lørdag 26. mars 2011

Det er ikke akkurat noen favoritt....

Oppdaget i går kveld at det var en liten slump med solvipect igjen, så da ble det en snartur til apoteket i morges. Kjøpte selvfølgelig den største flaska, for det går ekstra mye her i huset ettersom vi er to stykker som er i prøvemodus og skal tynne ut slimet! Hvor mye solvipect drikker man da for å tynne ut slimet tilstrekkelig til at svømmerne når fram til egget? Hos oss drikker vi en real sup to til tre ganger om dagen, målebegeret har vi kasta! Vi starter drikkinga 5 dager før forventet eggløsning, og drikker siste slurken insemineringsdagen. Jeg er rett og slett møkk lei av solvipect, og det smaker gammel besk pjolter! Men hva gjør man ikke for at spiren skal sitte?! Her skal ingenting stå uprøvd.

Lillemor fikk æren av apotekbesøket i dag, siden jeg bortimot har trødd ned dørstokkene der de siste månedene. Damene der inne må snart begynne å lure på hva jeg egentlig holder på med. Tenk deg da, at jeg kommer inn på apoteket hver måned å handler engangssprøyter, urinprøveglass, solvipect og graviditetstester....Sist måned gjorde vi innkjøpene på et apotek utenbys, og kjøpte i litt større kvanta, og eggløsnings og graviditets tester kjøper vi bare på nettet nå av to grunner. Den ene er at vi ikke ønsker at det skal bli skvaller på apoteket (som senere havner på byen) over innkjøpene våre. For det sier seg selv at man ikke trenger å ha funnet opp kruttet for å skjønne hva vi holder på med! Den andre grunnen er at det ble innmari dyrt å handle alle testene på apoteket, dessuten er vi veldig fornøyd med billigtestene, men vi blir nok å handle inne en ClearBlue test neste gang vi får positivt utslag.
Fructus Femina eller populært kalt baby-klister spurte Lillemor også etter, og ble litt små-svett da dama på apoteket sa høyt: "det er sånn produkt for å øke fruktbarheten...Et apotek i Trondheim selger disse, ettersom de fører mange preparater til alternativ medisin."  Lillemor ble vel litt satt ut av at dama søkte opp produktet, siden hun allerede sto med en solvipect-flaske i hånda følte Lillemor at det lyste lang vei hvilke planer hun hadde!
Det var heldigvis ingen kjenninger der i dag, så det gikk da greit.

Vi trodde at man ikke hadde dette produktet i Norge, men etter å ha lest på denne bloggen så skjønte vi at det ikke var tilfelle. Så nå gjenstår det bare å sende mail til apoteket i Trondheim slik at vi får baby-klister i hus til neste uke, ettersom insemineringen er like rundt hjørnet!

Virkning og anvendelse

• Forebyggende til gravide, som tidligere har abortert
• Ved akutt abort risiko
• I forbindelse med IVF behandling. Det befruktede egget festes bedre på livmorveggen.

Fructus femina comp er fremstillet i Danmark siden 1988, og brukes i dag av et stort antall behandlere samt på flere fertilitetsklinikker. Bl.a. forbedrer midlet morkakens tilstand vesentlig. Midlet har fått kallenavnet ”Baby-klister” fordi livmorveggen stimuleres til å fortykke seg, så det befruktede egget kan sette seg bedre fast.

Dosering: 

Som abort forebyggende middel: 10 dråper 3 x daglig i litt vann før maten. Man starter med produktet så snart graviditet er konstateret og fortsetter så langt i graviditeten som kvinnen føler komfortabel med. Hvis en kvinne tidligere har abortert sent i graviditeten, kan midlet brukes så lenge kvinnen ønsker, dog minimum til og med 1. trimester.

Hvis det oppstår akutt abort risiko, kan produktet anvendes som akutt middel i akutt dosering: 50 dråper i litt vann drikkes slurkvis over en time eller to: alternativt 10 dråper hvert 20. minutt – når bedringen forekommer, kan dosering reduseres til 50 dråper i litt vann som drikkes over dagen, og etter noen dager kan dosering reduseres ytterligere til normal dosering: 10 dråper 3 x daglig.

I forbindelse med IVF behandling: produktet brukes en uke før egginnsettelse. 10 dråper 3 x daglig i litt vann helt frem til 1. trimester


Ønsker dere en knakende flott helg! Klemmer fra: Tuppen lillemor hilser også :D

4 kommentarer:

 1. Dere vet det kanskje, men babyklister kan også kjøpes her:
  http://helsehelse.dk/shop/search-1.html?keyword=babyklister

  Lykke til med Solvipectdrikking og inseminasjon!

  SvarSlett
 2. Jepp, vi vet, men det blir billigere å bestille fra Trondheim ;o)

  Tusen takk for lykkeønskninger. :D

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Har brukt babyklister og solvipect ved hver inseminasjon jeg også, men kan vel ikke si at det har hjulpet så veldig masse... Arg!
  Jeg har to venninner som jeg er ganske misummelige på. Den ene er ganske overvektig, men hun og mannen blir gravid bare de ser på hverandre. Samme er det med den andre venninnen min som er tynn.. Så stemmer ikke med vekt statistikker heller.. Frustrerende at det skal være så lett for noen, men så innmari vanskelig for de som går egne veier.. :( Masse, masse lykke til med neste forsøk!! :)

  Og nei, jeg har nok ikke lært meg å strikke sokker enda.. Prøver meg fremdeles på "lettstrikkede" produkter!! :) Men kanskje jeg prøver meg på det etterhvert, får se!! :) Har begynt på ny lue så får se når den blir ferdig, er bare å følge med!! :)

  SvarSlett
 4. Hei :-) Hvilket apotek i Trondheim bestiller dere babyklister fra? Er flere VitusApotek der. Lykke til videre :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)