onsdag 30. november 2011

Skriblerier og noen bilder...

Føler oss veldig tom for tiden, og vet liksom ikke hva vi skal skrive om! 
Men noen dager er bedre enn andre, så vi skriver så fort ting løsner. Har siden fredag nærmest levd i en boble og gått på autopilot. Sjokket og skuffelsen var ubeskrivelig tung, og det tar tid å fordøye en slik nedtur. Kan i alle fall si at ting føles bedre og bedre. :)

Vi ble enige idag, om at vi ikke skal tenke så mye på hva som gikk galt og heller ikke være opphengt i når det blir forsøk igjen. Vi må bare prøve å leve som normalt, kose oss og ta vare på hverandre. Tror nok vi har veldig godt av det, samt at tiden til neste forsøk vil fly avgårde ettersom fokuset vårt er en helt annen plass.

På turen nedover til Haugesund måtte vi bytte fly på Gardermoen og fikk derfor noen timer med ventetid. Denne tiden brukte vi til å spise litt mat og kikke litt i butikkene. Veldig impulsivt, men likevel gjennomtenkt så kjøpte vi oss et hybridkamera. Altså et speilreflekskamera uten speil som også kan filme. Dette kjøpte vi med tanke på den kommende tiden som gravide, filming av fødsel og årene fremover og med bonusen at vi kan ta bilder i tillegg. Egentlig hadde vi lenge ønsket oss et videokamera, men når vi kom over dette som hadde begge deler, så måtte vi slå til! 


Kamera ble tatt i bruk på onsdag, når vi skulle ta ut egg. Lillemor knipset endel bilder av selve uttaket, men jeg skulle gjerne hatt flere. For å få flere bilder av prosessen måtte hun ha stilt seg forran legen, og dette var selvfølgelig uaktuelt. Har derfor fått tilfredstilt min nysgjerrighet ved å se filmer på youtube av hele prosessen, og det er veldig fascinerende, ihvertfall når man har vært gjennom det selv.
Hvordan uttak og innsett fungerer.
Slik det ut når egg og sædceller møtes i ei dyrkningsskål!


Lovte dere bilder fra turen vår, og her kommer et lite knippe. 


Nydelig yoghurt-miks til frokost på Rica Maritim.

Under selve uttaket, har merket av hvor nåla er.Torsdagen koste vi oss virkelig, med supergod indrefilet
og masse godt tilbehør!

Hotellet har egen softis maskin, hvor man kan
spise så mye is man vil. Det holdt med en!

Sykepleieren mente vi skulle unne oss noe ekstra på fredag,
vi fulgte rådet hennes og koste oss med kule-is og brus. ;)


Antall graviditeter pr.uke 40 på Haugesund Fertilitetssenter
er hele 237 stykker!!
Her i huset har vi en tradisjon for å bevare det magiske med jula. 
Vi drikker verken julebrus eller gløgg og spiser ikke pepperkaker og mandariner før presis kl.18.00 den 1.desember. Da har hele familien satt seg godt til rette i sofaen og er klare for julekalenderen på NRK og førjulskos. Nå bugner huset av både pepperkaker, mandariner, gløgg og julebrus og jeg ser frem til en herlig start på førjulstiden! 
For første gang siden fredag gleder jeg meg over noe, og det kjennes veldig befriende! 
Ingen av oss orket å pynte til 1.søndag i advent, men i morgen skal huset vaskes og shines, for til 1. desember skal vi ha det julekoselig i heimen. :) 

Om det er noen av dere som ønsker at vi skal legge ut tips til hva en føde/barsel-bag skal inneholde, statusrapport og informasjon angående tiden før/under og etter fødselen, så kan vi legge det ut på bloggen eller sende det på mail. 
Det er enda en stund til det blir aktuelt for oss å svare på spørsmålene på de ovennevnte rapportene, men noen andre kan dra god nytte av dem. Er veldig morsomt å lese i etterkant av graviditeten hva man blant annet tenkte, følte, og hvordan graviditeten påvirket kroppen.

PS! Utrolig hvordan blogging påvirker humøret, og hvor mye lettere ting føles etter at man har skriblet ned sine tanker.

Klemmer fra 
 

5 kommentarer:

 1. Uff, dette var utrolig leit å lese (forrige innlegg)! Rart igrunn hvordan kroppen og alt fungerer( og IKKE fungerer)- man får seg en del overraskelser på veien - og man lærer underveis at man ikke skal ta NOE for gitt! Eneste trøsten er at dere får nytt forsøk, det kommer til å bli en baby en dag:) Imens så er det jul og mange koselige stunder - og vips så er det nytt forsøk. Gode klemmer til dere

  SvarSlett
 2. Drømmen om barn:
  Kroppen er et forunderlig vesen...som svikter når man mest forventer det. Har blitt enige om å ikke ha noen som helst forhåpninger rundt neste forsøk, og heller ta det som det kommer. Skulle det gå gærnt igjen blir ikke fallhøyden så stor. For denne gangen ble det helt forferdelig!
  Det blir vår tur til slutt det er vi helt sikre på, det tar bare litt lengre tid enn først antatt.

  Ser på julen med litt andre øyne etter å ha fått pratet litt mer om nedturen, og nå gleder vi oss til jul og kosen og gleden som hører med :D

  Mange klemmer fra oss begge.

  SvarSlett
 3. Kremt...Det ble en liten skrivefeil i første setningen!

  Skulle selvfølgelig stå: Kroppen er et forunderlig vesen...som svikter når man minst forventer det.

  SvarSlett
 4. Flippy: Mange klemmer i retur! <3 :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)