tirsdag 1. november 2011

Apoteket og posten

Da er det ikke mange dagene igjen til mensen skal melde sin ankomst, og oppstart for sprøytene. Gikk tom for metformin i går og måtte derfor inn på apoteket for å hente ut mer. Ettersom metformin sto på en samla resept fra Haugesund spurte jeg om de hadde inne orgalutran og ovitrelle. Dette var ikke lagervare, så den hyggelige dama skulle bestille det. Ville bare ta en dag før det kom, så egentlig hadde vi ikke behøvd å bestilt riktig enda. Men ettersom jeg er så glemsk som jeg er til tider, fant jeg ut at det var like greit at de foretok bestillingen nå. Medikamentene vil bli oppbevart og lagret korrekt på apoteket frem til tiden er inne for å hente dem ut. Er veldig betryggende å vite at de bare ligger å venter på meg, og jeg slipper å bekymre meg over at det ikke skal komme frem tidsnok.

Fikk en hentelapp i posten i dag, fra ei som har blitt en veldig god venn og støttespiller 
I pakken lå det masse vi behøver i tiden fremover! Setter veldig stor pris på gaven du har sendt oss kjære Flippy, det betyr mye. Slipper å tenke på å hente ut gonal-f og lutinus med det første, som en bonus fikk vi med graviditetsvitaminer. Alt dette kommer veldig godt med. Lurer på om jeg kan begynne å knaske disse vitaminene/kosttilskuddet nå allerede før jeg er blitt gravid? Det inneholder blandt annet folat og omega 3, så det kan jo ikke skade å starte litt før tida?

Været er fortsatt helt forferdelig, det blåser og høljer ned. Heldigvis er det bare regn som kommer ned og ikke snø, så egentlig skal man vel ikke klage. Er bare mer tid til innekos når været er slik som det er. Måtte legge bort hekling litt idag, for jeg har mistet følelsen i ringfingeren. Er visst helt normalt i følge mamma når man hekler mye. Er i alle fall kommet langt med heklingen, og nå er det snart ett teppe som er klart. Dette beholder vi nok selv, for fargene går i hvitt, lilla og gult. De tre andre teppene vil bli til gutt og jente, mens det tredje kan gå til begge kjønn, da det går i en herlig grønnfarge.

Fredag i forrige uka, da vi hadde familiesammenkomst, fikk jeg masse gamle ting fra mamma. Er vel bare flaks at jeg har fått dem! For når de drev å ryddet i kjelleren for en tid tilbake, endte det opp med en hel henger med søppel. Da de kom til søppeltippen ble en pose som mamma følte at noe viktig lå oppi kastet. Det endte opp med at mamma hoppet etter posen oppi kontaineren og fisket opp posen. Enda godt at hun fulgte magefølelsen sin, for i posen lå det gamle ting etter min tipp-oldemor! Hadde vært utrolig kjipt om slike verdifulle gjenstander ble borte. Synes det er viktig å ta vare arven etter sine slektninger. Fikk ikke tatt noe bilde i dag, siden jeg ikke har blitz på mobilen. Men det jeg fikk var en kaffekvern, en morter i tre, en sukkersaks med boks og stativ for egenspunnet garn. Alle disse gjenstandene er langt over hundre år gammel, og det ligger mye historie i dem. Er veldig fornøyd med at mamma har gitt dem videre til meg. Er det forresten flere av dere som sliter med å få oppdateringer på bloggene deres fra blogger som ligger i blogglisten deres? Nå fikk jeg ikke oppdateringene på bloggene på selve bloggen, men når jeg gikk inn på mobilen....
Vil også benytte anledningen til å skryte for en veldig bra reportasje Ønskemor gjorde i går i programmet PULS! Koselig å endelig få sett jenta bak bloggen. For ikke å glemme, viktigheten av det temaet reportasjen dreier seg om. Om du ønsker å se reportasjen, kan du se den her!

Nå er det Sinnasnekker'n på tv! :D
Klemmer fra 

8 kommentarer:

 1. Hei snuppa ;)
  Helt glemt å svare deg på dette ang veggordene i trappen, så godt du har vett på å mase på meg! :)
  Jeg har bestilt de i fra Sofies Villa, de er kjemperaske med levering og har fine priser ;)

  Stor klem <3

  SvarSlett
 2. Det blir så spennende å følge dere fremover! Det er så mye som skjer nå. :) Jeg håper at det blir spire på første forsøk! Vi jobber for klaff nå, hadde vært så morsomt å komme i samme terminklubb :)

  Angående blogg og visninger så har jeg også visse problemer. Det som jeg tror er ditt problem er ikke så stort fordi jeg stort sett bruker mobilen, men jeg har hatt problemer med å få siste blogginnlegg "registrert" på andre blogger som følger meg. En periode vistes det ikke i det hele tatt, men så fant jeg en løsning et sted på hjelpesiden til google (som stinker forøvrig...) at det er smart å slette historikk, cookies osv. Jeg gjør det og oppdaterer fra internet explorer. Da kommer det opp, men det er forsinkelse på opptil flere timer til tider.

  SvarSlett
 3. Så bra at medisienen kom vel frem :) Og, ja, det er bare å begynne og knaske vitaminer og hele pakka, for de anbefaler at man starter når man prøver å bli gravid :)

  Denne gangen er det deres tur <3

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Nå blir det spennende å følge dere framover. Krysser fingrene for at det er deres tur denne gangen

  SvarSlett
 5. Ønsket om å bli foreldre:
  Er ikke bestandig like lett å huske på alt ;) Får ta meg en tur inn på sofies villa å kikke. Er lenge siden jeg har vært der å snoket.

  Klem tilbake <3

  SvarSlett
 6. Mummimamma: Er utrolig mye som skjer for tiden, og vi satser på klaff på første forsøk og at vi havner i samme terminklubb ;)
  Med alle vitaminer og mineraler jeg knasker hver dag, er forholdene virkelig lagt til rette for en spire i magen.
  Håper det med bloggvisningene bare er et forbigående problem, men det er veldig irriterende. Hvertfall når man tripper og venter på oppdateringer på ulike blogger, så kommer de liksom aldri. Ikke på bloggen vår hvertfall...

  SvarSlett
 7. Flippy:
  Begynte å knaske vitaminene igår kveld. Var ikke småtterier med tabletter heller...Ingen som skal komme å fortelle meg at jeg mangler vitaminer og mineraler i kroppen lenger! Igjen, tusen takk <3

  SvarSlett
 8. Ønskemor:
  Skulle bare mangle at man ikke skal gi god tilbakemelding når du gjorde det så innmari bra! For ikke å glemme, du snakket for utrolig mange som er i samme situasjon som deg, og jeg vil tro du har fått mange tilbakemeldinger på det. Synes du er veldig tøff som stilte opp!
  Tusen takk for at du krysser fingrene for oss, det må jo bare gå bra! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)