torsdag 6. oktober 2011

Snopsjuka og kviser!

Skal man aldri blitt problemet med kviser og urenheter? Trodde at dette forsvant når man var kommet over i de voksnes rekker...Men neida, akkurat nå ser jeg ut som en forvokst fjortis full av kviser på halsen og brystet! Kanskje ikke så rart at jeg støtt og stadig blir spurt om legitimasjon når jeg til sjeldenhet handler øl og vin, og at de som ikke kjenner meg tror at jentungen er søstra mi....Det med urenhetene har blitt værre i det siste, lurer på hva det kommer av? Må sjekke felleskatalogen på hvilke bivirkninger metformin gir...Er ikke så veldig kult å gå rundt å være kvisete! Det har det forresten aldri vært, uansett alder! Kan vel si at jeg har blitt mer plaget med det nå enn jeg noen gang var da jeg faktisk var fjortis.

Er vel liten tvil om at tanta er like rundt hjørnet, for sammen med disse ulumskhetene har også snopsjuka kommet snikende. Og jeg er ikke fysen på hva som helst, nei, det skal være sjokolade og helst den som kommer fra smågodthyllene. Jepp, jeg mumser i meg en god porsjon med småsjokolade om dagen, men jeg har ikke dårlig samvittighet. Jeg nyter det! 


Mmmmmmmm, banansjokolade!!!


I morgen er dagen endelig her, som vi har hatt nedtelling til i en uke nå. Lillemor skal selvfølgelig være med. Jeg spurte henne i går om hun ville være med, og da så hun bare dumt på meg! Selvfølgelig ville hun være med, selv om det "bare" er en innvendig understellskontroll. For hun vil være der for meg om cystene ikke er borte så vi kan bli triste sammen, og er de borte skal vi ta en seiersdans i korridorene på sykehuset! :) Dessuten gleder jeg meg til å få bruke gaven jeg fikk fra Lillemor idag: en sort softshell kåpe. Æhh, kåpe høres så kjærring ut! Er ikke akkurat noe fotsid kåpe, men av den sorten som går 15 cm nedfor rumpa og med innsving i midjen. Jeg har lenge drømt om å få en slik, men aldri funnet en. Så idag når vi var på shopping, hang den der, så jeg fikk den i gave. Og jeg er meget fornøyd, for den satt kjempefint på og den var akkurat passe tykk. Nå kan jeg spankulere ute i høstværet uten å være bekymret for at jeg skal fryse rumpa av meg eller bli våt og kald på kroppen.


Klemmer fra en veldig spent Tuppen

2 kommentarer:

  1. Når det gjelder produkter for problemer med kviser anbefaler jeg å sjekke ut mario badescu serien. De har et veldig bredt sprekter med produkter, en er spesielt kjent for serien mot "problemhud". I norge får man kjøpt det hos noen hudpleiere, eller via miinto.no, eller http://www.miinto.no/p-4950-acne-repair-kit

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tipset anonym! :D Skal sjekke det ut. Her skal ingenting stå uprøvd. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)