fredag 11. november 2011

Seriøst?!

Begynner å bli ganske lei de søvnløse nettene! Natta som var fikk jeg i alle fall sove 4 timer, men nå i natt har søvnen vært umulig å oppnå. Glad jeg ikke skal jobbe i dag, men at den skal tilbringes på sykehuset. Skal møte 07.30, det er heldigvis ikke så lenge til. Rekker å blogge litt, lese litt i nettavisene samt freshe meg opp med en dusj.
Fikk beskjed av driftssykepleieren på tirsdag at jeg måtte påregne meg noe ventetid. Det er helt greit at jeg må vente, så lenge de gir meg ei seng, kanskje jeg får sove litt før jeg skal dopes ned. Er totalt uaktuelt å sitte å dingle på en benk i en korridor med øyelokk som er super tunge på grunn av manglende søvn. 


Men håper det ikke blir langt utpå ettermiddagen at de tar meg inn, har ikke spist eller drukket siden klokka 20.30 i går kveld. Jada, det er min egen feil at jeg ikke spiste eller drakk noe nærmere midnatt, men jeg var så kvalm at det fristet ikke. Som følge av manglende drikke har jeg hatt en trivelig hamrende smerte i hodet (også kalt hodepine) pluss intense smerter i eggstokkene. Det med smertene i eggstokkene var litt snodig, for nesten på slaget 12 timer etter at sprøyta ble satt ble jeg overmannet av disse smertene. Levner ingen tvil om at gonal-f faktisk funker på kroppen, og at det er et helsikkes rabalder i eggstokkene. Morsomt! Hadde det så ille, at jeg måtte ringe sykehuset for å høre om jeg kunne dytte innpå med smertestillende. Visste egentlig svaret på det, siden jeg skal i narkose. Hadde vel kanskje håpet at dama i andre enden skulle si at det var greit...Ville bare dobbeltsjekke, for å være helt sikker. Det ble altså ingen smertestillende på meg, men heller ei forkrøpla stilling i sofaen med knærne godt trukket godt opp mot magen. Den hjalp da litt, og litt er bedre enn ingenting sant?


Til nå har jeg ikke merket noe på selve stikkstedet, det er bare en liten rød prikk der nåla har vært. Mens eggstokkene min har fått gjennomgå! Kan vel sammenlignes med menssmerter, men bare i eggstokkene på en måte. Fikk et øyeblikk krampe i magen, men det var ikke noe særlig smertefullt, heller litt rart. Kjentes faktisk ut som det var noen som hadde flyttet inn i magen allerede. Sjuk følelse!

Lillemor ligger i senga å får sin skjønnhetssøvn og snorker, mens jeg og katta er planta godt i sofaen. I bakgrunnen durer radio-super (???!!!) og det virker som katta koser seg, for han ligger med rævva mot meg og fiser! Var det noen som sa koselig selskap??!
Har gjort alt klart, med en stappfull pose med garn (hekling <3) blodprøveskjema, metformin og gonalen min. Må jo ha det med meg på sykehuset siden jeg ikke vet hvor lenge jeg blir. Men jeg har grublet litt på en ting. Sprøyta skal tas på samme tid hver dag med 1 times slingringsmon. Hva om jeg er i narkosehimmelen under denne tida? Er det krise om jeg setter den utenfor denne timen pluss/minus? Er jeg i "koma" får jeg be en sykepleier om å stikke meg til rett tidspunkt, værre er det ikke!!


Ok, som dere skjønner, så er det kanskje ikke så rart jeg ikke får sove om nettene når hodet mitt fylles av alle mulige tanker. Store som små, alle får tydeligvis plass, og noen er så absurde at jeg blir oppgitt av meg selv! Når de mest idiotiske tankene kommer, skulle jeg ønske det gikk an å sniffe litt korrekturlakk så kanskje tankene ble borte permanent?!

Saklig innlegg.....og tydelig preget av søvnmangel. 

Rart alt får plass oppi hodet på en og samme gang...Gid ctrl+alt+delete hadde funka på mennesker!
Sikker på at jeg kommer til å få kræsj på harddisken (altså toppetasjen) en vakker dag, får jo aldri utløp for mine til tider idiotiske tanker fordi min kjære faktisk får sove om nettene. BLÆÆÆÆH! 
(ikke det altså, jeg unner henne å sove, og de gangene jeg deler mine tanker så prater jeg henne i søvn...)
 

PST! bare sånn helt på tampen, jeg har slutta å snuse snus med nikotin!
Og jeg kan faktisk ikke si at det er så ille å pakke snus under leppa som inneholder havrefiber og kakao-ett-eller-annet! Det er sunt, og jeg skal ihvertfall ikke ha det på meg at jeg kan skade vår fremtidige spire som følge av snusing! For nikotinbombene jeg tidligere har pakket under leppa, har Lillemor overtatt!
Ikke bare det, jeg har kutta drastisk ned! Flinke meg.Snakkes plutselig da folkens, nå stikker jeg på sykehuset for å få meg en real dose med narkose!

4 kommentarer:

 1. Håper alt gikk fint i dag!=)

  Og tvi tvi for at smertene bare er sprøyten som gjør jobben sin, ikkeno er vel bedre enn det=)

  SvarSlett
 2. Håper det gikk bra i dag? Jeg har så mye i hodet nå, at jeg husker ikke hva det var dere skulle *flau* men med tre dager kurs/møter i nye jobben denne uka, så er hjernen overloadet av all info...

  SvarSlett
 3. Anonym: Jo, takk! Alt gikk helt etter planen, men jeg var veldig trøtt hele fredagen som følge av narkosen.

  SvarSlett
 4. Flippy: Hehehe! ikke lett å henge med i svingene vettu ;) var gjennom gastroskopi i narkose.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)