lørdag 9. juli 2011

Tanta er underveis....

Begynte å spotte litt i går kveld, og hadde et matkick ut av det milde helvette! Til vanlig spiser jeg nesten ikke, er såvidt jeg får i meg et måltid om dagen, men i går tok det helt av! Mumset i meg jordbær med sukker og fløte, to kokosboller, potetgull og dip, toppet det hele med to brødskiver med nugatti og iskald melk. Akkurat som om det ikke var nok fikk jeg akutt lyst på grandiosa og kina-mat! MAKAN!! Før trodde jeg ikke at kroppen min ble påvirket i tiden rundt mens, men jeg fikk virkelig noe annet bevist i går. I dag har ting vært som normalt, foreløbig i alle fall...Er veldig glad for at dette ikke skjer så veldig ofte.
Var på grensen til blødning i morges, jeg håper at tanta holder seg borte til den dagen hun virkelig skal komme på besøk. Er ikke videre overbegeistret fir henne i utgangspunktet, så at hun kommer før tia med planer om langvarig besøk er uaktuellt! 

Ellers har vi ikke gjort spesielt mye idag, gjorde et forsøk på litt shopping, men temperaturen inne på kjøpesenteret var helt pyton! Så det ble ikke rare handlinga på oss. Lillemor har vært ute å klippt plen, mens jeg har ligget inne å ynket meg over magesmerter. Nå kan vi gå ute i gresset uten å ha med oss kart og kompass, deilig! Planen vår var at vi skulle lage hjemmelaget pizza til lørdagskos, og at vi skulle handle mer når det ikke var så varmt ute lenger. Men plutselig gikk det opp et lys for meg; vi har fryseren full av kjøttdeig og bacon. Gidder ikke dra på butikken da for å handle når vi allerede har varene, bare i frossen form...Om det blir pizza i dag eller i morgen, det var en annen sak. 

EDIT: Har lagt ut en del bilder. :)


Dronninga i huset ;) Hun er av rasen chinese crested powder puff.

Blomsterpotte kjøpt på Kid, blir nå brukt til oppbevaring av doruller i vogna.

Potteskjulere også kjøpt på Kid. Den ene er til kjøkkenredskaper og den andre vet jeg ikke riktig hva jeg skal bruke til...Sydd nye gardiner til vinduet.

En del av vår "cabby-shic" stil i vogna.

Køyene til barna. Har sydd nytt trekk for å skjule ting under senga. Sengeteppe kjøpt på Kid.

Lille-prinsessa i huset. Ei lita maine coon frøken. 

Ønsker dere alle en fabelaktig lørdagskveld. 

Klemmer fra 


1 kommentar:

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)