mandag 28. mars 2011

Maks kos!

Da er helga snart over, og den har vært helt super! Fredagen gjorde vi minst mulig på mest mulig tid. Lørdagen på dagen var vi en snar tur i byen og tilbringte litt tid med venner senere på dagen. Har til og med fått sprengt Mount Everest! Japp, alle klærne ble vasket med kun 5 maskiner....Var rett og slett helt sjokka over at den gedigne dungen med klær ble borte med så få maskiner. Det var fantastisk å få en vaskemaskin som har dobbel kapasitet i forhold til den som vi hadde tidligere, samt økt sentrifugeringshastighet. Vil tro at vi klarer å holde tritt med klesvasken heretter. For problemet tidligere har vært at vi fylte opp tre klesstativ, og slik sto de i tre dager før vi kunne brette klærne sammen. Men nå var klesvasken tørr etter 12 timer! Det er rett og slett ubeskrivelig herlig å slippe at stativene med klær tar opp plassen i hele sokkeletasjen. Klær som henger til tørk er ikke spesielt vakkert, skulle ønske vi hadde et eget tørkerom. I dag har vi brukt tiden på å måke snø, for snøfallet her i nord vil ingen ende ta! Inviterte ei god venninne til kveldsmat, og endte opp med å sitte å skravle på timesvis. Kvalitetstid med venner er gull verdt!

Fikk ryddet litt rundt omkring og da kunne vi sette oss ned med meget god samvittighet.  Tente masse stearinlys i forbindelse med earth hour, åpnet en flaske vin og ordnet litt ost og kjeks. Mmmm, lørdags kvelden var helt perfekt!Ellers har jeg startet den store jakten på eggløsningen! Og til nå så har testene vært negative, men testene blir sterkere for hver dag som går, så eggløsninga er ikke langt unna. Blir mest sannsynlig inseminering innen torsdag denne uken.
Lillemor skulle hatt mensen på torsdag, og vi trodde at syklusen hennes var blitt normalisert, der tok vi grundig feil! Det er så irriterende, men det er fint lite vi får gjort med det. Er bare kroppen selv som kan styre dette, kanskje det hadde gjort seg å prøve vitex i et forsøk på å normalisere syklusen? Jaja, vi er fornøyd så lenge hun får eggløsning såpass at vi får inseminert henne også. Så akkurat nå går vi begge å venter, jeg på eggløsning og hun på mensen.Har forresten også bestilt baby-klister, og håper at dette har en positiv virkning slik at spiren sitter denne gangen. Oppdatering på denne fronten kommer så snart det skjer noe mer. 

Skriblerier av: Tuppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)