torsdag 21. juli 2011

Blodprøver...

Selv om det er en stund til neste forsøk, så går vi å venter på pakke fra Lavpris-tester, må fylle opp lageret vårt av graviditetstester og  el-tester.
Selv om det ikke blir noe prøving denne måneden ønsker vi å holde rede på når eggløsningen finner sted. Er forresten veldig glad for at vi fant denne siden, for vi har spart masse penger på å bruke dem kontra å bruke apoteket. Vi bruker strimmel-varianten av flere grunner; den er rimelig, til å stole på samt at den tar liten plass! Ikke minst; etter at man har bestilt på nettet kommer testene veldig fort og i anonym forpakning rett hjem til deg. Handler man for over 150 kroner får man 10% rabatt pluss at det er gratis frakt ved kjøp over 100 kroner. Er ikke uten grunn at vi bruker dem. Har du ikke testet dem ut enda, så anbefales lavpris-tester på det varmeste.

Anonym forsendelse!


Vi kan gjemme uante mengder med tester i smykkeskrinet som står på badet, ute av syne for både besøkende og ungdommene i huset. Tidligere hadde vi testene på soverommet, noe som var ganske tungvindt. Nå som alt er plassert på badet, kan vi teste selv om vi har venner på besøk. Blir jo bare et vanlig toalettbesøk ;)

I morgen skal jeg en tur innom laboratoriet for å få tatt blodprøver i forbindelse med IVF forsøket. Jeg vet at prøvene skal tas på dag 3, 10, 20 og 24. Gikk selvfølgelig glipp av dag 3 denne perioden, men jeg får likevel tatt de andre prøvene. Har bare rekvisisjon til dag 10, så jeg må få til de andre dagene også. Skulle gjerne pratet med Medicus, men det er enda ei uke igjen til de åpner. Vet at jeg skal på scanning for å scanne folliklene, men det er først etter oppstart av diverse medikamenter. Den eneste gynekologen som er i denne byen er stasjonert på sykehuset, og det sier seg selv at ventetiden er lang for å komme inn til han. Hva er sjansene mine da for å komme inn på scanning på de rette dagene? Er litt bekymret for det, kanskje det er ubegrunnet, men jeg klarer ikke å tenke på noe annet.
Er det sånn at scanningen av folliklene foregår med innvendig ultralyd? 

Tanteungene til Lillemor reiser forresten hjem i morgen, da har de vært her i tre uker. Ungene hadde lyst til å være her lenger, men deres mor ønsket å få dem hjem slik at de kommer seg i rute til skolestart. Tiden sammen med dem har vært veldig koselig, og vi skulle mer enn gjerne hatt dem her på permanent basis. Så dagen idag har vi brukt til litt ekstra kos, vært ute å handlet, laget god mat, sett film og nå sitter Lillemor å spiller sims3 med dem mens jeg blogger litt. Blir bare et kjapt innlegg, for nå skal kosen fortsette før vi sender dem i seng. 


Ha en fortsatt fin kveld!!

Klemmer fra 

2 kommentarer:

 1. sandramedhjertetihånden22. juli 2011 kl. 07:36

  scanningen av follikklene foregår med innvendig ultralyd ja! dette er så spennende for dere:)!!!!!!!!111

  SvarSlett
 2. Sandra: Da trodde jeg rett. Egentlig litt dumt at det er innvendig, siden jeg frykter det kan bi vanskelig å komme seg inn på sykehuset. Hadde det vært utvendig kunne fastlegen min gjort det.
  Ja, det er virkelig spennende :D Gleder oss stort, og føler at vi er igang siden jeg tok blodprøver i dag. :D

  PS! Har du egen blogg? vil gjerne ha adressen slik at vi kan følge deg. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)