fredag 11. februar 2011

Oppdatering...

Her kommer oppdatering til våre kjære lesere der ute: Jeg ringte til legekontoret og som legesekretæren sa; hadde hatt en fin økning på hcg-nivået fra mandag til onsdag, så alt er OK  med mini i magen!!
Spiren kliper seg fortsatt fast, så dette lover bra. Magevondten har gitt seg, og jeg spotter ikke lenger.

Nå er vi kjempeletta og føler at 100 kilo er forsvunnet i fra skuldrene våre, så vi stikker bort i helga og tviler sterkt på at det blir noe blogging. Kommer sterkere tilbake på søndagen.


Bildet er av babyen til Tuppens søskenbarn8 kommentarer:

 1. Så kjekt at alt går bra!! Virkelig flott start på helgen å slippe uroe seg!! :) Ha en strålende helg!! :)

  SvarSlett
 2. Ååh så bra da :D
  Krysser fortsatt fingrene for dere jeg. :)

  SvarSlett
 3. Så superflott :)) Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 4. Godt å høre at alt går bra! Puster lettet ut sammen med dere :)
  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig herlig! :))
  Nå ble jeg glad :D
  Kos dere masse i helga!

  SvarSlett
 6. Er så koselig å se at det går bra med dere! Spennende å lese bloggen deres...fikk selv en positiv graviditetstest i dag med donorbarn nr 2 på 2 år, så er liksom så fint å lese om andre som tar samme ferden og som deler en del av de samme tanker og bekymringer som en selv! Heier på dere, og håper dere har hatt en fin helg! Hilsen superhappy mamma

  SvarSlett
 7. Tusen takk jenter for oppløftende ord. Koselig at dere følger med, legger igjen beskjeder og ikke minst at dere heier på oss!

  Gratulerer så mye med positiv test Minehjerter09og11!! :D Har du egen blogg? Har du ikke det, må du holde oss oppdatert!

  SvarSlett
 8. :D så koselig at dere vil lese om meg og!! Faktisk har jeg to blogger... den ene er liksom den første med meg og sønnen min og diverse.. men bare MÅTTE få litt utløp for den gode nyheten nå også så laget en egen anonym blogg på det...sånn frem til jeg sier noe.. tenkte jeg ikke skulle fortelle til andre enn mamma og min nærmeste venninde før etter ordinær ultralyd denne gangen, så da blir det litt dobbelt en liten stund. Er ikke sånn at alt og alle vet hvordan førstemann ble til enda, folk har liksom ikke brydd seg så mye med den biten så det vet bare mine aller nærmeste, men nå får de jo vite det snart siden barna har samme pappa! Bloggene mine er: lykkelivet.blogg.no og minehjerter09og11.blogg.no!! Kjempekoselig!! Klem klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)