tirsdag 4. oktober 2011

En anbefaling til alle oss prøvere! (og dere som ønsker å vite mer om temaet barnløshet)

Svensk tv 1 sender i disse tider et program som heter "Barn till varje pris?", denne serien følger et antall mennesker som kjemper for å bli foreldre. Hvor dessverre ikke alle lykkes. Vi møter blant annet paret der mannen er infertil, den single jenta som drar til Danmark for inseminering, kvinnen som adopterer ett embryo og to menn som ordner seg en surrogatmamma i India. Med andre ord, en serie som tar for seg temaet barnløshet.


Programlederen er også barnløs, så hun klarer å forstå
hvor stort ønsket om barn er for de som er med i programmet.

Svitchet bare sånn helt tilfeldig forbi SVT1 nå i ettermiddag, og fikk bare med meg slutten på programmet. Men programmet sendes i reprise på samme kanal torsdag kl.01.05 og søndag 12.05, skulle du likevel ikke ha anledning til å se det på tv, eller er så utålmodig og nysgjerrig på hva programmet har å by på, så kan du se det her!
Fordelen med å se det på tv er at du får det i tekstet versjon (tekst-tv side 199) om man ikke er så stø i svensk.

Av det jeg har sett av programmet til nå, så kan jeg virkelig anbefale det! Det tar for seg mange ulike typer mennesker, men hvor alle har noe til felles: de klarer ikke å lage barn selv og de har et enormt tomrom de ikke klarer å fylle, nettopp fordi de er barnløse.

Hilsen fra 
Tuppen (som irriterer seg grønn over at pc'n har gått til helvette!)

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en spennende serie, men vi har ikke svensk tv :)

  SvarSlett
 2. Flippy: du kan se den på nett-tv! :D

  SvarSlett
 3. Høres ut som en spennende serie ;)
  Da trur jeg at jeg ender inne på nett-tv`n i morgen :P

  SvarSlett
 4. Ønsket om å bli foreldre:

  Serien var veldig bra, i allefall de to episoden jeg har fått sett som ligger på nett-tv.
  Rørende, informativ og spennende. Man får se ting i fra mange ulike personers perspektiv, men som har akkurat det samme målet: nemlig det å bli foreldre. :)

  SvarSlett
 5. Jeg så første episode forleden dag.. En spennende serie, og at programlederen faktisk forstår "intervjuobjektene" sine, hjelper veldig på!!

  Jeg venter nok til jeg ligger på hotellet på fredag med å se neste episode!

  SvarSlett
 6. Spennende og bra tiltak til serie! Slår den ann i Sverige kan det jo tenkes at norsk tv henger seg på! Her er desverre ikke nettet stabilt nok til å vise noe web tv så får ikke med meg noe slags tv program fra hjemlige trakter, desverre!

  SvarSlett
 7. En flott serie! Har nå sett episode 2 (så ikke at det var en episode 1 før jeg hadde sett 2 da) Masse tårer og latter her...
  Følger med dere og har gjort det en stund nå! Lykke til videre! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)