onsdag 14. september 2011

Nerver utpå kroppen!

Ja, for det er slik det føles. Nesten som jeg kan ta og føle på reisenervene! Ikke mange timene til vi reiser til Haugesund. HYYYYYYYYYYYYL!!!
Er stuptrøtt, men må vente på at Lillemor kommer hjem fra jobben. Har ikke pakket så mye som en sokk, pakkingen burde jeg virkelig vært ferdig med, allerede i ettermiddag. Vet egentlig ikke hva jeg har gjort idag...

Skulle ta blodprøver i dag siden jeg er på dag 3 i syklusen, men jeg kom på det alt for sent! Tok likevel sjansen og kjørte uanstendig fort til legekontoret, men sure dama på labben sa at det ikke var mulig. Så da sto jeg der som et nek, med rekvisisjonen i hånda,(fra Medicus riktignok...) og følte for å denge hue i veggen! Tenk at jeg IGJEN kunne glemme den viktige blodprøven?! Men så begynner jeg å lure på om den er så viktig likevel?

Ja, Medicus måtte ha den for å kunne finne ut av hvor mye stimulering jeg skulle ha ved forsøket, og de kunne ikke sette oss igang uten denne prøven. Og det er jo greit nok, men....Hos Haugesund fertilitetssenter er tydeligvis ikke denne blodprøven så veldig viktig, for jeg har ikke fått noen rekvisisjon til å ta blodprøve på dag 3! Jeg fikk bare for å ta hiv, hepatitt, rubella og noe tsh (eller noe i den duren) ikke fsh eller lh nivå. Jeg kommer til å klikke sidelengs i vinkel om HFS likevel må ha denne prøven for å få satt oss igang! For da har de bæsja kraftig på leggen siden de ikke har sendt meg rekvisisjon på det. Krysser fingrene og håper på det beste, at de ikke må ha den prøven.  


Dere som allerede har vært gjennom eller ska gjennom IVF, var blodprøver fra syklusdag 3 et "must" for å sette igang prosessen?

Må vel ta til fornuft, kofferten må pakkes!
Siden det ikke blir noe blogging før fredag, vil jeg benytte sjansen til å si: Masse lykke til! Og krysser alt som kan krysses for disse to
på torsdagen!
Kommer sterkt tilbake nærmere helgen, mest sannsynlig proppfull av både inntrykk og dato for uttak :DSuper-reisenerver-klemmer fra

8 kommentarer:

 1. Masse lykke til, tenker masse på dere ! :D

  Jeg kan ikke huske at jeg tok noen BP på dag 3 i syklusen... Så tror ikke det er så viktig ;)

  Gleder seg til å få høre hvordan det gikk på fredag.

  God tur og lykke til!
  -Klem-

  SvarSlett
 2. Heisan! Jeg tok blodprøve på dag 3 og er under behandling på Medicus. Ut ifra den blodprøven doserte de Puregon og jeg måtte ha en større dose enn det som er vanlig i følge min gynekolog, men det var riktig dose iforhold til mine hormoner. Jeg ruger nå på det jeg håper er gullegget!!! Masse lykke til, jeg følger spent med!! klem Sunniva:))

  SvarSlett
 3. Så spennende!!! Lykke til Tuppen og Lillemor! Krysser alt for at bloprøven ikke var sååå viktig, og at alt går som det skal på fredag!

  gode klemmer!

  SvarSlett
 4. Masse masse lykke til:) Dette er spennende:)

  Jeg tok en slik blodprøve på s.dag 3, men det var hos CFC. Har ikke tatt den hos Riksen. Så da er det helt sikkert ikke hos dere heller:) Vil tro at de fleste offentlige sykehusene kjører likt der...!?!?

  Gleder meg til å høre oppdatering på fredag:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg vet jeg tok blodprøver enten på dag 2 eller 3, men husker ikke om det var kjempeviktig eller ikke...

  SvarSlett
 6. Jeg har tatt blodprøve på syklusdag 3, 11 og noen og tjue i forbindelse med at jeg går til gynekolog som følger opp forsøkene mine og gjør en slags fertilitetsutredning. Både gynekologen og sykehuset ville ha disse prøvene. Sykehuset også i forbindelse med fertilitetsutredning og denne hsg-røntgen-undersøkelsen jeg gjorde.

  SvarSlett
 7. Jeg måtte ta disse tre blodprøvene på dag 3, 11 og 21 hos Ullevål, fikk ikke starte før de var i boks... Hos Hausken har jeg ikke tatt dem, men det er vel fordi jeg hadde 3 ivf bak meg før jeg kom til dem...

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)