søndag 11. september 2011

En helt vanlig helg i nabolaget....

Jeg begynner å bli passe lei av den forbanna jyplingen som har flyttet inn i nabohuset! En ungkar på 24 år, som oppfører seg som han er 16 år og har foreldre-fri hver helg. Hver eneste helg i tre uker har vi måtte tilkalle politiet på grunn av et helsikkes støy-nivå. Ikke tar han hintet heller, med å kanskje dempe seg eller fortsett nachspielet hjemme hos andre for en gangs skyld. Neida, her durer vi på! Var kul umulig å få sove i natt, og til slutt ga jeg opp(Lillemor sovnet før festen tok helt av).
Jeg sto opp, og tok en telefon til lovens lange arm. For da var jeg møkk lei av høy musikk, dører som ble slemret igjen konstant, folk som pisset på plena og folk som sto på hushjørnet og spredde mageinnholdet sitt ut over den grønne gressmatta. Da andre mennesker har planer om å stå opp, var festen forstsatt godt igang, helt til politiet dukket opp mannssterke med 4 betjenter. Da ble det endelig stilt! Men det var jaggu på tide, for da var det lenge etter frokost-tid for oss vanlig dødelige. Jeg måtte gå å legge med nedpå noen timer, for jeg hadde ingen intensjoner om å døgne. Sovnet nesten før jeg traff puta.

Tror jeg blir nødt til å avgi et besøk til denne naboen og fortelle at det ikke akkurat er så veldig hyggelig for oss som bor rundt å bli vekt midt i natta fordi det er et sabla leven rundt husveggene. Men om han tar det til etterretning eller om det blir ti ganger verre vet man ikke. Får se når jeg drister meg bort dit.
Fikk pakke i posten i dag, så nå er klipsene endelig i hus. Nå mangler jeg bare båndene for å få satt i gang produsjonen av diverse, og jeg gleder meg kjempemasse! Klipsene var virkelig flotte, og i fine farger, ikke i standard metallfarge. Ser frem til å ha noe å holde på med når høstmørkret har senket seg, og jeg kan sitte inne i ruskeværet å kose meg forran symaskinen. Kan bli veldig mange forskjellige design siden jeg nå har ulike farger på klipsen og at jeg venter inn masse fargerike bånd. Føler meg som en unge i godtebutikken.

Morsomt med ulike farger.
Har brettet opp den lyserosa bare for å vise hvordan den ser ut når den er åpen.
Tanta viste sin antydning idag, med et snev av spotting. Skjønner ikke hvorfor jeg er så sen denne perioden, for jeg bruker aldri være sen. Har tankene mine om IVF påvirket kroppen på en sånn måte at det har utsatt mensen? Det er vel ikke umulig...Blir den som normalt, vil jeg spotte i 4-5 dager før blødningene starter. Det passer fint, for jeg skal ha innvendig ultralyd. Dama på klinikken sa at det ikke hadde noen betydning om jeg hadde mensen, for det ville ikke påvirke det de skulle undersøke. Men det er likevel ikke noe kult å ligge der å fossblø ved innvendig undersøkelse...Så da satser jeg på at jeg spotter til de er ferdig med innvendig ul. :)
Ellers så er vi veldig spente på hva som skal skje på samtalen. Vi har hatt høytlesing ved leggetid, i brosjyrene vi fikk tilsendt fra klinikken. Veldig spennende og fascinerende lesing. Og ikke minst, vi sitter med en god del mer informasjon om hele prosessen, noe som er betryggende. Selv om vi trolig blir proppet full med enda mer når vi kommer på klinikken, men IVF er et ganske omfattende inngrep både før og etter, så vi tar i mot alt som kommer med åpent sinn. 

Nå er det knappe tre dager til vi reiser, og fire dager til selve samtalen.
Vi har begge jobber som opptar oss på hverdagen med ulike turnuser, familie, husarbeid, flytteplaner og hobbyer, og jeg føler på meg at tiden frem til selve egguthentingen og innsettsdatoen vil gå veldig kjapt siden hverdagen er fullpakket av hverdagslige ting som skjer. Det er tiden etter innsett som bestandig går sakte uansett hvor mye man har å ta seg til på dagene! Dpo-land og skrullerier går hverken kjapt eller i normalt tempo, det er jeg sikker på...


Natta til dere der ute. :)

4 kommentarer:

 1. Så utrolig kjedelig å ha en sånn teit nabo! Som ikke tar hensyn!!

  Vi har en slik nabo også, som fester med engang foreldre er borte (han bor riktignok hjemme fortsatt). Musikken dunker så hele gaten hører det, MEN, han har såpass vett at han skrur ned når klokken nærmer seg midnatt. Så, vi lar han få lov å kose seg :) Han spør oss hver gang han ser oss da, om han bråkte mye den og den kvelden, og vi sier at vi hører musikken, men det er ikke til sjenanse for oss :)
  Håper deres nabo tar hensyn til dere - ellers så får dere fortsette å sende lovens lange arm etter ham :)

  Jeg lurer på hvordan du lager disse stilige smokkesnorene jeg - og har du en egen blogg til "Tryllestøv"-tingene?

  4 dager til samtale? WOW!!! Og, da får dere vite når ting skal skje!
  Å, det nærmer seg!!!

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Fy, så slitsom det må være med en slik nabo!!
  Håper det hjelper litt med samtalen du ønsker å ta med han, ellers får du gjøre som Pergoberta sier, fortsette å sende lovens lange arm på han! ;)

  Du er en liten kunstner du, gleder meg til å se det ferdige resultatet! :D

  Nå går det fort til samtalen, og dere endelig får svar på hva som vil skje fremover og når!:D

  Masse lykke til jenter ;)

  SvarSlett
 3. Pergoberta: Mhm! Vanvittig hensynsløs og barnslig nabo, som mest sannsynlig aldri har bodd for seg selv tidligere....
  Heldig dere er som har en nabo som tar hensyn og avslutter i rimelig tid. Her er det alltid nachspiel, og det virker som ALLE kommer til naboen for å fortsette festen. Utrolig slitsomt. Har ikke orket å ta noen samtale med han enda, og om dette skjer eller ikke vet jeg ikke.

  Har enda ikke opprette noen egen blogg til Tryllestøv produktene. Mulig at jeg bare lager en egen side her inne på bloggen, vet ikke hva som blir lettest.
  Smokkesnorene er veldig enkle og lage, kan legge ut tips og bilder når jeg har fått båndene jeg har bestilt. ;)

  Ja, det nærmer seg virkelig og det kribler desto mer i magen! :D Må tro vi er spente på hva som kommer til å skje, hva vi skal prate om, om vi drar hjem med resepter, og får en dato for uttak/innsett. Som du skjønner er det mange tanker som surrer rundt oppi topplokket... ;)
  Tusen takk for lykkeønskninger.

  Klem.

  SvarSlett
 4. Ønsket om å blir foreldre:
  Ja, det er slitsomt! Ikke minst, så blir barna i huset støtt og stadig vitner til drita fulle ungdommer som skriker, skråler, sjangler og attpåtil står å pisser midt i gata vår!

  Thi hi, blir nesten litt forlegen av komplimentet ditt...Gleder meg veldig til å dele resultatene med dere der ute. :)

  Det går veldig fort til samtalen og før vi vet ordet av det, så er vi der nede! :D Er veldig veldig spent!

  Tusen takk for lykkeønskninger.

  Klem.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)