitter denne gangen. :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)