onsdag 2. mars 2011

Kraftige menssmerter.

Nå er det 5 dager siden jeg ble inseminert, og magen holder bortimot på å ta rotta på meg! Har sinnsyke smerter i magen, slik som menssmerter. Er enda lenge til mensen skal være her, så da er det bare å håpe på at det er egget som graver seg ned i tide. Chattet litt med donoren vår i går, og han kunne fortelle at han også hadde en god følelse på oss denne måneden. Får håpe at magefølelsene våre stemmer denne måneden da. Det er enda ei uke igjen til jeg kan teste....Her krysses alt som kan krysses for at alt går veien denne perioden.

Fikk hentelapp i posten i dag, og måtte selvfølgelig dra ned på posten å hente den med en gang. Ble også i dag positivt overrasket! Er så morsomt med pakker i posten, jeg elsker nett-shopping. Kan handle i ro og fred uten noe form for stress. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke gjør mer av det, nå tenker jeg på julegaver. For jeg misliker sterkt å handle julegaver i julerushet. Joda, jeg har flere ganger handlet inn gaver lenge før jul, men jeg ender opp med å legge dem på smarte plasser at jeg ikke finner dem når jula står for tur. Da må jeg likevel ut å handle gaver i rushet, og det er ikke koselig. Så jeg tror at til jul i år, så skal jeg bestille det som kan bestilles på nett!

Kanskje en ide å skrive hva jeg hentet på posten. Bestilte ny kalesje og vognpose/setetrekk til vogna fra Storbritania. Det var utrolig bra kvalitet på produktene og jeg vet med sikkerhet at vi kommer til å bestille flere ganger fra samme dama. Hadde nettsiden hennes vært operativ, kunne jeg lagt ut link dit. Det kan jeg altså ikke, og det er faktisk litt synd for hun er helt rå! Legger ut bilder i kveld.

4 kommentarer:

 1. Så spennende:) Blir spennende å se om de murringene betyr en liten spire da. For min del betyr ikke murringer noe som helst, har alltid masse vondter - men det er nok pga endometriosen! Men får krysse fingrene for deg:)

  SvarSlett
 2. Krysser både armer og bein for dere! Det blir spennende å høre hvordan det går om ei uke :D
  Kos dere med shoppinga!
  Klem

  SvarSlett
 3. Høres lovende ut. De siste gangene jeg har blitt gravid har jeg hatt masse menssmerter fra 3-4 DPO. Krysser fingrene for at en ny spire graver seg godt fast akkurat nå!

  Carolina fra SG

  SvarSlett
 4. Ja, tar det som et positivt tegn fram til det motsatte er bevist i form av mensen. Så akkurat nå er jeg hellig overbevist om at egget holder på å grave seg godt ned så det sitter fast. :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)