torsdag 27. oktober 2011

Dagens gode gjerning

Har lenge hatt en hel søppelsekk med klær og leker samt en pappeske med glass og pyntegjenstander stående i kjelleren. Og har lenge sagt at vi burde dratt avgårde med det til bruktbutikken. Idag var det bare å grave frem alt og lempe det i bilen. Fikk lagt til enda mer i pappeska ettersom jeg har ryddet enda litt mer. Damene som tok i mot det var veldig fornøyde med hva vi kom med, og da føltes det enda bedre å gi bort masse flotte ting vi selv ikke bruker. For ikke å glemme, pengene de får inn fra det vi har levert går til et bra formål. Fikk også sagt fra før vi dro at vi hadde noen møbler de gjerne kunne få, men da måtte de komme å hente det. Det sa de at de gjerne tok i mot, så da er det bare å vente på at de tar kontakt. Man føler virkelig at man har gjort en god gjerning.

Ellers skjer det ikke stort i hverdagen for tiden. Føler at tiden går så ulidelig sakte, men slik er det vel når man går å venter på noe. Begge sover dårlig om nettene fordi vi blir liggende å gruble på alt mellom himmel og jord. En gjenganger for grublinga er hva vi skal gjennom om kun kort tid. Får man bivirkninger av medikamentene jeg skal ta? Vil tablettene jeg skal få i forkant av inngrepet fungere? Vil jeg få lokalbedøvelse i skjeden før de stikker? Vil uttaket gjøre vondt? Hvor mange egg får de ut? Hvordan ser donoren ut? Hvor mange egg blir befruktet og klar til innsett? Blir vi gravide? 

Fikk forresten brev fra pasientreiser tidligere i uka, så det tok en måned fra vi sendte inn kravet til vi fikk det tilbakebetalt. Synes det er i lengste laget, i alle fall når vi måtte legge ut for hele reisa og oppholdet selv. Nesten alt ble tilbakebetalt, taxi og hotelloppholdet ble delvis innvilget. Vi skulle tatt flybuss fremfor taxi, men ettersom den ikke kom, ble vi pent nødt til å ta taxi. Men vi fikk dekt kostnadene flybussen ville kostet oss, omtrent halvparten av hva taxi kostet. For hotelloppholdet vi fikk dekt 330 per person. Er egentlig ikke så mye, med tanke på hvor kostbart det er å overnatte på hotell. Alt i alt, er vi vel fornøyde med hva vi fikk dekt, var vel omtrent 1000,- kroner i differanse på kravet vi sendte inn og det vi fikk tilbake. Når vi skal til Haugesund neste gang skal vi ringe pasientreiser på forskudd, så slipper vi å legge ut for reisen og oppholdet.

Nå er det bare å fortsette å telle ned dager mot sprøytestart.
*trommer utålmodig med fingrene*


Klemmer fra

6 kommentarer:

 1. Heisann! Er nokså ny leser av bloggen deres, men nå sjekkes den hver dag :-) Spennende å følge dere, krysser fingrene for at det blir baby på dere snart. Er det ikke pasienthotell i Haugesund? Tror det i så fall er rimeligere enn ordinært hotell.

  SvarSlett
 2. Monica: Så koselig at du la igjen en hilsning på bloggen vår, og veldig koselig at du leser bloggen vår hver dag. Det setter vi veldig stor pris på. :)

  Pasienthotellet i Haugesund er dessverre nedlagt, så vi må bo på vanlig hotell til svindyre priser. Men vi får jo noe dekt, og det er uansett verdt hver en krone vi bruker. Det går uansett til å oppfylle vårt aller største ønske, vårt lille kjærlighetsbarn <3

  SvarSlett
 3. Deilig med en opprydning og samtidig gjør en god gjerning! Jeg er veldig fornøyd med meg selv når jeg leverer klær til frelsesarmeen.

  Skjønner at tankene er mange om dagene, gleder meg til dere er i gang:)

  SvarSlett
 4. Men, når pasienthotellet er nedlagt, har de ikke avtale med noen andre hoteller i byen da? Hausken har avtale med Radisson Blu, der betaler man kr 800 pr døgn i dobbeltrom inkl frokost og middagsbuffet ;-) Sjekk om de har noen avtale hos Haugesund FS også!

  Ellers er dere flinke, jeg har en diger sekk på soverommet med klær jeg aldri bruker, men den kommer liksom ikke lenger enn dit, da *flau*

  Bivirkninger skal dere ikke bekymre dere for, det går så bra atte :-D Jeg har kun hatt hetetokter som bivirkning på mine ferskforsøk (pga sprayen) og ingen andre bivirkninger bortsett fra ømme pupper etter Pregnylen denne siste gangen... Eller, jeg har jo hatt mange egg da, det er jo også en bivirkning ;-)

  Håper pakken kommer fort fram til dere, og at den bringer hell og lykke <3 Må bare fortelle en liten historie når vi kjørte nedover til posten i dag og min datter leste på esken (jeg hadde skrevet begge navnene deres der jeg skulle ha adresselappen); Datter: Mamma, har du skrevet feil, det er jo navnet til to damer jo? Jeg; Neida, det er helt riktig, det er to damer :) Datter; Jammen, da skjønner jeg jo at de må få litt hjelp til å lage barn! Hun er 12 år og synes det var kjempeflott, men var litt bekymret for at ikke donoren var snill nok <3

  SvarSlett
 5. Jordmoren:
  Det føles veldig godt, ikke bare det å få ryddet i skuffer og skap, men også å få gitt bort ting som nesten ikke er brukt. Og at de selges som inntekt til et godt formål.
  Liker bruktbutikker, men liker best de som tjener penger på det for en god sak. :)
  Tankene popper nesten opp som tankebobler på utsiden av hodet...
  Regner med det roer seg kraftig ned når vi kommer oss ned til Haugesund å får svar på mange av våre spørsmål. :D
  Vi gleder oss også noe voldsomt til vi er igang. :D :D Noe som er ganske snart!

  SvarSlett
 6. Flippy: Jo sykehuset hadde avtaler med 4 ulike hoteller i Haugesund, og vi overnattet på det nest dyreste fordi det lå nærmest sykehuset, og hun på sykehuset anbefalte oss det hotellet. Noe vi var veldig fornøyde med da vi ankom, for mankan til hotell skal man lete lenge etter! Det skilte bare knappe 200 kroner fra det dyreste til det billigste, så da var det ikke noe mer å tenke på. Veldig greit å bo bare 700 meter fra hotellet. :)

  Hetetokter er vel ikke det verste man kan ha, er bare en forberedelse på overgangsalderen ;)

  Så herlig historie, vi fikk begge tårer i øynene! For en vanvittig skjønn datter du har. <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)