mandag 21. februar 2011

Snøfall i ENORME mengder!!

Legger med et bilde fra lørdagskvelden. Fra lørdags morgen til lørdags ettermiddag kom det 70 cm med snø! Da vi kikket ut vinduet, så vi ikke bilen vår engang!Dette var altså synet som møtte oss da vi åpnet ytterdøra! Bilen (som er en helt vanlig stasjonsvogn), var plutselig blitt høyere enn oss, og vi er 1,70! var mildt sagt sjokka da vi ble møtt av all snøen. Og vi er virkelig vant til masse snø her i Nord, men dette tok jaggu kaka!!

Heldigvis var snøen av den lette sorten, så det var veldig lett å måke. Måtte kjøre bilen ut i gata for å måke av den ettersom det var sinnsykt mye snø på den!

Synes helt ærlig at det begynner å bli nok snø her oppe i Nord altså! Kommer ikke til å bli vår her oppe før langt ut i juni......

Synes ikke det er noe rart at storken IKKE finner fram til oss! 

2 kommentarer:

  1. DET var jo ikke måte på snøfall da... Herlighet! Og her i vest klager vi høylydt om det faller 30-50cm på et døgn... Det har vel bare hendt en gang eller to i året at det faller så masse snø her da.. Så litt kjekt å bo i vest om en vil ha tidlig vår!! :)
    Ha en flott kveld videre!!

    SvarSlett
  2. Ja, tro du meg, vi har vært inne på tanken å forlate Nord-Norge, for det er veldig slitsomt på vinteren... Men foreløpig er det kun med snakket, vi får se hva som skjer etterhvert. Vi har fin natur da, med både havet og fjellene, så det er jo noe! ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)