torsdag 10. november 2011

Søvnløs....

Ligger i senga, vrir meg og surrer meg inn i et virrvarr av laken og dyne! Er det mulig?! Jeg får faktisk ikke sove uansett hvor hardt jeg prøver. Prøver jeg for hardt eller?! Uansett, det er forferdelig irrerende! Vurderer å stå opp...bare for å slippe å ligge her å vri meg.

Er ikke mange timene til første sprøyta skal settes. Jeg gruer meg ikke. Vi testet i kveld at den fungerer slik den skal, så den ligger klar sammen med sprit-serviettene. Klar til dyst! Men hvorfor får jeg ikke sove når hodet er slitent men likevel nekter hjernen min å sendes til drømmeland?!....

Hater slike netter! Skulle gjerne hatt noe å sove på, men da er jeg redd jeg ikke kommer meg opp om kun få timer....La oss håpe at john blund mister bøtta med sovestøv i øynene på meg snarest!


Hilsen en søvnløs Tuppen.

2 kommentarer:

  1. God morn, og håper du fikk sove godt til slutt, selv om det ble lite søvn. Forventninger, håp og spennende eller viktige hendelser neste dag, har det med å gjøre meg også søvnløs. :)

    SvarSlett
  2. Hildegirl:
    Fikk da sove til slutt! Hjalp tydeligvis å blogge litt om søvnproblemene kombinert med å bare tenke på baby. Da forsvant jeg fint inn i drømmeland.
    Men det er nok alle tankene, forventningene, håpet, litt bekymringer og spenningen som sørger for at nattesøvnen for tiden er helt skrudd! Satser på at det normaliserer seg etterhvert. Blir sliten i lengden av dårlig nattesøvn.

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)