fredag 8. juli 2011

Mail....

Det er ille når du åpner mailboksen å blir paff over å finne mail fra CFC. Ja, for jeg hadde nemlig glemt at jeg hadde kontaktet dem! Nå begynner denne glemskheta å gå over stokk og stein. Mens jeg pratet i telefonen i dag fikk jeg en annen innkommende samtale, fra utlandet. Jeg svarer aldri på henvendelser per telefon som kommer fra skjult id eller nummer med mer enn åtte siffer. Liker ikke at folk ringer med skjult nummer, for det meste er plagsomme selgere. Har hørt alt for mye om folk som er blitt svindlet fra utenlandske nummer, så derfor svarer jeg ikke av prinsipp. 

Tilbake til mailen; jeg hadde fått avsatt tid til telefonkonsultasjon med lege førstkommende mandag! Det sto også hvilket nummer jeg skulle ringe, og til min store overraskelse var det samme nummer som prøvde å ringe meg tidligere i dag. Angret som en hund på at jeg ikke avbrøt samtalen jeg allerede var i, for å prate med CFC. Men jeg kunne jo ikke vite at det var de som ringte meg....Jaja, skal i alle fall prate med CFC på mandag, så får vi se hva som skjer. Var egentlig fast bestemt på å bruke Medicus, men det kan jo hende at CFC kan tilby behandling allerede nå i juli. Orker ikke å spekulere noe mer på akkurat det, får ta stilling til det på mandag etter at jeg har pratet med dem. 
Bildet er lånt fra google.
Er virkelig i baby-modus for tiden. Og det er fantastisk deilig! Har i flere måneder unngått forumer og nettsider med babyklær, møbler, gardiner, osv, men nå er det bare koselig å kikke innom på sider som overøses av de søteste babyting. :D
Skulle så gjerne vært en tur på IKEA....*drømmer meg bort*
Kjenner at jeg har lyst til å dra frem symaskinen å sy sånn über-cute vimpelrekke til å ha på barnerommet, men det er alt for tidlig. Jeg bobler over av kreativitet snart! Mulig jeg ender opp med å sy noe annet som vi kan ha som premie til vår kommende give-away. ;)

Glemte selvfølgelig at jeg også skulle ringe Medicus idag, for å sjekke hva som er forskjellen på IVF i naturlig syklus uten hormonstimulering og IVF i hormonstimulert syklus? Skjønner selvfølgelig at kroppen blir proppet full av medisiner i stimulert syklus, men kommer medisinutgiftene på toppen av prisen?
Jeg skulle også høre om hvem som helst kan få uten hormonstimulering? For jeg hadde helst sett at vi kunne gjennomføre et forsøk uten kunstige "tilsetningsstoffer"...

Noen som kan svare på spørsmålene over?

Fredagshilsen fra 

5 kommentarer:

 1. Er det slik at dere kan kjøpe sæd fra Danmark og bruke på medicus?

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Jeg skal starte på medisinene om to sykluser. Altså, jeg skal ha en mensen til før jeg skal begynne å nedreguleres.. Skal ta nesespary i over 3 uker, for å komme helt tilbake til "start", og så skal jeg bruke sprøyter i ca 2 uker.. Oktober blir måneden vår, men i oktober er det 4 uker, og jeg sier ikke hvilken uke det er, før det har skjedd ;)
  Spennende at dere vurderer danmark da! Og, at Medicus ikke har ventetider!! Krysser fingrene for at dere snart skal bli mammaer!! Forresten, jeg vet om noen som lar barnet sitt kalle de for mamma og mammo :)

  SvarSlett
 3. Skal prøve å svar på spørsmålene dine:

  Ivf i hormonstimulert syklus er som du sier, at man propper i seg medisiner. Fordelen med dette, er at klinikken kan "time" el og derfor også være sikker på at du får plass i den syklusen du skal. Om det ikke er hormonstyrt, kan du risikere å få el av deg sjøl på et tidspunkt der de ikke har mulighet til å hente ut eggene... Og, ja, medisiner kommer i tillegg til ivf-prisen :( Jeg har brukt mellom 10.000 og 15.000 i medisiner på hvert forsøk...

  I tillegg gjør hormonene at man modner mer enn det ene (kanskje to) egget man har i normal syklus (noen modner jo ikke egg i det hele tatt heller) - dette gjør jo også sjansen for befruktning mye høyere :) Det sier seg sjøl at om man har mange egg, så er det høyere mulighet for at flere blir befruktet - og er de av god kvalitet, så kan de fryses sånn at man slipper uttak flere ganger ;-)

  SvarSlett
 4. Ønskemor: ja, vi finner en donor vi ønsker å bruke fra nettsiden til cryos så bestiller Medicus for oss. De legger ut prisen og viderefakturerer oss.

  SvarSlett
 5. Pergoberta: Er kompliserte greier det her IVF-prosjektet, men det spiller ingen rolle så lenge man får et friskt resultat ut av det ;)
  Det er ikke lenge til i det hele tatt til dere skal til pers! Så spennende :D Kommer til å tenke på dere i hele Oktober.

  Flippy: Tusen takk for veldig informativt svar. Ble bra mye klokere nå. Så sånn egentlig så er det beste å forsøke seg på den hormonstimulerte behandlingen? Håper selvfølgelig på kvalitetsegg slik at man fryse dem ned, og da blir alt så mye lettere den dagen man ønsker søsken til nurket. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)