tirsdag 13. september 2011

En ekte regnbuebaby....

...behøver selvfølgelig diverse effekter i regnbue farger! ;)
Til tross for at vår berømte regnbuebaby ikke er noe annet enn på planleggingsstadiet i skrivende stund, så klarer jeg ikke å la være å lage ting til vår fremtidige pode. Jeg har supplert litt til det vi allerede har fra før med regnbuefarger. Ikke med å dra ut på shopping, men å ha litt tid sammen med symaskinen. Resultatet var da en smokkesnor og votteholdere i regnbuefarger. Ble veldig fornøyd med resultatet.
Nå gleder jeg meg bare enda mer til alle de andre båndene kommer.
Som sagt tidligere kan jeg lage slike på bestilling.


Votteholdere til vår etterlengtede lille snusk :)

Smokkesnor må h*n også ha :)
Er støtt og stadig inne på klikk.no og leser, og idag kom jeg over en veldig koselig artikkel. Den handler om et lesbisk par som fikk trillinger ved inseminering! Den flotte historien deres kan du lese her.

Vi har begge selvfølgelig gjort vår borgerplikt i dag, men hva vi har stemt forblir en hemmlighet. Men vi har stemt på det partiet som har verdier som har betydning for oss. :)

Jeg holder fortsatt på å male den kommoden som jeg la ut i ett tidligere innlegg 

det har vist seg at den trenger litt flere strøk med maling enn jeg trodde. Dette er fordi den er av lutet furu, og treet har en tendens til å "blø" igjennom både grunningen og de to strøkene med maling som er tatt. Om jeg blir nødt til å rubbe ned malingen, for så å legge sperregrunn for å hindre gjennomblødning, blir jeg nødt til å se på i morgen når malingen har tørket.
Håper selvfølgelig at jeg slipper dette. Men akkurat nå angrer jeg på at jeg ikke gjorde dette i utgangspunktet, for strengt tatt så vet jeg at man skal bruke sperregrunn på slike underlag!  Kommoden viste seg å være vannskadet, og når jeg snudde den opp-ned, så var det antydning til svartmugg i den. Hvordan og når dette har skjedd er en gåte, men det er behandlet nå, så det er ingen fare for at vår lille regnbuebaby skal puste inn soppsporer.

Så lenge sluttresultatet blir bra, så burde jeg vel være veldig fornøyd. Gleder meg til den er ferdig malt, kledd med nye knotter og pakket full av bittesmå babyklær. Nå er det bare en arbeidsdag igjen før vi reiser!!! Er så utrolig spent, men det har jeg vel ikke sagt noe om tidligere... ;) Tviler på at det blir noen storslått oppdatering på bloggen mens vi er nede i Haugesund, ettersom vi ikke orker å ta med oss unødvendig med bagasje (les:bærbar). Skal sette meg litt mer inn i dette med mobilblogging, slik at vi kan gi dere en liten smak på hvordan vi har det. Lover selvfølgelig ett innlegg på fredag, regner med at det blir en del å lese. For det er sikkert masse informasjon og inntrykk vi har lyst å dele med dere.
Hilsen fra

4 kommentarer:

 1. Så fine de ble!!! :D
  Har veldig lyst på å bestille sånne av deg etterhvert jeg altså!

  Ønsker dere en riktig god tur til Haugesund og venter i spenning på å få høre hvordan dere har det der nede :)

  -Klem-

  SvarSlett
 2. Så flink du er da!!
  Ja, tenk - nå drar dere snart til haugesund!! Håper dere får masse gode nyheter!!
  klem

  SvarSlett
 3. Ønsket om å blir foreldre:

  Tusen takk, ble faktisk veldig fornøyd med de selv også. :)

  Er kjempespent selv, og har reisenerver på utsiden av kroppen! Vi setter stor pris på "god-tur-ønsker", for akkurat nå behøver vi det virkelig.

  Klem

  SvarSlett
 4. Pergoberta sa:

  Tusen takk :D Er morsomt å lage egne ting, iallefall når man får det til og det attpåtil blir bra ;)

  Om litt over 6 timer er vi på tur sørover, og du verden for noen nerver! Håper selvfølgelig på masse gode nyheter vi kan dele med dere :D

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)