søndag 25. september 2011

Hekta på finn.no

Er innom finn.no hver uke, enten jeg kikker på boliger for å få inspirasjon eller er innom torget å kikker på alt mellom himmel og jord. Ender ikke med at jeg handler noe, men bare drømmer. Men idag fikk jeg kloa i to herlige gamle skatter! Er veldig fornøyd, for jeg elsker gamle ting eller møbler, de har ikke bare sjarm men også mye historie. Det andre ser på som skrot, ser jeg mon i ;)Fangsten ble en gammel gyngestol og en gammel skuvseng til vår fremtidige skatt.  Gyngestolen er kommet i hus, for den kunne jeg hente lokalt. Den er stor, et virkelig solid håndverk uten en eneste spiker og veldig god å sitte i. Men ingen av oss føler oss så trygge i den, for når vi lener oss helt tilbake, så blir vi nesten liggende i stolen. Får en følelse av at den skal tippe når man sitter slik! Men det er nok bare uvant for oss enda.

Senga blir sendt fra østlandet på mandagen. Selv om vi enda ikke er blitt gravide klarte jeg ikke motstå fristelsen. Den er bare verdens skjønneste, og den skilte seg ut blant alle de sengene som så klin lik ut på finn. Den er litt slitt og trenger litt omsorg for å se bra ut igjen, og jeg går igang med denne oppussinga med glede. Er vel ikke så rart at den er litt sliten, for senga er godt over 80 år. Tenk hvor mange små som har sovet i den...
Hva er vel ikke triveligere enn å pusse opp ei bitte-lita babyseng som man vet at sitt fremtidige barn kommer til å tilbringe mye tid i? Er virkelig fornøyd med dette kuppet! :D

Det bruser i hjertet mitt når jeg ser denne senga, fantasien løper løpsk og jeg ser for meg fremtiden til meg og Lillemor.

Ønsker dere en riktig god natt.

 

5 kommentarer:

 1. Å så herlig skatter du har skaffet deg! :)
  Finn.no er vi mye innom også, henter noen skatter innimellom og får masse inspirasjon:)

  Ønsker dere en fin søndag videre!
  -Klem-

  SvarSlett
 2. Så fin seng! Jeg har ikke tålmodighet til å tråle etter skatter, og heller ikke tålmodighet til å gjøre noe med dem om jeg skulle snuble over noen. ;) Så i stedet så beundrer jeg det andre får til :)

  SvarSlett
 3. Ønsket om å bli foreldre:
  Ja, er veldig fornøyde med de, selv om gyngestolen ikke passer inn hvor den står nå. :p Med tid og stunder skal den inn på baby-rommet. Må jo ha en stol vi kan kose i når vi skal amme på natta ;)
  Gleder meg som en unge til senga kommer, og den kommer til å få ei veldig fin plassering etter at den er pusset opp.

  Klemmer tilbake. :)

  SvarSlett
 4. ^mummimamma^:

  Senga bare ropte til meg da jeg kom over annonsen på finn! ;) Dessuten kunne jeg ikke la denne sjansen gå fra meg ettersom den skilte seg så ut fra alle de andre.

  Du kan komme over ting på finn som du ikke behøver å gjøre noe med ;)
  Men skjønner godt at du bare beundrer andres verk, det gjorde jeg også.

  Helt til en dag da jeg bestemte meg for å kaste ut en del møbler og annet stæsj. Hadde gjemt unna masse gamle flotte ting etter besteforeldre i kjelleren, og ville heller ta i bruk ting med sjel og sjarm. Fant ut at sansen for det gamle ikke ville forsvinne, heller øke. Og da jeg ikke fant det jeg lette etter lokalt begynte jeg å søke på finn. Har funnet mange skatter der, men stort sett så befinner alt seg sør for Trondheim. Er ikke bare å sette seg i bilen å hente det da ;)

  SvarSlett
 5. Svarer deg her jeg ;)
  Jeg ble lagt i full narkose, de gikk inn igjennom navlen, på venstre side og nede ved skambeinet. Så du får 2-3 små hull og de syr som regel med sting som løsner av seg selv.
  Etter operasjonen er man litt sår, føler seg litt mørbanket, og er full i luft, hehe... Men man får resept på smertestiller og det er viktig å komme seg opp av sengen og begynne å gå ;)Har også hørt om noen som ikke merker noen ting og er i like fin form etter operasjonen.
  Ønsker deg masse lykke til og håper dette ga deg noen svar ;)

  -Klem-

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)