onsdag 9. mars 2011

Positive tanker?

I går var det 8.mars, kvinnedagen og testedag for meg. Ettersom jeg var 12 dpo fant jeg ut at det var passelig å teste på en slik dag. Men etter å ha sett litt mer på kalenderen fant jeg ut at jeg bare var 11 dpo, men etter å ha sett frem til denne dagen, og lovet meg bort til "teste-date" med ei på forumet, gjennomførte jeg likevel testen i går morges. Resultatet var ikke overraskenede, men likevel nedslående; negativt! Testen var hvitere enn blenda-hvitt. Selv om 11 dpo er tidlig, så klarte jeg ikke helt å tenke fremover og gravde meg bare ned i den teite testen!

Jeg skrev vel tidligere at jeg plutselig fikk en følelse av det ikke kom til å gå veien vår likevel denne måneden, og det er med stor sannsynlighet at det er et faktum. Joda, jeg vet at jeg ikke burde tenke at "toget er gått" før den stygge tanta viser seg! Av en eller annen merkelig grunn klarer jeg ikke å se for meg at det blir noen spire denne måneden. Føler vel at det er et ekstra stort nederlag, men det kan nok henge sammen med at vi  mistet forrige måned. Jeg tror nok jeg tok litt for lett på den følelsen og klarte å grave frem masse positive tanker. Men nå har realiteten innhentet meg, og følelsene jeg burde hatt for en måned siden traff meg hardt og brutalt i aniktet! Reality sucks!

Det er ekstra kjipt å tenke på at vi ikke får noe hjelp fra det offentlige fordi de har store mangler på donorsperm. Det var voldomt tungt å fordøye det brevet som dumpet ned i postkassa, med et endelig avslag fra HFS. Nettopp fordi vi var lovet behandling der og ventet bare på en innkallelse, i steden får vi et brev om at saken vår er avsluttet. Vi må altså starte helt på nytt. 

Av og til vil jeg bare gi opp hele greia! Etter 38 dokumenterte prøveperioder bak meg, så er det vanskelig å klare å tenke positive tanker når ting ikke går veien. Dessuten hjelper det ikke at Lillemor ikke er hjemme....

 
Skuffet hilsen fra: Tuppen

6 kommentarer:

 1. Om den ikke sitter nå, så håper jeg den lille sprien sitter neste gang <3
  krysser fingrene for dere :o)

  Gleder meg til å følge dere videre :o)

  SvarSlett
 2. Huff.... krysser fingrene for at du bare testet litt tidlig, men at den blir positiv neste gang du tester

  SvarSlett
 3. Håpet i hengende snøre... Det er jo fortsatt håp da, så er bare å klamre seg fast og håpe på det beste!! :) Skikkelig kjedelig at dere har fått avslag på HFS, ikke noe stas det.. Da stiller dere i samme kategori som oss single da... Men uansett ikke noe kjekt i det hele tatt! Håper dere lykkes likevel!! "Trøste"

  SvarSlett
 4. Kjære jenta mi...
  Skulle mer enn gjerne vært hjemme hos deg nå, vet hvor mye du trenger meg. Hadde jeg ikke hatt så utrolig mye å tenke på med tanke på kurset, så hadde jeg hatt det tøffere jeg også. Får se om jeg kommer meg hjem til helgen, men det beste hadde vært om du kunne kommet hos meg, så du hadde kommet deg vekk hjemmefra for et par dager.

  Vi SKAL klare dette, pus!

  Elsker deg uendelig mye *suss*

  SvarSlett
 5. Først og fremst - JEG SKULLE ØNSKE JEG VAR LESBISK! Dere er altså bare så søte sammen :) Godt dere har hverandre.
  For det andre så håper jeg testen bare ble tatt for tidlig... Ønsker så veldig med dere!
  Og for det tredje så skulle jeg ønske at (sneversynte) Norge godtok anonyme donorer. Er i hovedsak det som gjør at det er tomt i sædbankene. Er få menn som ønsker å være åpen donor, og jeg kan jo se den...

  Uansett; Klem! Og fingre krysset og haugevis med gode tanker og ønsker.. :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk jenter, dere er altså verdens beste. <3
  MANGE klemmer i retur!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)