mandag 7. februar 2011

Etter en svak positiv...

...Så får man annet perspektiv på tingenes tilstand. VI SKAL HA EN LITEN BABY!! <3

Jeg fikk ikke tak i ClearBlue Digital i dag, så derfor fikk jeg time til legen i stedet for. Kom litt tidlig til legekontoret for vi orket ikke dra hjem. Hadde fått time klokka 12, men person etter person ble ropt opp før meg. Måtte gå på labben for å høre om de hadde glemt meg bort, neida jeg hadde ikke time før klokka 1!!! Hva pokker?! Legesekretæren som ordnet timen til meg sa klokka 12 i telefon....Jaja, fikk sette oss ned å vente enda mer. 
Fikk endelig komme inn, en halv time forsinket, men da hadde vi allerede suttet på venterommet i 2 timer. Helt sykt hvor lite effektive de er på det legekontoret....
Er liksom begrenset hvor givende det er å sitte på et nitrist venterom å lese i gamle ukeblader, og høre den høylydte klaginga til enkelte mennesker over hvor syke de er.

Forklarte legen at vi hadde testet positivt i går kveld, og legens reaksjon var: ååååh, så bra! 
Det var skikkelig koselig, for han har jo fulgt meg siden jeg starte jakten på en spire for 12 (!!!!) år siden. Han bekreftet at jeg var 4 uker idag, og termin ble satt til 20.10.2011. Timen inne til legen gikk veldig fort, og jeg fikk komme rimelig kjapt inn på laboratoriet for å ta blodprøve. Etter mine tidligere forsøk så ville han ta en blodprøve for å sjekke at alt var ok. Han skal ringe meg når prøveresultatene kommer. Håper at spiren klamrer seg fast inni sin lille koselige hybel i 9 måneder.

Trengte litt annen inspirasjon enn de tragiske veggene vi hadde stirret på i 2 timer, så vi tok oss en velfortjent tur på H & M. Vi skulle jo selvsagt ikke handle noe enda, for det er jo lenge til at man er trygge på at spiren sitter, men klarte vi å holde oss?!? Ehm....Nei!

Men det var kooooos dah!! :D 

Tok jo ikke av, ble bare en liten kosedress, ser egentlig ut som en mini one-piece!  En langermet body, to gulpesmekker med teksten : I <3 MUM og et par klorevotter. Morsomste butikken vi handler på er H & M, fordi kvaliteten på barneklær er bra og det er vanvittig rimelig. 

Kikket litt på mammaklær også mens vi først var der, men vi kom vel frem til den konklusjonen at jeg egentlig ikke trenger noen typiske mammaklær. Blir vel et prekært behov for bukser etterhvert som magen vokser, og det skal eller må jeg i allefall ha. Men det er enda mange måneder til, så det får vi ta når den tid kommer. 

Det klør i fingrene etter å taste inn bestilling på vogn på nettet!!! Men det skal ikke bestilles nå altså. Vi vet i allefall hvilken vogn vi skal ha, den mest geniale vognen i våre øyne: Bugaboo Cameleon. Blir å bestille fra vogn og bilstol med base fra  Babytrader når den tid kommer.


Hva er det som har fått oss til å falle så pladask for Buggis?

Det er en moderne 3-i-1 vogn, med små svingbare forhjul til bybruk, og større hjul til mer ulendt terreng (vinterhjul)  Den kan brukes med adaptere til ulike bilstoler, slik at det blir lettere å frakte med seg en sovende baby i bilstol, med et enkelt klikk setter du på bilstolen på ramma på vogna. Genialt, for da slipper man å vekke ungen unødvendig. Den har markedets største bag, egen sittedel og som sagt; muligheten til koble på bilstol.
 • Vognen har høydejusterbart håndtaksom også har håndbrems.
 • Svingbare framhjul som kan låses.
 • Stor handlekurv med snøring på toppen, under setet
 • Regntrekk og myggnett er inkludert.
 • Stor og fin kalesje.
 • 5-punkts sele.
 • Vendbar sittedel.
 • Vendbart håndtak, som enkelt kan vippes over om man vil kjøre med de store hjulene forran.
 • Teleskophåndtak.
 • Vognen er 58 cm bred.
 • Størrelse sammenslått er: 85 x 35 x 58 cm
 • 2 hjuls posisjon for snø og sand (som en tralle)
 • Setet kan tiltes i 3 posisjoner.
 • Alt stoff er vaskbart på 30 grader
 • Vekt med ramme, hjul og sete er 9 kg
 • Lengde sete/hardbag ramme: 90 cm
 • De små hjulene kan erstattes med store "snøhjul"
Sånn til info; da Lillemor så vogna for første gang var hun ikke videre begeistret, og hun syntes den var dønn kjedelig og at den så rar ut! Nå har hun en helt annen oppfatning av vogna, og i hvertfall etter at vi så demo-videoen av vogna hvor de viser alle de ulike bruksmulighetene. Legger med et bilde av herligheta!


