mandag 31. oktober 2011

Enda ei helg er over...

Vi stelte i stand til kaffeslabberas på fredags ettermiddag. Var så lenge siden vi hadde sett familien, så vi ønsket å samle oss sammen over litt mat, kaffe og kaker. Smurte masse rundstykker med masse deilig pålegg og kjøpte et par kaker på butikken. Høstmørkret hadde senket seg, og alle stearinlysene i huset vårt skapte en herlig atmosfære. Hadde det kjempetrivelig og skravla gikk, mens vi koste oss med maten. Var ubeskrivelig godt med mat, da både jeg og Lillemor helt hadde glemt å spise den dagen ettersom vi var så opptatt av å ordne til sammenkomsten. En helt perfekt start på ei koselig helg. 

Lørdag formiddag fikk vi telefon fra mamma som lurte på om vi ønsket å komme på middag hos dem på kvelden. Slike tilbud takker man ikke nei til, og vi gledet oss stort. Fikk streng beskjed av mamma å ikke spise noe særlig i løpet av dagen, for vi kunne ikke være mette når vi skulle komme på middag. Var veldig glad for at vi spiste lite, for middagen var helt fantastisk god! Fikk servert viltgryte med masse tilbehør, god drikke toppet med hyggelig selskap. Dro etterhvert hjem, og vi avsluttet kvelden godt plantet i sofaen med pc'n i fanget.

Vi liker programmet "Jordmødrene" som gikk på NRK i fjor veldig godt, og endte derfor opp med å se både sesong 1 og 2 på nrk nett-tv! Skal vel innrømme at vi likte sesong 2 best fordi man får oppleve jordmoryrket og fødene kvinner fra så mange forskjellige plasser i landet. Håper at det kommer enda en sesong med denne herlige serien. Vi ble i alle fall sittende oppe til langt på natt for å se ferdig programmene.
Ønsker du å se serien, ta deg en tur inn her!
Klarte ikke å legge oss å sove med en gang, leste derfor om ovitrelle og gonal-f i infofolderen vi fikk på sykehuset. Av bivirkninger er det selvfølgelig at man kan bli rød og irritert rundt stikkstedet, og at man kan bli kvalm og få trøbbel med magen. De bivirkningene plager meg ikke. Det som bekymret oss begge, var at begge medikamentene kan føre til OHSS, og hvor pasienter med PCOS er veldig utsatt for akkurat dette. Men siden jeg har vært så flink å knaske metformin, så håper vi at det går rette veien og at cyster og overstimulering (OHSS) holder seg langt unna kroppen min. Vi behøver litt medgang.


Med mange timer med "Jordmødrene" ble det derfor en naturlig sovemorgen på oss i dag, og det var deilig å sove litt lenge. Et skikkelig høstvær sørget for at vi bare ble værende inne i dag, og har fått gjort litt huslige sysler. Har et fjell av skittentøy på vaskerommet, som dessverre ikke forsvinner av seg selv. Måtte angripe dette, men kan ikke skryte av at det minker, selv om to fulle klesstativ viser noe annet. Hvor kommer alle klærne fra?! Visste ikke engang at vi hadde så mye klær i huset, før Lillemor tømte ut alle klærne på gulvet for å sortere dem før vask...Og hele tiden klager vi over at vi ikke har noe å ha på oss?  Vi mangler ikke klær i dette huset, det er i alle fall sikkert! Tror vi må innføre kjøpestopp på klær, for vi mangler lagringsplass. Ønsker oss en gedigen walk-in-closet...
Søndagene har blitt en fast bakedag, ikke nødvendigvis hver søndag, men minimum annenhver. Idag bakte vi brød, 4 stykker ble det. Men noe må ha skjedd med gjæra, for de hevet ikke slik de burde og brødene ble litt lave. (lurer på om jeg tok rotta på gjæra med litt for varmt vann?....) Lillemor fikk latterkrampe da vi skulle lage kveldsmat med de ferske brøden. Hver av oss måtte ha 5 skiver! Sier vel litt om at størrelsen ikke var helt optimal, men de var veldig gode da. 


De ble kanske ikke så høye, men lange ble de!
Nå er det en uke til mensen skal være her, skulle ikke forundre meg at den kommer senere siden vi begge går å venter på at jeg skal starte å blø! Jaja, noe dager ekstra å vente spiller ingen rolle, for vi er i gang nå i november, uansett når mensen måtte melde sin ankomst. Har tenkt mye i det siste på de mange rammene med bilder av små herlige barn som hang på veggene på HFS, håper at vårt barn kan henge i en slik ramme en gang i løpet av 2012. Håper selvfølgelig på jackpot på første forsøk, men tar det absolutt ikke som noen selvfølge. Skulle vi være så heldige, vil vi ende opp med ett august barn. 

Husker ikke om vi har delt dette med dere før, men i mai 2012 blir vi tanter! Gleden her i huset er stor over den lille som vokser i sin trygge lune magehybel. Selv om det enda er mange måneder til den lille melder sin ankomst, så har jeg allerede startet å hekle ett vognteppe. Vi gleder oss så ubeskrivelig masse, det blir så kos.
Klemmer fra

2 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en skikkelig kosehelg <3 Og det blir en spennende måned som kommer - jeg heier og heier på dere :)))

    SvarSlett
  2. Blir helt varm i hjertet av å følge denne bloggen deres. Sitter i sofaen nå, med min lille skatt ved siden av meg, og kose-morra-ammer mens jeg tar bloggrunden. Husker så godt da viikke var prøvere mer, men ventet barn. Håper det snart blir deres tur og gleder meg til å lese om det. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)