mandag 17. oktober 2011

En perfekt super-søndag!

Har hatt en alldeles flott avslutning på helga. Med skikkelig ruskevær ute, ble det innekos i stedenfor. Ungene har nå blitt smittet av min hekledilla, så vi satt sammen i sofaen å heklet. Jentungen heklet små tøfler mens jeg og guttungen heklet bestemor-ruter. Morsomt at de også har fått sansen for det, for når de kjeder seg om dagene kan de bare hente garnnøstene sine, så har de mange timer med kos forran seg.

Mitt aller første heklede teppe. :)
Hekle-prosjektet som jeg startet med på fredagen fullførte jeg i går, og jeg må vel ærlig innrømme at mitt aller første bestemor-rute teppe er veldig fint. Kjøpte selvfølgelig mer garn i går, så jeg har allerede startet på teppe nummer to. Jeg tror at dette skal bli større, slik at det kan brukes i en barneseng.

Er andre søndagen på kun kort tid at jeg setter i gang med baking, og idag var det boller og skoleboller som sto på menyen. Ordnet et dobbel bolledeig til ungene, hjalp dem litt med eltinga av deigen for å få den smidig og fin, så gjorde de resten. De samarbeidet veldig bra, og de storkoste seg. Rykende ferske boller fikk de til kvelds, men skolebollene skulle de spare til skolen i morgen. Tror faktisk at heretter så skal søndagene bli en fast bakedag, for da har vi alle sammen noe å se frem til. Både familiekos og god bakst, bedre kan det vel ikke bli. Lillemor har dessverre vært på jobb i hele dag, og gikk glipp av kosen vi hadde her hjemme, men hun fikk smake på godsakene når hun kom hjem. 

Gedigne skoleboller!

Størrelsen på bollene var heller ikke noe å si på...
Endte forresten opp med å diskutere med ei venninne som er enslig, at hun har tenkt tanken på å få barn. Hun var veldig opptatt av at det var viktig at barnet visste av sitt biologiske opphav og hadde tenkt tanken på å spørre en kompis. Dilemmaet der var at han gjerne ville ta del i barnets oppvekst noe hun ikke ønsket. Men hun syntes det var veldig egoistisk av kvinner som dro til Danmark for å lage barn! Poengterte at det er ikke noe mer egoistisk over kvinner som drar til Danmark for å lage barn enn for andre par som setter barn til verden uansett legning. Man skaffer seg barn fordi det er en lengsel, et ønske og noe man vil for seg selv. Vi fikk sagt våre meninger, og tror hun dro herfra med et litt annet syn på kvinner som drar til Danmark. Så hvordan hun løser sin lengsel etter barn vet vi ikke enda, men vi kommer til å støtte henne uansett hva hun kommer til å gjøre.

Må også benytte anledningen til å si tusen takk til Flippy for gavekortet vi vant fra pledd.net på hennes give-away. Vi vet akkurat hvordan pledd vi skal bestille og vi gleder oss stort til det kommer i posten. Danser også en glad-dans for Flippy og hennes flotte positive graviditetstester. Endelig ble det deres tur vennen, og vi er så utrolig glade på deres vegne. Det blir veldig spennende å høre resultatet av ultralyden, om det er en eller to spirer inne i sin lune hybel. :) GRATULERER så mye Flippy!!

PST!! Jeg elsker deg min kjære Lillemor og jeg er stolt over deg! Det går bra til slutt skal du se. ;)


Klemmer fra

3 kommentarer:

 1. Nydelige farger du har brukt på teppet! Så fint det ble! Og bakverket så jo bare deilig ut! Det høres ut som dere har hatt en kosete søndag! klemmer

  og JA! Det pleier som regel å gå bra tilslutt!

  SvarSlett
 2. Så fint teppe og deilig bakst <3 Jeg mangler det husmorgenet altså...

  Og tusen takk for veldig hyggelige ord, det varmer :) Klemmer masse tilbake til dere begge to!

  SvarSlett
 3. Tusen takk jenter! :D Var veldig usikker på hvilke farger jeg skulle velge, men når jeg begynte å hekle, så jeg at fargevalget var veldig riktig. Gleder oss til å ta i bruk teppet. For det må bli til oss...for jeg kødda det til når jeg skulle stryke det... Ooooops, hadde alt for varmt jern og uten damp! Hva skjedde da? Joda, jeg lagde noen små svimerker i teppet. Men utrolig nok så har jeg fått pirket dem bort. Phuuuu!

  Klemmer i fleng til deg kjære Flippy <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)