mandag 12. september 2011

Sprekkferdig!

Holder bortimot på og sprekke av forventninger til samtalen vi skal ha! Ikke minst, så er det enda en bekreftelse på at vi faktisk er i gang. Vi skal ha behandling snart, og i løpet av utgangen av oktober måned har vi vært gjennom vårt IVF-forsøk. :D Er så spent, og hadde det ikke vært for denne bloggen vet jeg ikke om jeg hadde klart å holde munn til mamma om prosessen vi er gjennom. Mamma vet at vi skal bort, men ikke årsaken til dette. Ikke har hun spurt noe mer heller.

Tanta meldte forresten sin ankomst i dag, ikke noe spotting denne perioden. Da er det enda større sjanse for at jeg faktisk er ferdig med de verste blødningen til ul undersøkelsen. 

Vi har ikke gjort stort i dag, jeg har puslet litt med Tryllestøv prosjektet mitt, mens Lillemor har vært på jobb. Kost oss med god mat og sett Frida med hjertet i hånden. Nå skal vi spille litt kort og nyte ett glass rødvin hver før vi tar kveld.

Når det kommer til det å få dekt reiseutgiftene våre i forbindelse med forsøket, så var det ingen problemer. Så lenge vi tok vare på samtlige kvitteringer og fikk bekreftelse fra sykehuset at begge har vært der, så får vi tilbakebetalt det vi har betalt for reisen. Egentlig skulle vi hatt en rekvisisjon fra pasientreiser, men dama sa det gikk bra for denne gang ettersom vi fikk så kort varsel. Hun sa at vi burde ta kontakt så snart vi hadde fått datoen til reisen vår i oktober, så skulle de ordne reisen for oss.Nattahilsen fra 

4 kommentarer:

 1. Så bra at det ordna seg med reisepengene! De er faktisk flinke til å bruke skjønn hos pasientreiser :)

  God tur og lykke til med samtalen!

  SvarSlett
 2. Lilleboffen: Ja, jeg hadde trodd at dama jeg skulle prate med skulle være av den typen som kom med pekefingeren gjennom telefonen, men der tok jeg grundig feil! Hun var veldig hyggelig og forståelsesfull, og det var ingen problemer med å få tilbakebetalt pengene.

  Tusen takk :D

  SvarSlett
 3. Så flott at det ordnet seg med reiseregningen! Det blir jo som oftest kjempedyrt når man må bestille på så kort varsel som dere måtte. "Godt" at tanta kom nå så slipper du forhåpentligvis den bekymringen. :)

  Dette blir spennende!

  (jeg oppdaterer forresten bloggen min jevnlig, men det er tydeligvis et teknisk problem et sted)

  SvarSlett
 4. Mummimamma: jeg kommer ikke inn på bloggen din, av en eller annen merkelig grunn! Kan du sende bloggadressen så jeg er sikker på at den er korrekt?

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)