mandag 28. mars 2011

Mye som skjer...

Fikk telefon i dag om at jeg var ønsket på et andre gangs intervju på den første plassen jeg har søkt jobb. Dro nedover med godt mot, og fikk en hel del spørsmål og gikk inn i dybden på det de spurte om forrige gang. De var kjempe fornøyd, og kunne fortelle meg at jeg sto som nummer 1 på lista deres. Morsomt! Så da må jeg vente til torsdag før jeg får vite noe, og får jeg jobben, så er jeg i ny jobb fra fredagen. 

Leter fortsatt etter eggløsningen, og den kom ikke i dag selv om jeg hadde trodd det ut i fra syklus kalenderen. Men slimet har økt, og testen er litt sterkere. Krysser bare fingrene for at insemineringen blir innen torsdag, ellers kan vi faktisk risikere at det ikke blir noe av fordi jeg eventuellt skal starte i ny jobb...
Har forresten glemt å fortelle dere at jeg fikk en telefon fra Haugesund Fertilitetssenter! Var en eller annen lege som ringte, og han pratet så fort at jeg ikke fikk med meg navnet hans. Han sa at de hadde mottat mailen fra meg, og lurte på om jeg hadde svarbrevet fra dem. Men jeg sa at jeg kastet det fordi jeg ble så innmari lei meg når vi fikk avslag fra dem.
Det han fortalte meg videre var: "jeg tror du har misforstått saken, for vi har ikke avsluttet saken, men vi har bare så lang ventetid at vi mente det var til det beste for dere at dere søkte dere inn på en privatklinikk fordi det er kortere ventetid der."

Jaha sier jeg da, men det sto da vitterlig at saken var avsluttet.

Sitat legen: " Nei, da det var ikke det som sto i brevet. Jeg har forstått det slik at dere ønsker å stå på venteliste hos oss. Vi har som sagt veldig lang ventetid, og det kan ta både ett og to år før dere kan komme inn til behandling. Men på Riksen er det faktisk enda lengre ventetid. Men du har jo alderen med deg, for du er enda ung.
Husk også at denne behandlingen kan bli veldig kostbar ettersom vi må bestille sperm fra european sperm bank, og nå har ikke dette fungert helt optimalt. Om vi blir å fortsette med dette samarbeidet kommer ann på videre utvikling i saken. Så det er en løsning å ta en ferietur til Danmark for å gjennomføre behandlingen der, det kan bli billigere for dere"
  
Hvorfor i alle dager skulle vi reise til Danmark når vi faktisk har krav på behandling i Norge??! Jeg har prøvd i 12 år på å få barn, så da kan jeg vel vente enda litt til?..Jeg bryr meg faktisk ikke om hvor lenge vi må vente på behandling, så lenge det blir et resultat av det, et lite barn, så er jeg mer enn fornøyd! 

Skulle tro at legen ikke ønsket å ha oss der, men enden på visa var i alle fall at vi ble oppført på ventelisten til HFS og jeg takket meget fornøyd over at vi var inne i systemet deres igjen! 
Og jo, vi ble avvist i det brevet vi fikk fra klinikken med beskjed om at saken var avsluttet på grunn av manglende kapasitet. Så takket være min ganske så krasse mail til HFS, fikk vi telefon fra denne legen på klinikken som velvillig satte oss opp på ventelisten. Hadde jeg ikke sendt dem den mailen, kunne vi bare glemt IVF behandling på HFS! Det lønner seg tydeligvis å si i fra når man føler at man har blitt urettferdig behandlet.

Bildet er hentet fra google. Håper at vi får en liten krabat i magen snart!

For de av dere som ikke har lest mine tidligere innlegg om HFS, så ble vi altså lovet per telefon; innkalling til samtale i slutten av mai, og behandling i juni. Plutselig fikk vi brevet om avslag og at saken var avsluttet i posten! Verden raste totalt sammen, og jeg både lei meg og forbannet. Dermed bestemte jeg meg for å sende dem en mail om hva jeg mente om behandlingen vi hadde fått.

Håper selvfølgelig at vi klarer dette på egenhånd ved hjelp av privat donor, men det vil tiden vise. Vi har et veldig stort ønske om et kjærlighetsbarn, og må vi vente i et til tre år for å få den drømmen oppfylt, så er det helt greit. Så lenge det blir et resultat til slutt, så er vi strålende fornøyde.

EDIT: fikk ordrebekreftelse fra Vitus Apotek i dag, om at baby-klisteret er på vei i posten. Så her skal spiren LIMES fast til hybelen sin! Den som ikke vil, den skal. 

Hilsen fra: Tuppen som for tiden er ved veldig godt mot!

1 kommentar:

  1. For en dårlig servic det er der da. For dere har krav på å stå på ventelisten uansett om de har dårlig kapasitet.
    Men godt du skrev en mail til de ;o) Krysser fingrene for dere :o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)