fredag 4. november 2011

Spotting!

Hvor ble den av den blødninga som dukket opp her om dagen? Joda, den ble plutselig bare borte og endte opp i spotting. Jaja, mensen kommer nok likevel tidsnok uansett denne perioden. Levde en liten stund i tro om at den skulle komme før tia. 
Har pratet med en av de hyggelige sykepleierne på HFS, og hun sa at vi måtte bare vente til jeg begynte å blø skikkelig. Bedre å ringe å kontrollere enn å sitte her hjemme å være usikker. De har telefontid i morgen, lørdag mellom klokken 11 og 12, er veldig betryggende å vite at man kan nå tak i dem også i helgene. Da er det bare å fortsette å vente....

Men det er jo såååå kjedelig! Er så utrolig utålmodig for tiden, og er det noe jeg ikke er så veldig god på, så er det å vente...Har fått heklet litt mer på teppet som skal ligge i den gamle senga vi kjøpte for en tid tilbake. Er langt fra ferdig, for det ble mye større enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Skal det være noe nytte i teppet, så måtte det bli såpass stort. Til nå har jeg heklet 21 ruter og har 24 igjen...Har litt å kose meg med i høstmørkret.


Siden vi er skråsikre på at vi blir gravide, ja, for det skal skje på første forsøk ;) Og at vi heller ikke vet hva vi får, må vi jo satse på et kjønnsnøytralt teppe. Lilla, hvitt og lysegult passer helt perfekt til en liten krabat. Åååååh, lengter! Lengter etter å ha en liten krabat i armene våre. Det må være vår tur nå! Er så mange rundt oss også som er gravide, samt dere "ny-graverte" damer her i blogglandia. 
Er egentlig vanskelig å klare å sette ord på hvor etterlengtet vårt fremtidige barn er.
Har brukt bomullsgarn denne gangen, så et mykt barnekinn
kan godt ha dette som koseteppe. :)
PS! Den siste uka har vi ikke hatt brus i huset, og det har gått over all forventning. Etter at jeg begynte å knaske metformin har mine lyster for usunne saker forsvunnet, være seg brus, sjokolade eller snacks. Lillemor misunner meg for akkurat dette. Mens hun driver å snoker i skuffer og skap, er det ingenting som frister meg. Men jeg tror kanskje også det kan ha noe å gjøre med at jeg må spise et lite måltid hver gang jeg tar medikamentet for å unngå de værste bivirkningene. Er uansett veldig glad for disse "bivirkningene", for hele familien lever også sunnere, noe som absolutt positivt!

Resten av fredagen skal vi bruke til familiekos. Det står hjemmelaget pizza på menyen og brus. Kveldens underholdning står Thomas og Harald for, noe vi alle sammen gleder oss til. 
Trommer fortsatt utålmodig, mens vi venter på tante rød!


Klemmer fra 

6 kommentarer:

 1. Å så kjedelig med TR :(
  Men krysser fingrene for at hu banker på i løpet av helga! ;)
  Venter selv på henne nå, så krysser litt for meg selv også :P

  Å så fint teppe!!! Skulle ønske jeg kunne hekle... Kanskje det må settes opp på "må læres" list :P

  Kose dere masse i kveld jenter <3
  Klem

  SvarSlett
 2. Moro, moro! Dere er virkelig klare for å få en baby i hus nå :)
  Skulle gjerne lært meg å hekle jeg også... Eller strikke! Hva som helst, egentlig.

  Skulle forresten også gjerne blitt kvitt søtsuget, men Metforminen virker visst ikke helt slik for meg. Ikke psykisk allefall... ;)

  SvarSlett
 3. Satser på at tanta har kommet på besøk nå :) Jeg også vil lære å hekle sånn...

  SvarSlett
 4. Ønsket om å bli foreldre:
  Kryssinga di hjalp ikke, dessverre. Har lagt ut linker til hekling av bestemor-ruter. Det er ei skikkelig "inn med teskje oppskrift".

  Du som er så flink til å strikke burde ikke ha noe problem med å hekle ;)

  Klemmer tilbake :D

  SvarSlett
 5. Babyklar:
  Ja, vi ER virkelig klare for baby i hus. Ligger link til en veldig bra blogg hvor hun har lagt ut instruksjonsvideoer på hekling av bestemor-ruter.
  Når jeg får det til, får alle det til! :D

  Tror metforminen har påvirket meg i den retningen med mageplager, på alle mulige måter. Tror at søtsuget forsvant når kvalmen kom....Er liksom ingenting som frister lenger.

  SvarSlett
 6. Flippy:
  Nei, tanta har ikke kommet enda...
  Skal legge ut link til bloggen til fru mæla en gang til, så blir den lett å finne for dere alle som ønsker å lære å hekle. :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)