søndag 20. november 2011

Teller ned!

Da har vi full nedtelling! 3 dager igjen til avreise, 4 dager til uttak og 6 dager til innsett...
I morgen er det søndag og de siste sprøytene med gonal-f og orgalutran skal settes. Mandag 21.30 skal ovitrelle sprøyta settes! Når det kommer til bivirkniger på ovitrelle er de det samme som på de andre sprøytene jeg har satt, så jeg har ikke noe nytt i vente. Er bare litt usikker på om jeg skal stikke den i låret eller som de andre sprøytene; i magen.  
Noen av dere der ute som har erfaring på dette området?

Var så heldig å atter engang bli invitert på middag til mamma og "pappa" i ettermiddag, og fikk en forsmak på julemat med medisterkake, pølser og diverse tilbehør. Det var veldig varmt inne hos dem, og mamma ba meg om å ta av meg kofta slik at jeg ikke skulle bli varm. Så skeptisk bort mot Lillemor og var livredd for at mamma skulle legge merke til min gedigne mage, for jeg hadde bare en tynn polo under kofta og den skjuler ikke akkurat så mye. Fikk lurt av meg kofta og sneket meg på andre sida av bordet uten at hun la merke til noe. Mulig hun tror at jeg bare har lagt kraftig på meg den siste uka, men da hadde hun garantert kommentert det! Vi koste oss med maten, og vi skravlet om masse, men ingen kommentar om magen kom. Pustet lettet ut, over at ingen av dem hadde bitt seg merke i min store mage. Men jeg tror den dagen vi overbringer budskapet om spire i magen, så kommer hun til å si at hun har skjønt det hele tida. ;) 

Buksene mine er blitt så utrolig ubehagelige, så jeg måtte faktisk ta på meg en mamma-bukse i dag. Ja! En mamma-bukse!! Helt utrolig, hadde aldri trodd at jeg skulle kle meg i et slikt plagg før spiren i magen hadde festet seg. (den ser forresten ikke ut som en typisk mamma-bukse)
Du lurer sikkert på hvorfor vi har mamma-klær i huset allerede? Jeg er veldig glad i å handle på nettbutikker, og når jeg handlet julegaver for to uker siden på La Redoute, var det tilbud på noen mamma-klær. Klarte selvfølgelig ikke å motstå fristelsen og kjøpte et par plagg på salg, for jeg tenkte: "gravide skal vi bli før eller siden". Det var også viktig at det jeg bestilte ville falle i smak hos Lillemor også.(vi bruker samme størrelse i klær, noe som er veldig praktisk når man er to kvinner)
Siden hun med tid og stunder også skal bli gravid, ja, så lenge hun får stabilisert den veldig ustabile syklusen sin! Det er forresten veldig frustrerende, for alle blodprøvene av henne viser ingen tegn til feil på henne. Nå er det 62 dager siden sist hun hadde mensen. Etter at hun sluttet på provera, gikk alt tilbake til det gamle og unormale. Hva mer kan vi gjøre da, når legen mener at alt er fint og flott med henne?! Når mensen er et veldig tydelig tegn på at ting IKKE er normalt! Det viste seg å være smart at jeg bestilte de klærne, for jeg fikk bruk på dem lenge før både jeg og Lillemor hadde trodd i og med at magen svulmet sånn opp. Er vel kanskje ikke så rart at magen har blitt stor, med 17 fortsatt voksende follikler, så sier det vel seg selv...

Digger denne buksa! Er ikke noe spesielt glad i åletrang dongeri.
Denne passer perfekt til vår stil :)
Buksa er kjøpt på La Redoute.

Skal si at mamma-moten har forandret drastisk siden sist jeg gikk gravid. Da skulle magen skjules, men nå skal man helst fremheve den, og være stolt over sin voksende mage. Husker jeg vraltet rundt i gedigne skjorter og formløse fæle bukser, og jeg følte meg ikke akkurat flott. Mens nå derimot vrimler det av masse flotte klær på diverse internettbutikker som passer for en voksende mage, og jeg kan ikke vente til jeg kan kjøpe flotte dongeribukser, skjørt, kjoler og gensere som fremhever magen. Jeg skal være flott og stolt gravid denne gangen! Håper bare at det klaffer nå i neste uke....

Det er ubeskrivelige spennende dager vi teller ned mot, og selv om det bare er 3 dager til avreise føles det ut som det er 14 dager til! De siste dagene har gått utrolig sakte, men det er vel slik det bruker å være når man går og venter på at noe stort skal skje!
Håper, håper, håper så inderlig at det er vår tur til å få to streker på graviditetstesten i begynnelsen av desember. 


Klemmer fra 

4 kommentarer:

 1. Ovitrelle settes i magen, helst i området under navlen :-)

  SvarSlett
 2. Flippy: Tusen takk for kjapt svar! :D Greit å stikke i området man allerede er ihjelstukket fra før av ;)

  SvarSlett
 3. Det var ei kjempefin mammabukse! :)

  SvarSlett
 4. Sylvia: Mammabuksa var ikke bare stilig, men veldig god å ha på. Skikkelig myk dongeri, og det blir ikke "knær" i den. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)