fredag 18. februar 2011

Mye på hjertet..

...så vi svarer på kommentarene fra forrige innlegg her: Tusen takk for støtten og fine ord. Er godt å få støtte utenfra også, selv om vi tar godt vare på hverandre. :o) Er så rart med det, men for hver uke som går, og spiren sitter, så blir man sikre på at denne gangen blir den der i 9 måneder og fallet blir hardere og hardere for hver uke som går dersom man har en SA. Sånn sett så er vi glade for at dette skjedde nå, og ikke enda senere i svangerskapet.


Vi er klare som egg til å fortsette jakten, vi gir oss ikke. Og ikke minst at Tuppen faktisk kan bli gravid uten IVF, det gir oss ekstra giv. Tuppen kommer til å begynne jakten på eggløsningen igjen denne prøveperioden, i og med at andre har fått klaff kort tid etter en SA.

Er fortsatt tungt, men vi ser opp og fram. Vet at babyen vår kommer til oss når den er klar. Som vi skrev i et innlegg på snart gravid-forumet: Vi mistenker at storken vår er i varmere strøk nå, og gidder ikke å fly hit i denne kulda! ;o)

Nå pleier vi kjærligheta og bare slapper av, og tar dette som en erfaring rikere. Sjokket har lagt seg og humoren og humøret er på tur tilbake (var en rimelig tung og stressende dag i går). Det er faktisk veldig godt at man er to jenter, for man har mer innsyn i hva som skjer med partneren og mer forståelse. Skuffelsene blir nok litt mindre, i og med at den blir mer fordelt. Og vi har hverandre å støtte oss på.

Skrevet av: Lillemor

7 kommentarer:

 1. Huff... så trist lesing i det forrige innleget deres. Jeg følger virkelig med dere. Dere er tapre som setter igang igjen og dere virker flinke til å ta vare på hverandre. Jeg trur også kroppen gjerne vil bli gravid igjen etter en SA. Så sett igang og lykke til!

  SvarSlett
 2. Huff, det var skikkelig trist å lese det forrige innlegget deres! :( Fikk en stor klump i halsen her jeg sitter i sofakroken min. Men det er godt å lese at dere tar vare på hverandre, tar det hele med fatning, og er klar for å prøve igjen :)
  God helg til dere begge!
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Takk for omtanken jenter! :o)

  Ønsker dere en riktig god helg. Klemmer fra Tuppen & Lillemor

  SvarSlett
 4. Dere har hverandre og en god plan, dere kommer til å lykkes snart - det vet jeg :) Stå på, skjønner at dere har rette innstillingen og da MÅ det bare funke - nå kommer snart våren og storken deres, veldig bra tenkt <3

  SvarSlett
 5. :( Så utrolig leit. Huff, virkelig lei meg på deres vegne. Håpet virkelig spiren skulle sitte, men som du/dere selv da, så var det nok ikke levedyktig. Men nå vet dere ihvertfall at minst en av to kan bli gravid på "naturlig" måte, og da mener jeg at sperm og egg møtes i kroppen, og ikke nødvendigvis selve måten sæden kommer dit på.

  SvarSlett
 6. Innom med en klem - og lykkeønskninger om at det klaffer for dere begge når dere finner EL begge to!
  Storklem

  SvarSlett
 7. Flippy: Ja, takk og lov for at vi har hverandre, og en god plan! ;o)Vi håper og tror at vi lykkes snart.Det merkes på kroppen at våren ikke er så langt unna, så da bør storken finne fram om ikke så alt for lenge ;o)

  Hilde: Ja, det er trist, men det var nok en grunn til at Micro ikke orket å bo på hybel lenger...Men det er jo betryggende å vite at man faktisk kan bli gravid uansett på hvordan måte spermen kommer dit på.;o)
  Tusen takk for omtanken.

  Tusen takk Pergoberta! Vi går uten tvil en spennende tid i møte. Hittils har jakta ikke gitt noe utbytte, men plutselig dukker bytte opp. Og vips, så sitter spiren der. :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)