tirsdag 22. mars 2011

Overvinne frykt...

*Vrimler over av spenning* :lykkelig:for å si det mildt! Var på jobb-intervju, og det gikk veldig fint. Fikk skryt over en meget bra søknad og en fyldig cv, og det var faktisk veldig godt å høre, for jeg har hele tiden trodd at søknadene mine har vært skikkelig elendige...De takket for at de fikk legge beslag på min tid, og sa at dette virket lovende.
Rett før jeg dro på intervjuet fikk jeg en telefon fra den andre plassen jeg har søkt, om at jeg var ønsket på intervju der i morgen. IIIIIIIiiiiiiik! Har aldri vært på to samtaler så tett. Blir spennnede, og håper at jeg gjør det like bra i morgen, og at jeg får den jobben. For det er den jobben jeg brenner mest for, kjøkken og bad designer. Får jeg jobben blir det videreutdanning på meg, da blir interiørkonsulentbeviset det neste kompetansebeviset jeg kan legge i mappa mi. Håper dere kan krysse fingrene for meg nå. :kryss:
Jeg har også vært til tannlegen i dag, og det er en stor bragd for meg! Jeg misliker tannleger sterkt, og har ikke satt mine bein inn i den klinikken på 6 år. Men i dag overvant jeg min egen frykt, og tok det store steget og klev ned i tannlegestolen. Stolt av meg selv!

Ellers fikk vi den nye vaskemaskin i hus i dag, og for å gjøre en lang historie kort så var jeg ikke særlig fornøyd! Vi må skøte på en slange for å få den lang nok til at den kan stå korrekt i forhold til innredninga, men slangene lekker som bare det, og akkurat nå står vaskemaskina på en veldig ugunstig plass. Var å snakket med butikken og de skulle kontakte forhandleren for å høre hva vi kunne gjøre, er det ikke noe som kan fikses får de maskina i retur! Så inntil butikken får fikset noe, så kunne vi heldigvis bruke maskinen til å vaske bort Mount Everest. Bryter meg løs på fjellet i morgen, tar utfordringa på strak arm. Skal passe på å grave meg ned i tide om jeg blir overrasket av dårlige forhold.

Med tanke på insemineringen, begynner vi å nærme oss. :kidoki: Og i morgen skal jeg starte periode drikkingen min igjen...av solvipect så klart. Den har uten tvil en veldig positiv innvirkning av mer-produksjon av eggløsningsslim. Så da tar vi sats og håper på klaff denne perioden, mulig med to spirer...

Etter å ha sett Starbucks coffee som er kommet i butikkene, falt jeg i dag for fristelsen og kjøpte to stykker. Ble vel ikke så veldig imponert, men de er faktisk bedre enn iskaffen som selges, for den er etter min smak alt for søt. Heretter blir det nok Starbucks vi kjøper når vi skal ha iskaffe.
Seattle Latte: Dette er både min og Lillemors favoritt, god og mild smak, akkurat passe søt.
Mocca Latte Chocolate: Denne falt ikke i smak hos meg! Lillemor kunne drikke den til nød. Veldig stram og bitter i smaken, men akkurat passe søt. Passer nok for de som drikker svart kaffe til vanlig.
PS! Setter utrolig stor pris på de koselige kommentarene vi får fra dere herlige mennesker der ute.

Kveldshilsen fra: Tuppen som EEEELSKER kjærlighetserklæringen Lillemor kom med i forrige innlegg. :elsker:

6 kommentarer:

 1. Dette ser veldig positivt ut, så bra! Jeg krysser fingre og tær til du forteller at du har fått drømmejobben ;)

  SvarSlett
 2. Så spennende... lykke til! Jeg krysser fingre både for jobb og spirer :-)

  SvarSlett
 3. Holder alldeles på å krepere av spenning. :D Tusen takk!!

  SvarSlett
 4. Så spennende med nye jobb-muligheter! Og gøy at det gikk så bra på intervju :) Krysser fingrene for at drømmejobben blir din :D

  SvarSlett
 5. Lykke til, krysser fingrene for at du får både jobb og en spire! :)
  Og forresten, kjempefint design dere har fått! :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for både lykkeønskninger på jobb og spire. Og tusen takk for komplimentet for vårt nye design! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)