mandag 3. oktober 2011

Får vente te freddan!

Da er det bare å telle ned til fredag! Var innom sykehuset i dag angående ul i forbindelse disse cystene, hun i resepsjonen noterte og sendte det som haste melding til gynekologen. Så et par timer etter at jeg hadde vært innom sykehuset, fikk jeg en telefon fra dem med beskjed om å møte opp på fredag. Er veldig spent på om cystene fortsatt er der eller ikke, ettersom jeg har hatt endel vondt der nede. Ellers skjer det ikke så veldig mye spennende for tiden. Har hatt megleren innom og fått tilbud på salg av boligen. De gjør seg gode penger på salg av eiendommer, lurer på hvor mye en megler tjener per år? Har enda ikke bestemt meg for hvilken megler vi skal bruke, for samtlige har jeg hatt en veldig god tone med. Er nå prisen og eksponeringa som vil avgjøre hvem som får kontrakten. 

Har snakket med ungene om flytting, og de er begge innstilt på å flytte sørover, og synes det virker veldig spennende. Ikke minst så er de veldig glade for at hagen er kjempestor og ser for seg at vi kan få flere dyr, og at dyreparken og IKEA ikke blir så langt unna oss. Har en god del overflødig ting og tang som burde vært pakket bort før huset blir fotografert og skal vises frem til masse mennesker, men jeg vet liksom ikke hvor jeg skal gjøre av alt!! Strengt tatt burde jeg leid et lager for å sette alt på, men det er ikke å oppdrive på den lille plassen vi bor. Egentlig skulle jeg ønske vi allerede hadde fått tilslaget på huset, og kunne flyttet nedover slik at huset vi skal selge er tomt. Men slik er det dessverre ikke... Selgeren vil ha mer for huset, og vi er per dags dato ikke interessert i å by mer enn det vi allerede har gjort. Så da får jeg komme opp med en finurlig løsning på hvordan jeg skal klargjøre boligen for salg. Får vel begynne med å legge ut ting vi ikke bruker for salg på finn. 

Lovet dere noen bilder av de gamle skattene jeg kom over her før helga, de har ikke akkurat fått noen hederlig plassering, bortsett fra senga da, den står inne på soverommet vårt. :) Plasseringen av disse skattene skal jeg tenke mer på når vi får drømmehuset, ja for det blir vårt til slutt ;)

2 sjarmerende gamle kofferter og et gammel bakeverktøy

Fant dette bokmerket inni boka.


Dette kortet skjulte seg inni den gamle boka!!
Senga er virkelig nydelig! Under den hvite malingen, skjuler det seg en dus gul farge.
Den passer forøvrig perfekt inn på soverommet vårt. :)
Er forresten veldig fantasiløs i matveien for tiden, så om noen der ute har noen forslag til matretter vi kan lage blir jeg veldig takknemmelig! 

Hilsen fra
Tuppen

4 kommentarer:

 1. Er det ingen bønder i området rundt dere med litt ledig plass i en tørr låve eller lignende? Koster gjerne ikke mange kronene heller det :-)

  Uansett, spennende med time på fredag! Gleder meg til å lese om hva de finner ut av :-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så mange herlige skatter :)

  Spennende med time på fredag da, krysser fingrene for at det ikke er noen cyster der nå! ;)

  Stor klem

  SvarSlett
 3. Fruen: Nei, det er heller dårlig med det. Men har kommet opp med en smart ide, kaste ting som står i garasjen og rydde plass der. Da slipper vi å flytte tingene så veldig langt ;)

  Blir veldig spennende på fredag, og aldri før har en uke gått såååå tregt!

  SvarSlett
 4. Ønsket om å bli foreldre: Håper at cystene er borte, men vil ikke bli for optimistisk heller. Men må jo tenke positivt ellers blir alt bare sorgen. :) Så krysser fingrene for at alt går fin-fint på fredag. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)