fredag 9. september 2011

Magen full av sommerfugler!

Kjennes ut som jeg skal boble over, er spent, nysgjerring, nervøs og glad samtidig. Det er ikke mange dagene til vi setter kursen sørover til samtale på klinikken. Lurer på hva som skal skje, og om vi får en dato på når vårt første IVF-forsøk skal skje.
Lillemor sier hver kveld når vi legger oss: "tenk når jeg kan ligge å kjenne på magen din, og at nurket sparker og rører på seg." Mmm, jeg tenker på det hver kveld, når jeg blottlegger kroppen min for klær. Da tenker jeg ekstra mye på det. Kan nesten ikke vente på at jeg skal kunne legge meg inntil ryggen på Lillemor, mens den lille inni magen sparker henne i ryggen. ;) 

Jeg gleder meg til:
*vi får to blå streker på testen
*vi kan publisere på bloggen at vi er gravid
*puppene blir så ømme at det er vondt å gå i trapper
*jeg må opp 13 ganger i løpet av en natt fordi jeg må tisse
*at kvalmen kommer akutt skyllende over meg
*jeg ikke takler forskjellig mat jeg til vanlig liker
*jeg får dilla på helt rare ting
*jeg må send Lillemor på butikken midt i natt,
fordi vi mangler noe i huset, som jeg bare MÅ ha!
*vi kan fortelle til familien og venner at vi venter barn
*at buksene begynner å stramme over magen
*å få halsbrann
*å få bekkenløsning
*Lillemor kan kjenne sparkene
*jeg stolt kan vise frem magen
*å møte den som har okkupert magen i 9 måneder
*å bli kjent med verdens mest etterlengtede lille menneske
*våkenetter
*babygråt
*gulp og bleieskift
*vi kan trille tur med nurket

Lista kunne blitt uendelig lang, men jeg gir meg der. Gleden er så utrolig stor over at vi er kommet dit vi er i dag. Og jeg er helt sikker på at vi får klaff rimelig kjapt, man er jo nødt til å tenke positivt. Er sikker på at positive tanker også har noe å si på at ting går vår vei. Dette barnet er ufattelig etterlengtet, og ubeskrivelig ønsket den dagen h*n melder sin ankomst. 
Hildegirl har mottatt premien sin, og jeg legger derfor ut bilder av hva hennes lille kenguru fikk i gave. 
En liten diplom var på sin plass, sammen med gaven.

Slik ser den altså den "hemmlige" premien ut, en smokkesnor.
Kan også brukes til å feste favorittleken til barnet i.
Lille Kenguru fikk også en smokk i matchende farge,
men den glemte jeg å ta bilde av...
Jeg har bestilt mer bånd, og denne gangen med diverse motiver og spenstige farger. Legger ut bilder av innkjøpene når det kommer i posten. Skulle noen ønske, så kan jeg sy smokkesnorer, votteholdere og nøkkellenker på bestilling, det er bare å send en mail til regnbuebabyen@hotmail.com

Lillemor fikk forresten fri fra jobben i neste uke, men må jobbe en dag i helga som kompensasjon. Da kan vi bare fortsette å telle ned, til vårt store møte i neste uke! Livet føles fantastisk og selv om vi foreløpig ikke har noen spire er vi veldig lykkelige. 

Ønsker dere alle en herlig helg.


Klemmer fra


5 kommentarer:

 1. For en fin "glede seg til" liste! Dra den frem igjen når du er lei av kvalme eller bekkenløsning, og tenk på de gode følelsene du hadde når du lagde den :-)

  Jeg er helt enig med deg, tror at positive tanker er viktig. Lykke lykke til, jeg gleder meg til oppdatering fra dere har vært på klinikken!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for lykkeønskninger. Er av den oppfatningen at positivitet påvirker kroppen. Så jeg er sikker på at så lenge vi tenker at alt går bra, så gjør det det ;-)
  Man bør iallefall ikke være negativ å tenke at dette går ikke. Følelsene våre påvirker oss mer enn vi tror. Satser på å tenke positivt til det motsatte er bevist.

  Tenk positive tanker, si positve ord, gjør positive handlinger og det positive gror.

  Dette ordtaket kunne vel ikke passet bedre, for det positive som gror blir da vår fremtidige spire. ;-)

  SvarSlett
 3. Tenke positivt er kjempeviktig! Selv om det er fryktelig vanskelig i enkelte situasjoner. Jeg likte listen din veldig godt :)

  Jeg gleder meg til å lese om veien deres videre. Og det er kjempebra at sjefen til Lillemor fant en løsning :)

  SvarSlett
 4. Mummimamma: Har vel fått bevist flere ganger at positive tanker fører til at livet vårt blir lettere. Er litt spent på hva jeg synes om listen den dagen jeg henger over doskåla og roper på elgen.... ;)

  Føler at flere ting på listen ikke blir verdsatt slik det burde når man går gravid. Men for de av oss som lengter så sårt etter et lite barn, så blir de tingene på lista veldig viktig og høyt verdsatt nettopp fordi det er enda en bekreftelse på at man skal bli foreldre. :)

  Sjefen til Lillemor er kanskje ikke så streng som vi først hadde fått inntrykk av, for det var INGEN problemer med at hun skulle få fri. :D Og det var heller ikke noe krav om å få vite hva hun skulle ha fri for.

  SvarSlett
 5. Jeg tilbød meg også å jobbe en dag ekstra på jobben når jeg ba om fri - selvom jeg trenger fire dager da... Men, tilbød meg å jobbe den dagen det skal være medarbeidersamling, for jeg kan jo uansett ikke drikke noen dager før uttaket ;) Jeg sa bare at jeg skulle til en klinikk langt unna, og at det var avhengig av syklusen, derfor kunne jeg ikke gi noen eksakt dag før fredagen før, det var ikke noe problem :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)