tirsdag 6. september 2011

KARMA!!!

Ja, og en deilig karma! Jeg har nesten ikke ord en gang, for vi sitter begge her med verdens deiligste følelse i kroppen. Ja, hva er det som har skjedd da siden vi har det slik?

Jo, jeg fikk telefon i morges fra Haugsesund fertilitessenter. Skjønte ikke så mye når jeg så at det var de som ringte, og tenkte mitt, om at nå må vi stå enda lenger på ventelista. Men neida, dama som ringte kunne meddele at vi er innkalt til samtale i oktober, med påfølgende IVF-behandling! :D
Jeg spurte gjentatte ganger om det virkelig var sant, hvorpå dama bekreftet dette sikkert fire ganger. Hun lo så hjertelig, fordi jeg hele tiden gjentok: er det virkelig sant?! Dama avsluttet samtalen med at: "nå får dere inn å sjekke om dere får billige flybilletter hit til oss, så ses vi i oktober". For en herlig jobb denne dama må ha, ettersom hun ringer rundt til mennesker som så sårt ønsker seg et barn, hvor hun garantert bare får jubel og glede i retur når hun overbringer beskjeden om at behandlingen er nært forestående.

Kroppen bobler over av sprudlende følelser!


Har vel siden jeg mottok den telefonen gått rundt med et konstant glis, og med verdens største sommerfugler i magen! Er vel ikke så rart, når man har sett for seg å stå på ventelista i minimum to til tre år, så har vi bare stått på lista siden februar, det er jo bare ni måneder. Her har vi satt i gang prosessen med behandling på privat klinikk nettopp fordi vi ikke hadde verken tålmodighet eller lyst til å vente så lenge. Plutselig får innvilget behandling i det offentlige rundt samme tid som vi skal på den private klinikken.
Lillemor var på jobb da jeg fikk telefonen, og jeg måtte selvfølgelig ringe å fortelle den gode nyheten. Responsen hennes var lik min, og hun ble vanvittig glad, og hun avsluttet med å si: "ja, men da ER det virkelig meningen at vi skal få barn sammen og i løpet av 2012".

At vi skulle få barn i løpet av 2012 det visste vi vel allerede, men at vi plutselig skulle ha tilbudet fra to klinikker, hadde vel ingen av oss trodd! Er rett og slett målløs.
Nå må vi vel kontakte Medicus for å fortelle at jeg ikke skal ha behandling der likevel...Hva vi gjør i forhold til Lillemor vet vi ikke enda, må nesten ta stilling til dette etter at vi har vært på samtalen med HFS. Det blir for tidlig å si at vi ikke skal bruke Medicus i det hele tatt. 

Vi har i hvertfall fått verdens beste nyhet idag! Vi skal virkelig bli foreldre i løpet av 2012, ja for jeg er optimistisk på at vi kommer til å få klaff ettersom vi skal ha IVF-behandling. Det føles rett og slett fantastisk! 


Klemmer fra en overlykkelig

13 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye, heretter blir jeg ivrig spent leser <3

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Det er virkelig god karma det :)
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Titti: Tusen takk for gratulasjonen, flott at du kommer til å følge oss videre. :) Vi blir garantert å følge deg også. ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Min drøm: Tusen takk for gratulasjonen. Ja, det er virkelig god karma! Nå føler vi at alt det gode vi har gjort i det siste, endelig blir belønnet. :D

  SvarSlett
 5. Å, så deilig å høre!!! :D
  Gratulerer så mye!!!! Weeeee

  SvarSlett
 6. Så utrolig fint å høre! Gratulerer! :)

  SvarSlett
 7. Ønsket om å blir foreldre & Hildegirl:
  Ja, og det føltes veldig godt å få lov til å dele det med dere. Tusen takk for gratulasjoner! :D Bobler over av spenning for tiden.

  SvarSlett
 8. Så godt å høre! Gratulerer!

  Svar til kommentaren på bloggen min: Nei, det er ikke ivm jeg er gjennom. Jeg går fortsatt inn for inseminering. Dersom jeg må over til ivf eller ivm, så må en lege gjøre det, og da kan jeg ikke bruke åpen donor i Danmark (forstå det den som kan). Derfor må jeg tenke litt lenger på det om det ikke har funktet denne gangen heller. Nå er det stopp for min del, for kasse er tom og jeg får nok ikke råd til en ny tur før om et år nå. Det jeg gjorde denne gangen var kun pergotimestimulering, men jeg var blitt overstimulert, jeg hadde fem eggposer som var større enn 15mm på cd11 og da var det sjans for femlinger og derfor hadde ikke storkklinik lov til å inseminere meg. Derfor tok jeg kontakt med cfc for å høre om de kunne tømme to eggposer for meg. De eggene som ble tatt ut har bare blitt kastet. To egg hadde allerede sluppet da jeg kom til CFC, mens tre var fortsatt store. Han tømte de to minste pluss en enda mindre som var tom. Etter det ble jeg inseminert på vanlig måte på Stork :-)

  SvarSlett
 9. Åh, så fantastisk!
  Gratulerer så mye!
  Dette blir en spennende høst!!! :)

  SvarSlett
 10. Ønskemor: ja, da skjønner vi mer av hva du har vært gjennom. Men så fint at du fikk hjelp, og at det ikke ble bomtur for deg. Får håpe at det var dette som skulle til for at det skal klaffe for deg nå. Vi håper så inderlig på dine vegne.

  Kan bli en spennende høst for mange av oss her inne i blogglandia kan det virke som ;)

  Tusen takk for gratulasjoner. :) Her krysser vi fingrene for deg.

  SvarSlett
 11. Mrs O: Ja, det er bare helt fantastisk, og enda mer fantastisk ble det idag etter samtalen min med klinikken. :D Og, det blir uten tvil en meeeget spennede høst for flere av oss bloggerne.

  SvarSlett
 12. Tusen takk!
  Nå begynner jeg å få såpass hodet over vannet at jeg er igang og leser blogger igjen også. Jeg har nok mistet en del oppdateringer på veien. (markerte over 400 innlegg som lest, for jeg orket ikke tanken på å begynne på dem, så nå har jeg startet på ny frisk :-)

  SvarSlett
 13. Ja, det var noe til god Karma det <3
  Kanskje det var Karma som gjorde at Hausken tilbød oss et forsøk til også, enda vi egentlig var definitivt ferdig? Det er jo også i oktober :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)