Dette er denim utgaven, men vi skal ha grå base og sort trekk.

Tanker fra: Tuppen på heving <3

8 kommentarer:

 1. Jenta mi da, det hjalp seg jo og veldig når du sa at du ville sy egen kalesje og trekk til å ha over vogna. Tenk så kos å få noe bare vi har! Søteste, flinkeste jenta mi si! <3

  SvarSlett
 2. Om vogna: http://www.bugaboostrollers.com/custserv/custserv.jsp?pageName=Cameleon-Customization
  Mulig med egne spesialbroderier av f.eks. barnets navn osv. En venninne av meg hadde det, rosa kalesje og lillejentas navn brodert. Skikkelig lekkert!
  Og den "onepiecen" er veldig fin altså...kjøpte den i barselgave til bestevenninna mi!
  Gleder meg til å følge dere videre:-)
  Kommer Lillemor til å droppe prøving helt frem til dere evt ønsker dere nr 2 eller er det bare prøvepause en liten stund?

  SvarSlett
 3. Tusen takk for linken Mierin! :D Det er det som er så genialt med den vogna, fordi man har så mange muligheter.
  Ja, de hang opp den dressen i går da vi var innom butikken, så da måtte vi bare ha den. :D
  Koselig at du følger oss.
  Vi begynner å revudere om vi bare skal prøve en gang til denne måneden, i og med at forberedelsene er så godt i gang (folat og Solvipect). Og dersom det blir klaff, så blir barna såpass tette at de bortimot blir tvillinger.
  Lover å holde dere oppdatert her på bloggen ;)

  SvarSlett
 4. H&M har fantastisk mye fint til baby ja. Sist jeg var innom og kikket (må jo det sånn av og til) så kjøpte jeg NESTEN en body hvor det stod "Born 2011" på - bare for å prøve overbevise meg selv ;)
  Og når det gjelder vogn så har jeg hele tiden vært bestemt på Emmaljunga duo, den virker så mye mer lun og...god på en måte. Men nå, takket være dere, har jeg sett og lest mye om Bugaboo og tror kanskje jeg begynner bli omvendt.. :) Den ser lett ut, og det er bra. Håper jeg snart må undersøke dette nærmere ;)

  SvarSlett
 5. Vi stod med den samme bodyen i handa i går, men tenkte at det kunne være risky, i tilfelle noe skjer de 12 første ukene. ;)
  Hehehe, ja den vogna er helt genial! Dersom du har Barnas Hus i nærheten, så går det an å ta vidunderet nærmere i øyesyn der. Vi krysser det som krysses kan, og håper at det blir klaff ved kommende behandling!:)

  SvarSlett
 6. Hmm, tror jeg må prøvekjøre den et eller annet sted ja :) Innbiller meg den er litt "stiv" på en måte, eller er det litt fjæring i den?
  Så forresten at det nye nå er at Bugaboo også lager tvillingvogner - tenkte umiddelbart på dere ;)

  SvarSlett
 7. På den prisen hos babytrader, er det inkl selve baggen?
  På noen butikker må bag kjøpes seperat.

  Men har du sjekket www.kopbarnvagn.se ? De er også registrert i norge, så man slipper momsen på 25%, samt de sender fraktfritt! :D

  Var en side jeg datt innom litt ut av det blå, men endet opp med å favoritt merke den :)

  SvarSlett
 8. Et ønske: Det er fjæring i hjulene, og disse kan du stille inn på fire forskjellige nivåer, avhengig av hvor stiv man vil ha den. Hehehe, ja vi vet, er den vi skal ha om vi får to tette! ;)

  Hilde: Japp, bag er inkludert hos babytrader. Har kikket så snarest på linken, men det blir uansett billigere å bestille det fra babytrader til tross for momsen. Og det er veldig bra kundeservice der også.. Men takker for link altså!! ;D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)