tirsdag 1. februar 2011

Sånn halveis furt!!

Heldigvis er jeg en sånn person som ikke sitter på gjerdet å venter på at ting skal skje sånn helt av seg selv. Som skrevet i tidligere innlegg om IVF behandling så har altså fastlegen sendt anbefaling til gynkologen min om at nå var det på høy tid at jeg ble sendt videre til IVF (igjen). Denne gangen har jeg søkt på Haugesund Fertilitetssenter i og med at de kan gi behandling til to jenter. Etter en samtale med gynekologen forrige onsdag så trodde jeg at alt var i boks.

Fikk plutselig en magefølelse på at det var noe som ikke stemte, så jeg ringte ned til Haugesund. Etter litt søking i systemet fikk jeg beskjed om at de ikke hadde noen papirer på meg enda.....*Slag i magen* Jaja, tok enda en telefon og ringte gynekologens kontor, hvor jeg fikk vanvittig bra service av sekretæren. Hun tok i mot min info, og skulle gi beskjed videre. Hadde håpet at han skulle ringe tilbake idag, men det var for sent på dagen (les: 14.00) til at han skulle ha anledning å ringe meg. Håper at han tar kontakt i morgen, eller at han får sendt avgårde de viktige papirene til HFK fortere enn svinnt!!

Jeg ble jo inseminert den 25.1, altså for en uke siden. Så det kan jo hende at mitt storforbruk av solvipect faktisk førte til at svømmerne fant frem til egget, og at jeg har en liten spire i magen allerede. Men jeg kan ikke gå å vente på at jeg kanskje er gravid før jeg gjør noe med den eventuelle videre behandlingen jeg skal gjennom. Skulle jeg ha spire i magen nå, så har jeg kanskje stått på litt for mye for å få startet på IVF, men har jeg ikke spire i magen så kan jeg klappe meg selv på skuldra og si: "BRA innsats!"
Er en vanvittig ventetid på slike klinikker og jeg hadde jo helst sett at vi hadde fått behandling for x-antall måneder siden. Føler iallefall at jeg har gjort mitt for å korte ned prosessen og ventetiden på en IVF behandling. Håper jo selvfølgelig at vi har klart det på egenhånd, men det er på ingen måte noe nederlag å måtte lage barn hos legen :)

Jeg er altså 8 dpo idag, og i teorien så kan jeg ta graviditetstest. Men vi venter til helga vil jeg tro. Drømte forresten at jeg var gravid i natt, håper det er noe i det....Og når det kommer til lykkemynten så er den en følgesvenn uansett hva jeg har på meg. Idag hadde jeg ikke bukse med lommer, så da ble mynten pakket i sokken. Gal? Nei, bare litt overtroisk. ;)

Skriblerier fra: Tuppen

3 kommentarer:

 1. Jeg forstår at dere bruker privat donor i påvente av IVF-behandling i Haugesund. Skal donor ha en plass i barnets liv? Samvær?
  Jeg er litt nysgjerrig på temaet nemlig. For om han kun skal være donor og ikke noe mer, så kan han jo, dersom han finner det for godt, på et senere tidspunkt kreve å bevise sitt farskap, kreve samvær og delt foreldreansvar med den av dere som er biomor. Det vil jo neste rekke spolere muligheten for at biomors partner kan adoptere barnet.
  Nå kjenner ikke jeg til lovverket så innmari godt på dette punktet, men det er vel ikke så store forskjeller fra det lovverket heterofile foreldre må forholde seg til?
  Ønsker dere lykke til på ferden, skal følge denne bloggen. :)

  SvarSlett
 2. Ja, det stemmer. Donoren skal på ingen måte ha noe med barnet å gjøre. Dette er en avtale begge parter er blitt enige om, og stoler fullt og helt på ham der.
  Lovverket er det samme som heterofile foreldre må forholde seg til. :)
  Takker for lykkeønskning, morsomt at du vil følge oss! :D

  SvarSlett
 3. Hei! Så spennende det er å lese om deres drøm om et lykkebarn :) Blir helt rørt :) Meg og kjæresten har prøvd å bli gravide siden 24.oktober 2011 og enda ikke lykkes. Når du brukte solvipect, hvordan gikk du frem da? Hvor mange og hvor store doser i løpet av døgnet? Og hvor lenge?
  Gratulerer med gravideten, og samtidig så trist at den ene av dere mistet :(
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)