mandag 11. juli 2011

GAAAAAAAAH!!

Hvordan er det mulig?! Her har jeg gått å gru-gledet meg til samtalen med CFC, så presterer jeg faen meg å glemme å ringe dem til avtalt tidspunkt!!!! Er så sint på meg selv.... Men det var vel ei meining med at jeg glemte å ringe dem. Vi går derfor helt og holdent for Medicus i Trondheim. Hvorfor skal vi dra lenger enn vi behøver for å få hjelp?
Endte derfor opp med å ringe Medicus i steden! Vil få mer detaljert informasjon etter at søknadspapirene var kommet dem i hende, de kunne også purre på sykehuset om det tok veldig lang tid før journalen min kom. Hører jeg ikke noe innen onsdag fra sykehuset, får Medicus ta seg av purringa på journalen. 

Det dama kunne fortelle var at de ikke kunne ta stilling til nå hvilken IVF-behandling jeg skulle ha ettersom de ikke hadde noen opplysninger om tidligere utredning. Men det er fullt mulig å foreta IVF uten noen som helst hormoner, MEN...det er bestandig en fordel å gi kroppen "litt" hormoner  (soft-behandling) slik at man får mer enn ett egg til uttak. For ved egguttak uten noe som helst hormoner kan man risikere at det kun blir ett egg, og det ønsker vi ikke. Vil gjerne at de skal hente ut flere egg, for så å kunne fryse dem ned til eventuelle søskenforsøk.
Man starter altså på medisiner på dag to i syklusen, er på ultralyd scanning dag seks og dag ti, dette kan gjøres i hjembyen. Måtte være tre dager i Trondheim under behandlingen, første dagen blir brukt til egguthenting og tredje dagen blir det/de satt inn igjen. Håper som sagt at vi får sendt inn søknaden før Medicus tar ferie nå på fredag. Dama avsluttet forresten samtalen med: "ja, men da ses vi i august da, gleder meg til å ta i mot deg". Medicus har virkelig vært imøtekommende og jeg føler at vi har blitt tatt veldig godt vare på av de vi har pratet med. Selv om jeg vet at egguthenting er smertefullt, så går jeg ikke å tenker på det, går heller å tenker på at vi innen dette året er omme mest sannsynlig har en liten hybelboer i magen! ÅÅåååååh, det kribler i magen!

Jeg klarte ikke å se på at stoffet la i skapet lenger, derfor startet jeg sent i går kveld med å klippe til stoffet til voksiposen...Det tok sin tid, så jeg orket ikke å klippe til begge stoffene, og fortsatte heller med det i dag. Jeg har nå klippet til det som må, og det er klart for sying. Kjenner jeg meg selv rett vet jeg at jeg ved en senere anledning ønsker å sy flere trekk til posen, så jeg skal lage mønster til posen. Dermed blir det bra mye lettere senere. Er litt tungvindt å ha det gamle trekket som mal. 

Stoffet som er inni posen.

Cordfløyel med smale striper i lilla.

Klemmer fra

4 kommentarer:

 1. Oi, så flink du er!! Medicus høres jo toppservice ut! syns ikke du skal plage deg selv med Tlf du glemte.

  SvarSlett
 2. Tusen takk Lily! Tror jeg legger telefonsamtalen jeg glemte i glemmeboka...og heller holder fokuset på Medicus og de flotte menneskene der.

  Har vurdert å begynne å selge voksipose-trekk, orginalene er så kjedelige. :P Men vi får se hva som skjer.

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅ, jeg gråter av glede her jeg sitter! Dette høres definitivt ut som Medicus ja. Gjengen der er bare helt fantastisk! Og verdt hver en krone.

  Jeg tror det er meningen at du glemte den samtalen til CFC. Hadde jeg fått velge, ville jeg ikke vært i tvil! Medicus for alle penga!

  Å, så spennende, nå blir det snart!
  Klem til dere begge! <3

  SvarSlett
 4. Så søt du er En blir to ;-) Lover å holde dere alle sammen oppdatert spesielt angående Medicus. Har blitt tatt veldig godt i mot på telefon, så jeg gleder meg stpt til å få møte kvinnene bak stemmene i luren.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver noen ord til oss :)