tirsdag 27. september 2011

Lovende statistikk! :D

Formen er fortsatt ikke optimal, den går veldig i bølgedaler og jeg sover mye. Men det beste for å bli bra er vel mye søvn? I går var formen helt grei, og jeg ble litt rastløs av å ha vært syk i så mange dager. Tok en rask titt i skuffene og fant frem gjær og andre nødvendigheter for å lage kanelsnurrer. Var ikke akkurat kjip med verken sukker eller kanel, dermed ble det ferdige resultatet meget vellykket. En fin måte å avslutte kvelden på, rykende ferske kanelsnurrer og ett glass iskald melk. 

Herlig bakverk på en forblåst høstkveld :)
Har forresten glemt å fortelle dere noe, da vi var i Haugesund på klinikken hang det et a4 ark på veggen. På dette arket var det masse hjerter, og disse hjertene symboliserte antall graviditeter klinikken har hatt frem til 8.mars i år. Var veldig søtt og ikke minst morsomt å se hvor mange som er blitt gravide i løpet av årets første 2 måneder. Lurer på hvor mange som er blitt gravid etter dette arket ble hengt opp. 

De har uten tvil en veldig høy graviditetsrate på klinikken :) 71 stykker fra 3.1-8.3!!
Husk da å trekke fra lørdag og søndag, blir i snitt 1,5 graviditer hver dag det. ;)

Måtte ta litt bilder når vi først var der nede. ;)

 Skal jeg tolke mine egne signaler så burde jeg ta en eggløsningstest i dag, for jeg slimer virkelig! Ikke det at vi skal gjennom noe behandling denne måneden, men jeg har ført statistikk over hvordan syklusen min har vært det siste året, dette innebærer også når eggløsningen inntreffer. Føler at det er viktig å fortsette med dette nå som vi skal få IVF, for legen var veldig opptatt av å vite hvordan syklusen min var, og da var det veldig greit å kunne legge frem oversikten. Jeg har hatt noen virkelig smertefulle stikkinger på venstresiden, der cystene er, men det har gått over etter kun kort tid. Skal på innvendig ul om knappe 14 dager, så det blir spennende å se om cystene er der eller ikke.

Jeg er ferdig med kuren, men det gjør fortsatt vondt når jeg tisser (ikke så vondt som når jeg tisset blod) og det kjennes ut som jeg har krampe i urinrøret/blæra når jeg sitter helt rolig. Hadde voldsomt vondt i ryggen idag da Lillemor dro på jobb, at det var såvidt jeg klarte å reise meg for å ønske henne en flott dag på jobb. Det som forundrer meg veldig, er at jeg ikke fikk beskjed om å komme tilbake med kontrollprøve på urin. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så var legen heller knapp i sin uttalelse når jeg var på kontoret. Men hun forsikret meg om at jeg kom til å være frisk etter 3 dager. Det kjennes ikke akkurat slik ut nå! Bør jeg dra tilbake til legekontoret med en urinprøve?Klemmer fra
 

7 kommentarer:

 1. Ja, du bør absolutt reise til legen med en ny urinprøve! Ikke for å være slem altså, men vi vil jo nødig at denne uvi-greia skal få ødelegge mer enn den må *klemmer på*

  Svarte i bloggen min også, men skriver her i tillegg: Matboksen er bestilt på lotusbarn.no :)

  Sendte venneforespørsel på fb - men kanskje jeg hadde feil navn? ;)

  SvarSlett
 2. Ja, du bør absolutt dra til legen med en ny urinprøve!!
  Åhh, kanelsnurrer!! Det har jeg hatt så lyst på i mange dager nå, sender du over noen hit eller? hehe.. Kanskje jeg må bake noen i dag selv ;)

  Ønsker dere en fin dag! :D
  -Klem-

  SvarSlett
 3. Ja, du bør dra dit med en ny prøve. Og hvis ikke legen din ser alvoret - finn deg en ny lege. Nyrebekkenbetennelse er ikke til å spøke med. Ikke for å skremme deg, men jeg lå ved siden av ei da jeg lå på obsposten med mummibarnet og der var det blitt varige skader. Masse god bedring til deg ihvertfall! Stor klem herfra.

  ps. De kanelsnurrene så utrolig gode ut. Tror jeg må raide noen skaper her i kveld :)

  SvarSlett
 4. Vent en uke etter avsluttet kur med å levere ny prøve igjen, ellers blir ikke resultatet helt til å stole på ;-)
  Det er hvertfall retningslinjer vi følger når noen av våre pasienter får antibiotikakurer mot diverse urinveisinfeksjoner.
  Men hvis du da fremdeles har symptomer, så bør du gå til legen igjen :-)

  SvarSlett
 5. Hallo :)
  Jeg er innom titt og ofte for å se hvordan det står til med dere, men jeg oftest like stille som en mus.
  Men nå måtte jeg bare, fordi jeg har selv hatt nyrebekkenbetennelse-helvette, og jeg gikk på en kur i 14 dager med daglige besøk hos legen den første uka for blodprøve og urinprøve og en oppfølgings prøve uka etter endt behandling. Så jeg synes det er merkelig at du ikke blir fulgt opp.
  Det er mye som foregår hos dere nå, stå på og jeg gleder meg på deres vegne, tenk for et eventyr !
  LykkeLykke til!

  SvarSlett
 6. Skriver et samlet svar til dere alle ettersom formen min er heller dårlig. Setter pris på alle kommentarene og omtanken deres, det varmer i hjertet!

  Synes selv at det var merkelig at legen ikke ba meg om å komme tilbake på kontrolltime. Jeg har tidligere hatt vanlig uvi, og da påpekte legen at det var veldig viktig at jeg kom tilbake med urinprøve. Nå når jeg har nyrebekkenbetennelse burde det vel være enda viktigere med en kontrollprøve?

  Kommer til å dra til legen i løpet av denne uken for da er det en uke siden jeg var ferdig med kuren. Synes forsåvidt at det er litt rart at jeg bare ble satt på en tre dagers kur med antibiotika...

  Så koselig at du endelig la igjen en kommentar Mona. Er alltid hyggelig med tilbakemeldinger :)

  SvarSlett
 7. Hei:) i oktober var de nærmere 300 som var blitt gravid i Haugesund:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)