søndag 10. juli 2011

Elsker online-shopping!

Da har jeg brukt en time inne på Stoff&Stil, så om cirka en uke dumper det ned masse stoff i postkassa vår! Etter at jeg dro frem symaskinen for å sy gardiner til campingvogna, har jeg blitt hekta på å sy. Jeg har ikke fått sydd noe mer enn de gardinene fordi jeg har manglet stoff. Selvfølgelig kunne jeg gått løs på å sy nytt trekk til voksiposen, men jeg føler at det blir alt for tidlig til slikt. Eller det er kanskje ikke det? Posen ligger uansett bare i skapet, og er ikke akkurat synlig for noen andre enn oss...
Jeg gleder meg i alle fall stort til å ta fatt på mine kreative krumspring, lover at det kommer dere lesere tilgode i form av flere give-awayer. Hva premiene blir vil jeg ikke si nå, men jeg kan si så mye som at det er noe som vil passe inn på et barnerom ;)

Sykkelen brukes i sentrum av København, miljøvennlig og bra reklame ;)


I morgen skal jeg ha samtale med CFC, og jeg gruer meg litt. Vet ikke helt hva man snakker om under slike samtaler...Men det er helt sikkert ubegrunnet av meg å gå rundt å være nervøs overfor noe slikt. Det er jo helt naturlig, og for å få ønskebarnet vårt er vi pokka nødt til å ty til hjelp. Spennende blir det i alle fall! Hadde forresten håpet at de kunne ringt meg fra sykehuset snart for å fortell at journalen min er klar. Hater å vente på slike ting, for det er med på å forlenge prosessen vår enda mer. Trøster meg med at vi har gjort det vi kan, søknadsskjemaet er fyllt ut og signert, klart til postlegging.
Til vanlig er jeg veldig tålmodig, men akkurat i denne prosessen er jeg vanvittig utålmodig! Alt skulle helst skjedd i går!


Klemmer fra Tuppen

3 kommentarer:

 1. Hahaha, morsom sykkel :D
  Skulle gjerne sett uttrykkene hos ola nordmann hvis en slik trillet rundt her hjemme!

  Skulle ønske at jeg kunne sy... Det er så mye fint som jeg har lyst til å lage, men det ender alltid med at jeg gir opp!

  Lykke til med samtalen i morgen! Blir spennende å høre hvordan det har gått :)

  SvarSlett
 2. Får ikke kommentert på noen blogger... :@

  SvarSlett
 3. Lykke til med CFC samtalen!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)