tirsdag 29. mars 2011

Jakten gir uttelling!

HURRA!! Har akkurat tisset på pinne og fikk konstatert knall-positiv eggløsningstest. Så da er det bare å fikse det som skal fikses for å gjøre klart til inseminering i morgen. Gleder meg masse, og har en veldig positiv følelse på at det går veien denne gangen selv om vi ikke har kommet til selve befruktningen enda.
Får vi klaff ender vi opp med termin 23.desember, på selveste lille julaften!
For oss betyr det ikke noe at et eventuelt barn blir født så sent på året, så lenge vi får et barn er tidspunktet barnet er født på totalt uinterressant! Skulle det klaffe kommer vi til å få verdens beste julegave, og klarer jeg å knipe igjen i 9 dager, så får vi et nyttårsbarn. Det kribler voldsomt i magen, og vi sitter bare å gliser. 

For de av dere som ikke er kjent med hvordan disse eggløsningstestene fungerer, så er kontrollstreken til venstre. Teststreken skal bli kraftigere enn kontrollstreken ved eggløsning.
Fikk baby-klisteret i posten i dag, og leste inne på sg-forumet at ei der inne startet å ta baby-klister ved eggløsning. Jeg starter altså med første dose i morgen, etter inseminering og ikke ved påvist graviditet slik som jeg skrev først. Skal spiren først "limes" på plass, så skal det skje fra starten av.

Kommer med oppdatering i morgen hvordan det gikk. 

Super sprudlende hilsen fra: Tuppen

10 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ,så søte og sterke dere er!! Kan ikke komme på noen som fortjener et barn mer enn dere. Jeg krysser fingre og tær for at dere skal lykkes denne gangen. Tårene rant når jeg leste innleggene! Lykke til,søtinger! Tenker på dere.

  Silje

  SvarSlett
 2. ÅÅh, er vel ikke du skjønn da Silje! :D Tusen takk for at du tok deg tid til å lese vår historie, og tusen takk for lykkeønskninger :D

  SvarSlett
 3. Å hoi da! Dette blir spennende! Jeg blir alldeles tullerusk av å følge med på alle bloggene for tida. For ikke å snakke om at jeg lever meg sånn inn i situasjonene til alle, at hver dag er som en berg og dalbane! Hi hi... Krysser alt jeg har for at dere lykkes nå. Blir jo den perfekte julegave i såfall!

  Klem :o)

  SvarSlett
 4. Oi, så spennende. Vi risikerer jo sterkt å få barn på samme dag til og med :-) Når det gjelder nedfrosset og opptint sperm, så har den mye kortere levetid enn frisk sperm. Den kan bare leve i inntil 24 timer etter inseminering. Det er derfor jeg er så pessimistisk i innleggene mine :-(

  Men lykke til med inseminering!

  SvarSlett
 5. Masse masse lykke til:) Dette blir gøy - vi prøver oss igjen med å krysse alt vi har for at begge får en spire i magen denne gangen:)

  SvarSlett
 6. Så spennende! Det er mange her inne som følger dere og som er så spente på deres vegne. Godt å høre at dere ikke er en av alle som ikke prøver akkurat nå i frykt for å få desemberbarn. Jeg synes det er fantastisk å ha bursdag i desember (vel, kanskje bortsett fra 18-årsdagen)! STÅ PÅ!!!

  Tove

  SvarSlett
 7. Åhh, så bra :o)
  Lykke til, krysser fingrene for dere :o) Måtte spiren sitte denne gangen :o)

  SvarSlett
 8. EnBlirTo?: Hehehe, ja vi skjønner godt hva du mener! Tuppen holder tunga relativt rett i munnen angående alle bloggene, mens det står litt verre til med Lillemor der! ;)Og takk, kryss masse for oss! :D Klem

  Ønskemor: Vi satser på at det går rette veien for oss begge, og at vi får perfekte desemberbabyer! Tenk positivt, det pleier å hjelpe ;)
  Klem

  Drømmen om barn: Tusen takk, her krysses det for oss alle nå! :D
  Klem

  Tove: Vi kan jo ikke la være å insemineres bare fordi da kommer eventuelt babyen helt oppi jula, for tenk om det er gullegget som ramlet løs denne måneden ;) Godt å høre at du ikke har opplevd det å være desemberbarn som noe negativt! Tusen takk for at du støtter oss. Klem

  veien til ett kjærlighetsbarn: Tusen takk for det! :D Klem

  SvarSlett
 9. Igjen holder jeg pusten sammen med dere. Av alle prøve-bloggerne jeg følger så er det noen jeg holder ekstra godt av, og dere er absolutt to av de. Jeg unner dere så enormt en liten regnbuebaby, og jeg unner en liten regnbuebaby foreldre som dere... :)

  Klem! :)

  SvarSlett
 10. Et ønske: Så koselig at du synes det! Blir jo helt rørt her vi sitter. :o)
  Håper at vi slipper flere inseminasjoner, og at spiren sitter denne gangen.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)