torsdag 29. september 2011

På skattejakt igjen!

Formen tok seg litt opp idag, men da min form ble bedre ble Lillemor akutt dårlig! Endte opp med at jeg dro ut på skattejakt alene mens hun hadde en date med porsgrunn porselen....
Senga som vi har ventet på siden helga, kom til oss i dag. Den er fantastisk flott, til tross for at store deler av malinga er avflakket og fæl. Nå er det bare å vente på at vi skal bli gravide såpass at vi får tatt i bruk senga til det formålet den egentlig skal brukes til. 

Etter å ha brukt så mange timer på finn måtte jeg dra innom loppis idag. Kanskje hadde de noe der som jeg så lenge har ønsket å få i hus? Visst hadde de det! Jeg kom hjem med to gamle kofferter, en gammel margarinkasse i tre, et trinsehjul for sirupssnipper/fattigmann og en gammel bok fra 1903. Fikk meg en overraskelse når jeg kom hjem og åpnet boka, for inni der lå det et gammelt bokmerke og en personlig hilsen, sirlig skrevet på et kort med blekkpenn, datert 1879!! Dette kortet skal plasseres i en ramme sånn at det verken blir skadet eller forsvinner. Når man attpåtil bare har betalt 150 kroner for alt dette, så har man virkelig gjort et kupp! Gi meg gamle ting som andre ser på som rask, og jeg er lykkelig. ;)

Nå har jeg full nedtelling mot ul på sykehuset, og om alt går etter planen har jeg fått gjort undersøkelsen innen neste helg. Håper selvfølgelig at cystene er borte, men vil ikke være for optimistisk, heller realistisk slik at fallhøyden ikke blir så stor om cystene fortsatt er der. Skulle det vise seg at de er borte (krysser alt vi har) vil det si at det likvel kan bli sprøytestart om ca 10-12 dager. I løpet av sensommeren var det en frilansjournalist som tok kontakt med oss. Hun forklarte at hun skrev for nettstedet klikk.no og ville gjerne skrive om oss og bloggen vår. For det første ble vi veldig paff da vi åpnet mailen den dagen, og når vi fikk samlet oss litt var vi voldsomt smigret over at hun hadde tatt kontakt med akkurat oss. Vi snakket litt sammen, da spesielt om vi kunne være en del av denne artikkelen. For om vi skulle være med, så skulle vi forbli anonyme. Journalisten respekterete dette, og ville til tross for vår "scene-skrekk" ha oss med.

Denne artikkelen ble publisert i dag, interessant å lese at kommunikasjonsrådgiver i DIST Creative
; Thomas Moen har en oppfatning at de fleste gravidbloggere er under 25 år. Kan trygt si at vi er uenige med han der, da de bloggene vi har funnet er skrevet av oss over 25.
Uansett, det var en flott artikkel og vi er veldig fornøyde med hva som er blitt skrevet. Ikke minst så var det fint å få linker til blogge-jenter som allerede har født, da ingen av oss visste om de bloggene fra før av. Håper selvfølgelig alle som har blitt intervjuet i forbindelse med denne artikkelen er like fornøyde som oss. Tusen takk for super kommunikasjon Katrine Andreassen!Bilde av deler av artikkelen.


Legger ut bilder i morgen av de gamle skattene, nå er det natta for oss to. :)
Klemmer fra Tuppen

3 kommentarer:

 1. Så stilig med artikkelen - skal lese nå :)

  Hehe, gravide-bloggere under 25, haha, jeg er da straks 40! ;-)

  SvarSlett
 2. Håper dere får positivt svar på UL og kan komme i gang med sprøytestart.

  Utrolig gøy med loppemarkeder og skattejakt! Er så spent på hvordan mulighetene for det er her i Tyrkia når jeg skal innrede leilighet neste år. Gleder meg :)

  SvarSlett
 3. Flippy: Ja, vi passer godt inn i kategorien under 25! Hehehehhe! Eller ikke...

  Sisselkathrine: Ja, nå er det ikke mange dagene igjen til ul, så det blir veldig spennende.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)