tirsdag 19. juli 2011

Jeg fant, jeg fant!

Har vært en aldri så liten tur i kjelleren igjen, denne gangen for å ta bilder av et par bord jeg skal gi bort. Og midt oppi alt rotet fant jeg et gammelt vaskebrett! Jeg elsker den kjelleren, for jeg finner så mye rart der nede. Brettet blir nok mest sannsynlig plassert på badet, passer perfekt der sammen med den gamle stilen.

Tenker det blir en litt lengre tur ned dit i morgen, for jeg har masse papp-esker som er fulle av alt mulig. Det har stått nedpakket i så mange år, at jeg faktisk ikke husker hva eskene inneholder. Sjekket avispapiret som tingene er pakket inn i, og den var fra 2000! Hvem husker så langt tilbake i tid når det kommer til ting man har stuet bort...?

Når det kommer til prøvingen, så har jeg endel blodprøver som må tas på forskjellige dager i syklusen. Jeg vet fra tidligere at jeg skal ta prøve på dag 11, men det hadde vært greit å få vite fra Medicus hvilke dager de trenger prøver fra. Medicus har dessverre feriestengt, så jeg får ikke konferert med noen der nede....

Er det noen av dere der ute som vet hvor i syklusen man skal ta blodprøver som skal brukes i forbindelse med IVF?

PS! Pengene som skulle komme til tanteungene er endelig kommet inn! Så nå har de penger til det de måtte ønske seg, samt hjemreisen. Det verste av alt; mor til barna har løyet til både oss og barna angående dette pengestyret! Hun sa for en uke siden at hun hadde satt inn pengene, men da jeg pratet med henne i telefonen i går sa hun at hun måtte få kontonummeret slik at det ble rett. Hun satte inn pengene mens jeg pratet med henne på telefon. Hva er poenget med å lyge for sine egne barn om at man har ordnet opp???!

Klemmer fra 

3 kommentarer:

 1. Stilig vaskebrett, og spennende å gå igjennom bortstuede ting :) Jeg må snart begynne i kjelleren jeg også...

  Ang blodprøvene, så husker jeg ikke *gullfiskhjerne* men om dere går inn på snartgravid.com så er det helt sikkert noen som har skrevet om det der? Kan ratt hende jeg har gjort det sjøl for mange år siden også...

  Så bra at tanteungene endelig får pengene sine, ja man kan lure på hva sånne voksne tenker med innimellom - eller ikke tenker med :( Barna er heldige som har ansvarlige voksne som dere!

  Ellers en klem herfra, til dere alle sammen :)

  SvarSlett
 2. Åååå, skulle ønske at jeg også hadde en slik kjeller full av masse fine gamle ting :D

  Så heldig dere er! :)

  SvarSlett
 3. Heihei :-) Jeg har sendt dere svar på mail om spørsmålet dere hadde, håper mailen er oppe og går så dere får lest ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)