mandag 21. mars 2011

Ei uke igjen!

Lillemor kom hjem på fredagen og helga har vi bare brukt til maks kos. Overrasket henne med nye gardiner og duker på kjøkkenet, et hus fyllt til randen av stearinlys og selvfølgelig litt mat å spise; kylling enchiladas med ost, gratinert i steikovn. Kikket litt på tv'n før tok kvelden. Lørdagen ble det også god mat, biffsnadder med løk, paprika og champinjong, fløtegratinerte poteter og peppersaus. Makan til god mat! Ble film, et par pils og senga. I dag søndag ble det litt sport, vi skulle egentlig ut å gå på langrennsski, men været vi våknet til i morges var ikke akkurat oppløftende. Det stri-regnet ute, og det var virkelig nedtur å se ut vinduet. Snøen som i går lå så fint, var nå bare sørpe og masse regn! Så da ble det inne aktiviteter i heimen i steden.

Nå i kveldinga har vi snakket om kommende inseminering, og dette kan jaggu bli morsomt! Har akkurat sett over sykluskalenderen vår, og om alt går slik som det skal, blir det inseminering på meg i uke 13 og Lillemor i uke 14. Vi tar sjansen på å inseminere begge ettersom det har vist seg å være veldig vanskelig for meg å klare å bli gravid, eller å få spiren til å sitte. Så klaffer det ikke på meg i uke 13 er det sjans for at det klaffer med Lillemor i uke 14. 
Ettersom vi får eggløsning så tett innpå hverandre denne perioden, betyr det at jeg ikke rekker å teste om det har klaffet med meg før vi foretar inseminering på Lillemor. Er vi skikkelig heldige kan vi ende opp som gravide begge to! Med termin henholdsvis 21. og 31.desember! 

Vi går uten tvil en virkelig spennende tid i møte....
Bare så det er sagt, så har Lillemor en følelse av at spiren sitter snart, men ikke noen følelse av hvem av oss som blir den heldige.


Hilsen fra: Tuppen

2 kommentarer:

 1. Slike følelser trur jeg ofte på. Jeg har en tendens til å forutse for andre og også skjønne når folk er gravide før de forteller det. MEN det må være folk jeg omgåes da. Helst omgåes, men ikke prater så mye med, som kolleger som jeg ikke jobber veldig tett på.

  Når det kommer til meg selv har jeg ikke peiling. Men jeg har erfart tidligere at jeg kjente det første dagen og var helt sikker den gangen det var en spire. Når jeg er usikker, er det som regel ikke. Blir spennende å se. Jeg er usikker for min egen del nå, selv om jeg skal ha hsg på torsdag. Uansett: OM det blir klaff denne gangen for meg, får jeg også termin 21 desember :-)

  Så dette blir spennende. Tusen takk for info om diverse midler iallefall :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så spennende, krysse fingrene for dere =) Og om det kommer 2 herlige små så er det mer kos for dere :)
  Jeg har stor sjangs for å få tvillinger, har mange tvillinger i familien min så det er spennende :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)