onsdag 23. februar 2011

Pakke i posten!

Vi fikk henta pakken på posten igår, og starte vel utpakkinga mer eller mindre med en gang vi var kommet utenfor dørene til postkontoret! Noen som sa nysgjerrig? neida, bare veldig gira.:glis:
Hva var i pakken? Jo, en Bugaboo Cameleon!

Nå var det egentlig litt rart å få den pakken i posten ettersom vi ikke har noen spire i magen lenger, men den ble jo bestilt enda mens Micro bodde i sin lille hybel. Men som vi har snakket om, så spiller det ingen rolle når vi fikk vogna i hus. For vogn må vi ha uansett, så om den blir stående nedpakket på en bod i noen måneder ekstra så spiller ikke det noen rolle. Planen var at vogna skulle stues bort med en gang, for vi har ikke akkurat bruk for den med det første...Men nysgjerrigheten tok overhånd, og vi måtte montere sammen herligheten. Hunden bjeffa på vogna!! Lurer på hvordan hun reagerer når det kommer en liten baby i hus. Rare hunden!!

Uansett, vogna består altså av en bagdel og en sittedel samt tre trekk i ulike farger.
Myggnetting, regntrekk, parasol, koppholder, handlekrok og en liten vognleke.

Selvfølgelig måtte vi montere og teste alle mulige varianter. Legger ut noen bilder av vogna.Sprek rosa farget canvas trekk, babybag.
Herlig høstfarget vogn, babybag.

Sittedelen.

Sittedelen i liggeposisjon, barnet ligger veldig ergonomisk korrekt.

Spesialsydd trekk fra Little Lunalu, babybag.

Samme posen som over, ,men den kan brukes på begge sidene. Her i liggende stilling på sittedelen.


Så langt, uten å ha trillet noen baby i den, så elsker vi vogna! Den har så mange muligheter, og vi lærer til stadighet noe nytt om den. I går lærte vi at sittedelen som følger med, til og med kan brukes som barnesete når man er ute og reiser! Bakdelen kan henges over stolryggen for at den skal sitte fast, og vips så kan småen sitte trygt fastspent i sin 5-punktssele.

Selv om hunden var skeptisk på vogna, så tok det jaggu ikke lang tid før hun plutselig hoppet opp i sofaen og la seg godt til rette i sittedelen....

Lurve-raggen vår i sittedelen til Bugabooen....

Så nå venter vi bare på de andre trekkene som også kommer i posten. Ja, for må skjønne at vi kan ikke nøye oss med de fargene vi har. :fnise: Vi venter altså på enda et spesialsydd trekk, samt to orginale Bugaboo trekk. Så som dere sikkert har skjønt så det klin umulig å bli lei vogna ettersom man har så mange muligheter til å endre utseendet.

4 kommentarer:

 1. Så heldige dere er som har fått drømmevogna deres i hus og kan se på og trille på den så mye dere vil - når dere vil. Den er skikkelig fin altså :) Og...håper vi på en jente? ;D

  SvarSlett
 2. Thi hi! Det viktigste er jo at vi får en velskapt liten baby, men innerst inne er det vel et ønske om jente :o) Vi merker det når vi er i butikker og ser på små-klær at vi legger øynene på jenteklærne først. Men kommer det en liten prins så blir han like høyt elsket han også. :o)

  SvarSlett
 3. Ja, de fleste av oss baby-drømmere har nok et ønske der selv om det når alt kommer til alt ikke spiller noen rolle. Det rosa trekket på bugaboo'en var litt avslørende bare, hehe... søtinger :)

  SvarSlett
 4. For en rålekker vogn... jeg blir rent missunnelig her jeg sitter. Får lyst til å kjøpe en selv. Men her i huset har jeg bestemt meg (skal iallefall prøve) å ikke kjøpe så mye nytt, så jeg får kanskje etterhvert se om jeg finner en fin billig brukt vogg. Men veldig kjekt at den kan brukes som barnesete også da. En sparer jo litt på det kanskje?

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)