lørdag 5. mars 2011

Ikke helt i slaget.

Har hatt mye vondt i det siste, og da har det ikke vært noe alternativ å oppdatere bloggen. Smertene i eggstokk-området er til tider veldig kraftige, og det slår meg helt ut. I dag er jeg 7 dpo, og jeg har ingen symptomer så langt på å være gravid. Fikk en følelse i dag på at det ikke går veien vår likevel denne måneden, hvorfor det vet jeg ikke, men den følelsen dukket opp helt akutt. Det kan også ha noe med at forrige periode når vi testet positivt, så hadde jeg mange symptomer, og nå har jeg ingen. Jeg vet at ingen graviditeter er like, men jeg ender likevel opp med å sammenligne med forrige måneds erfaring. Håper selvfølgelig på at daten mellom egget og svømmeren var vellykket. Men klaffer det ikke denne perioden, er jeg uansett mentalt forberedt på det. Nederlaget kommer ikke til å bli så hardt, tror jeg...Kan egentlig ikke sitte å si det på forhånd, men det er bare slik jeg føler det akkurat nå. 

Er veldig trøtt for tiden, men jeg sliter med å få sove når jeg legger meg. Og det er ganske håpløst å legge seg før klokka har tippet over 01.00, gjør jeg det, blir jeg liggende å vri meg lenge. Ganske frustrerende, for jeg er så trøtt at det svir i øynene, men like forbanna får jeg ikke sove før langt på natt. 

Har forresten lenge hatt lyst til å lære meg å hekle og strikke. Joda, jeg kan strikke skjerf, men det er begrenset hvor mange skjerf man behøver. Dessuten er det ikke noe å tulle rundt en baby. Hadde vært koselig å strikke sitt eget "hjem-reise sett" til en framtidig baby. Men jeg anser det prosjektet for langt opp og fram at jeg har skrinlagt det før jeg har begynt.

Slike "bestemortepper" er på moten igjen, og jenter over hele landet er rammet av trenden. Jeg synes de er virkelig fine, dog om de er i litt mer moderne farger enn de kom i på 70-tallet. I går fant jeg ut at jeg skulle lære meg å hekle. Som sagt så gjort, jeg stakk ned på Europris og handlet pinne og garn. Endte opp med regnbuefarget garn. :humre:
Satte med ned med pc'n i fanget og brukte den som veiledning. For meg som aldri har vært i nærheten av en heklepinne annet enn når jeg har stripet håret, så virket dette som en vanskelig oppgave. Satt i et par timer og klødde meg i huet, og prøvde meg frem. Det ble langt fra noe bra resultat! Det som skulle bli ei rute til et teppe, ble en blomst på en måte...Den så kattene monn i, så de fikk en ny leke. Fant ut at jeg ga opp prosjekt "bestemorteppe" inntil videre. I dag når jentungen kom hjem, (hun er en reser til å hekle) var hun så snill at hun viste meg hvordan jeg skulle hekle. Ettersom de rutene er litt kompliserte for en som aldri har heklet, bestemte jeg meg for å hekle en lue i steden. Så det har jeg jobbet med i dag. 
Det var veldig koselig faktisk, for her satt vi da, jeg, mine to barn og ei venninne av dem og strikket sammen. 
Bestemorrutene skal jeg prøve meg på litt senere når jeg har fått litt mer trening.

Bestemorteppe.

Jeg lovte også her om dagen å legge ut bilde av det siste vi fikk i posten. Ventet med å prøve det på til Lillemor kom hjem i går, slik at hun fikk sett det på. 

 
Selv om foret og kantbåndene er lyserosa synes vi ikke det blir for "jentete".

Nå skal jeg inn å sjekke forumet før jeg gjør et forsøk på å legge meg om ikke så alt for lenge. 


Skrullerier fra: Tuppen


5 kommentarer:

 1. Huff, ikke noe kjekt med smerter da, men det kan jo være et positivt tegn også da!! Har hørt om mange som har hatt vanvittige smerter som eneste tegn og de har klart seg gjennom hele svangerskapet også! Ikke at jeg unner deg smerter, men jeg tror det er et bra tegn!! :) Håper det roer seg litt nå etter at egget fester seg!! :) Og jeg er helt enig, trekket har både rosa og lyseblått så passer godt til begge kjønn!! :)
  Ha en strålende helg!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk vestlandsjenta! Har hatt en flott helg til nå, til tross for enorme smerter i takene. Håper selvfølgelig at det er et positivt tegn, og at egget holder på å grave seg langt ned. ;)

  SvarSlett
 3. Tenker på dere og krysser fingrene for at smerter er et bra tegn... for min egen del satser jeg på det motsatte... her er nemlig ingen ting annerledes enn normalt :-( men det ville vel være for godt til å være sant om jeg ble gravid på første forsøk. Lekkert trekk på barnevogna og takk for ideen til heklejobb, et slikt teppe må jeg jo bare lage meg :-) Trur faktisk jeg skal klare det om jeg finner en oppskrift et sted, men det skal vel ikke være umulig :-)

  SvarSlett
 4. Jentungen? Har du barn fra før Tuppen?
  Lykke til med hekleprosjektet ditt :)

  SvarSlett
 5. Ikke mist motet! Smerter i eggstokker, mageområdet og livmoren var noe av det som gjorde meg relativt sikker på at jeg var gravid! Symptomer kommer - symptomer går.. Det er ytterst få som opplever de samme symptomene i graviditet nr 2-3-4 osv.

  Ellers har jeg et spm til deg/dere... Hvor får dere tak i tilbehøret til Bugaboo? Lener litt mot å kjøpe en slik selv, og ganske kjapt også siden de har en egen garanti om man mister barnet.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)