lørdag 1. oktober 2011

Konkurranse hos Mamma Westerheim

Jenta som står bak denne bloggen  er også med i årets sesong av unge mødre. Hun er mamma til sjarmerende Jonas og lille Leander, og vi følger ivrig med henne og guttene på både tv og bloggen hennes. Nå arrangerer hun en konkurranse hvor hun gir bort et produkt fra Easy Tran og trekningen er på søndag. Ikke bare kan den brukes til tran, men også til biovit, sanasol, flytende paracet og hostesaft. Ganske enkelt helt super!

Litt om produktet som to norske mødre står bak: 
HVA ER EASYTRAN?

Bilde fra easytran.no
EasyTran er et hjelpemiddel som er spesialtilpasset med tanke på å gi tran, annen Omega 3, flytende kosttilskudd og flytende medisiner til små barn. Den vil også være fin å gi morsmelkerstatning til nyfødte med.
Produktet er en pipette som fungerer mer optimalt enn en vanlig plastsprøyte. Den er smalere og går ned i flaskene uten problem og gir en langt mykere stråle enn sprøytene. Den vil også sette i gang sugerefleksen hos de helt små.
Easytran kan enkelt vaskes og har ingen kriker og kroker.
Den kan brukes fra barnet er fire uker gammelt og skal ha sin første tran, og fram til det er stort nok til å ta det med skje. Begynner man tidlig vil barnet venne seg til smaken. Hos oss kom vi ikke skikkelig i gang før barna  var rundt åtte måneder.
Produktet er produsert på fabrikk i Europa som har alle sertifiseringer, deriblant for levering av produkter til apotek. Produktet er CE-godkjent og BPA-fritt.


Forskjell på EasyTran og vanlig plastsprøyte:

Bilder og tekst er kopiert rett fra easytran.no


2 kommentarer:

  1. Hei hei, jeg svarer på spm ditt her også jeg, lua tilhører Nicklas, den ble kjøpt for 14 dollar på ebay, selgeren heter lilylushoppe1216. :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for svar Hilde :-)
    Har sett flere av den typen lue på ebay, og den lignet veldig på en jeg har sett på. Blir nok å bestille derfra vi også med tid og stunder. ;-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)