onsdag 2. februar 2011

Venter, teller dager, venter litt mer...

Nå driver vi og teller dager for fullt, skulle helst ha kunnet testa Tuppen allerede men har ikke helt tro på at man kan få positivt 7-8 dager etter befruktning. Så har lagt ut spørsmål vedrørende dette både på forumet til babyverden og snart gravid. Så vi følger med der! :)

Tuppen fikk telefon i dag fra gynekologen vår, så NÅ blir henvisninga til HFK sendt. Jaja, det tok en uke lenger enn vi hadde forventet, men nå går det i allefall framover. Blir spennende!! Hadde ikke gjort noe å fått kommet dit i mai/juni, slik at vi kunne fått begynne. Dersom det ikke er spire i magen hennes allerede da.... ;o) Kan jo ikke gi opp håpet å tro enda!

Er skikkelig rastløs nå, i og med at vi venter på graviditetstester og EL-tester (for min del). Jeg tror rent personlig at jeg rekker å få EL før vi er sikre på om det er spire eller ikke til Tuppen. Så det blir nok ett møte til med donor uansett. Selv om det ikke hadde gjort noe om vi hadde sluppet det. Men det er jo kun dersom vi ikke har en spire allerede.

Nei, nok et rotete innlegg fra meg, men som du sikkert skjønner, så er det mye som suser og går oppi topplokket akkurat nå. Sover svært lite om nettene også, fordi jeg grubler på alt og ingenting. Og så er jeg LITT irritert... men det er takket være eksen til Tuppen, ikke noe å bekymre seg for! ;o)

Skrevet av en tankefull Lillemor

3 kommentarer:

 1. Egentlig tenkte jeg at jeg skulle skrive et eget innlegg, men ettersom jeg er så forbaska trøtt hele tiden så overlater jeg skrivinga til deg. Synes du klarer deg fint jeg. <3
  Tenker det er natta snart.

  I morgen er jeg 10 dpo og strengt tatt kan jeg teste meg.... ;)

  SvarSlett
 2. Takk for det, jenta mi!

  SvarSlett
 3. Oppdaget tilfeldigvis bloggen deres siden jeg sniker litt inne på snartgravid ipåvente av å bli prøver igjen til sommeren. Kjempespennende at dere blogger om veien til spiren deres! Og ps... Når jeg blei gravid med lillemann fikk jeg første positive test 10 dpo! Så lykke til hvis det blir testing.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)