tirsdag 20. september 2011

Syk igjen!

For dere som har fulgt bloggen vår, har dere nok fått med dere at vi har vært mye syk. Nå er vi igang igjen! Er derfor bloggen ikke har blitt oppdatert siden vi kom hjem fra Haugesund. Er ubeskrivelig lei av at noen i hustanden til enhver tid er syk.
 
Denne gangen er det jeg og ungene som er blitt angrepet at høst-influensa. Lillemor har sluppet unna, inntil videre. Jeg har fått det samme som jeg fikk for ikke så mange månedene tilbake, det tetter seg helt i brystet og jeg sliter med å puste. Ble derfor en tur til legen idag, og har nå bunkret opp medisinlageret og burde være bedre rustet enn jeg var sist jeg ble så syk. Noe som endte med at Lillemor måtte kjøre meg på sykehuset.
Har slappet mest mulig av idag, ettersom jeg blir helt utslitt og tungpustet av å gjøre vanlig dagligdagse ting. Hvile er vel også den beste måten å bli frisk på. Sa da satser jeg på at c-vitaminer, curamed og andre remedier gjør susen, og gjør dette kortvarig!
Postkassa vår var bortimot full i dag, proppet full med ”godsaker” som jeg har ventet lenge på. Jeg har nå fått alle de ulike båndene jeg har bestilt inn for å lage smokkesnorer, votteholdere og neckhengers. Så nå gleder jeg meg til å komme i gang. Legger ut bilder av de ulike fargene dere kan velge mellom, om dere ønsker å bestille noe, er det bare å sende en mail. Husk da å skrive hvilket produkt du ønsker, hvilken farge du ønsker på klipsene samt farge/motiv på båndet. Klikk på bildene for å få de større ;)

Søte kyr: rosa, sort, lyseblå, lys-lilla, gul, lys-rosa, hvit og natur

Amerikansk skolebuss: Lys-lilla, lys-gul og hvit

Baby-fotavtrykk: Lys-rosa, gul, lilla, hvit, lys-gul, eple-grønn og lys-blå

Søte pingviner og tøffe dødskaller

Minnie Mus i rosa og hvit

Barnetegning, lilla dødskaller, hvite bamser og nasjonalistiske stjerner

Smokker og flasker: blå, lys-gul, lys-grønn, brun og lys-rosa

Prikker i sort og rosa

Baby: blå, lilla, rød, rosa, hvit og orange

Søte dyr: hvit og blå

Babygutt: blå. Stjerner og hjerter

Regnbue og Aper i palmetrær

De ulike metall-klipsene, har også noen av plast som er gjennomsiktige.
 

Når det kommer til "prosjekt Sørlandet" så har jeg fått et jobbtilbud jeg ikke kan takke nei til, så det ser nok ut til at vi garantert flytter sørover! Nå må vi bare bli friske, slik at vi får lagt ut huset for salg. Måtte ringe megleren i morges å avlyse avtalen vår, og det var såvidt han hørte hva jeg sa ettersom jeg over natten fikk stemme som ei skadeskutt kråke.
Håper at vi klarer dette før utgangen av september. Vi har fått sanket inn en god del bananesker, så pakkingen har startet i det små. Må jo forberede til flytting, selv om huset enda ikke er lagt ut. ;)

Angående nedturen vi fikk i Haugesund, så er vi vel kommet over den. Var bare veldig tungt å svelge den nyheten vi fikk når vi var der nede, ettersom vi var forberedt på noe helt annet! Lillemor har bestilt seg time til fastlegen, som igjen skal henvise henne videre til gynekologen og innvendig ul. Vi må forsikre oss om at alt er i orden hos henne også, før vi fortsetter med baby-planlegging hos henne.
Nå blir det uansett ikke noe forsøk på henne før jeg har vært gjennom IVF, og forhåpentligvis testet positivt. Hvor lenge Lillemor må vente før vi går gjennom prosessen med henne er uviss, ettersom situasjonen med meg er så uviss....Derfor tar vi det på sikt, men det er greit at hun har vært gjennom en innvendig ul og ulike blodprøver før vi kommer så langt. Da slipper vi å oppleve det enda en gang det vi nettopp opplevde.  

Det er en opplevelse jeg absolutt ikke unner noen! 

Skjønner forøvrig ikke hva som har skjedd med linjeavstanden på deler av dette innlegget, alt ble plutselig så "sammentrykt" og med alt for liten luft mellom linjene. Synes det ble litt ekkelt å lese, men jeg har prøvd alt for å endre det, dog uten hell... 

God natt til dere.


Klemmer fra
 

6 kommentarer:

 1. Å så kjett med sykdom, IGJEN :( Dere har da virkelig fått kvota for i år!! :(
  Ønsker dere en riktig god bedring.

  Å så masse fint å velge mellom, og jeg har utrolig lyst til å bestille ett par stykker! ;)
  Får nok en mail snart du nå :P

  En riktig god natt til dere også! ;)

  -Klem-

  SvarSlett
 2. Æsj, så kjedelig å bli syk igjen - sliter med det samme sjøl, fikk antibiotikakur nr to på en mnd i går :(

  Og så masse nydelige bånd - håper jeg tester positivt om en mnd tid, for da må jeg jo bestille masse hos deg <3

  God bedring!

  SvarSlett
 3. Vi har vel fått mer enn nok doser med sykdom, for flere år fremover. Er så møkklei at jeg ikke har ord engang!

  Enda mer blir det nok å velge mellom, må bare finne ut hvor jeg skal lagre alt ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Flippy: Ja, det var som jeg sa til Ønsket om å bli foreldre, nok sykdom for flere år fremover!

  Bestillingen din er velkommen uansett når den kommer, men håper selvfølgelig den kommer om en måneds tid ;) Krysser fingrene for at det går bra.

  Tusen takk Flippy, virker som formen er på tur å bli litt bedre. Halsen er i allefall mye bedre enn i går, og jeg tror curamed er det som har hjulpet.

  SvarSlett
 5. Så kjedelig at dere skal bli syke igjen da!! Nå har dere hatt nok sykdom - NEMLIG!!

  Så fine bånd du har bestilt! Hvor bestiller du slike bånd fra, og kommer du til å legge ut oppskrift ;)?

  Og, jobbtilbud på sørlandet? Som du IKKE kan si nei til? Så spennende da!!! Hva går jobben ut på?

  STORKLEM

  SvarSlett
 6. Pergoberta: Ja, vi har virkelig hatt nok sykdom her i huset, men det ser ikke ut til at vi slipper unna uansett hvilke basilusker som lurer i lufta...
  Båndene er bestilt fra utlandet, om jeg kommer til å legge ut oppskrifta på dem vet jeg ikke. Er ikke så lett å ta bilder mens man syr ;)

  Jobben på sørlandet er innen sikkerthetsbransjen. Jeg har tidligere jobbet noen år innenfor dette, og jeg kjenner at jeg savner det. Så når tilbudet dukket opp, kunne jeg ikke si nei. :D

  Stor klem tilbake. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)